стил

Зимните обувки с кожа

Winter shoes with fur

Те казват, че предстоящата зима ще бъде безмилостно студена, така че, докато живак в термометър е над нулата си струва да мисля за това, как да не паднеш в жертва на жестоки студове. Най-важното, разбира се, на крака, по-точно стъпалата. За тях и трябва да се грижи на първо място. Днес ние ще представим три приличен (и дори добър) вариант зимни обувки с кожа. Бързам да пиша, докато има размер. И някои отстъпки.

Там не са толкова много признати производители на качествени обувки. Двойка. Италианци, англичани, ами, ясно е — испанци и американци. Всички те се развали за по-топъл климат, така че страни като Русия, мисля в последно място и добри обувки с кожа — рядкост.

Днес ще бъдат представени три достойни модели от естествена кожа, които са подходящи за града. Това е два британски и един италиански.

САЙТ LOAKE ВЪЛК

Winter shoes with fur

Вълкът е животно издръжливи, не се страхуват от студа, така че подходящо име. Аз трябва да кажа, това са много добри зимни броги-това е може би най-добрият в своята ценова категория. Сайт loake е един от най-известните британски марки обувки, които обикновено се поставят веднага след и адррес cheaney на Църквата. Гордея, че все още почти цялата си обувки правят на ранту Гудиър Велт. Въпреки, че това не е най-евтиният метод на производство.

Сайт loake Wolf-това е един от малкото модели с кожа в състав сайта loake. Качеството на кожата много добра, тя е малко грубовата, но е в традицията на всички британски обувки компании. Здрава гумена подметка Dainite чудесно за зимата. Цветът е дълбок и наситен. Размер на английски (UK), обаче един важен момент — това е малко повече от обикновено. Например, 8,5-това не е европейски 42.5 (както обикновено). Той отговаря на нашия 43 — 43.5, така че бъдете внимателни тук.

Отлично се съчетава с дънки. Може и да работи (ако не и строг дрес-код), и на останалите.

Подобен модел на оребрена подметка сайта loake Мълиган в черно и тъмно кафяво на цвят в Среща. Цена 15890 Rv

Подобен модел е с Dainite Sole в черен или тъмно кафяв сайта loake акустика

Сезон

Winter shoes with fur

Не е най-практичен вариант, но елегантен и уютен. Пустинни ботуши с кожа се срещат рядко, но е добър италиански — още повече. Минуси — подметка, която изчезва на асфалт, нежен велур, която се страхува от киша. Плюсовете — Изключително удобно и красиво. Добре с дънки, памучни панталони. Casual за най-широко приложение.

ДЖЕФРИ УЕСТ VALUGAБЫЛ

Winter shoes with fur

Най-високо качество кожа, истински британци. Също така компанията Goodyear, изтърсак. Въпреки това, за разлика от сайта loake, кожата е по-мека, по-близо до италиански стил. В крайна сметка, марка Джефри Уест на голям любовник, и повечето модели е доста вулгарно: остри пръсти, черепи и вериги. Въпреки това, този модел изглежда, последен бастион на традиционния британски дизайн в състав — добър, въпреки червена подплата, характерна подробност цялата обувки на марката Джефри Уест. Друг необичаен вариант — рисунка на стъпалото.

Има Черно и кафяво на цветя в Originalshoes.

Theme by Anders Norén