мода

Звезди в Кан: парти Шопард — снимка

Филмовият фестивал в кан всяка година представя на съда на зрителите не само интересни филми, но и щастлива новина за магически събития, които се провеждат в рамките на фестивала.

Един от най-запомнящите се събития в Кан е преминала парти Шопард, събиране на поканените знаменитости на филмовия фестивал в Кан.

Партията е организирана в Chopard бижута на марката Chopard, който спонсорира филмовият фестивал в Кан, както и изготвяне на главната награда — златния палмови клони на юг.

Това са бижута на Chopard къща и насърчаване на талантливи млади творци.

Парти Chopard в Кан събра множество знаменитости, блестеше пред камерата, показвайки елегантни вечерни рокли и бижута на Chopard.

Партия Шопард присъстваха много известни личности. Предлагаме ви да видите снимка доклад с купоните от Chopard.

Звезди в Кан: парти Шопард — снимки на известни личности

Звезди в Кан: Миша Бартън на партито Шопардзвезди в Кан: на парти бижута на марката Chopard присъства и Алехандро Дияна Сергеенкозвезди в Кан: Шопард парти — Наташа Полизвезди в Кан: Шопард страна — Дария Strokousзвезди в Кан: Шопард парти — Hofit Голан и Виктория Annaзвезди в Кан: Шопард партия Адриана Лимазвезди в Кан: Шопард парти — Кейт Мосзвезди в Кан: Шопард парти — Лоти Мосзвезди в Кан: Шопард парти — Мак Делевиньзвезди в Кан: Шопард партия, Скот Дисик и Кендъл Jennerзвезди в Кан: Шопард парти — Кендъл и Крис Jennerзвезди в Кан: Шопард партия Адриана Лима с приятеля сизвезди в Кан: Шопард парти — Парис Хилтънзвезди в Кан: Шопард парти — Татяна Навка в рокля на Ели Саабзвезди в Кан: Шопард парти на Кейт Мос

Theme by Anders Norén