Зимни палта 2018-2019 – женски модели

Зимни палта къси и дълги, различни цветове – една от най-запомнящите се модни тенденции за есенно-зимния сезон 2018-2019. Стилна дубленка ще стане идеален заместител за прословутия сако ви издадат от тълпата еднакви момичета.

В ново палто за най-студения сезон в известна степен възвръща първенство кожени палта и палта. Може да се каже, че те са играли с кожа с резултат 1:1. Играта през есенно-зимния сезон 2018-2019 се оказаха много популярни кожа. Тази кожа се използва от човека от древни времена и е ненадминат свойства на материала.

Winter coats 2018-2019 – female models
R13, с

Дубленка почти не се мокри, да ви държи топли и сухи. Козината на овцете мека и еластична. Модни палта и якета от ovchinki красиви, топли и удобни. Дубленка древна дрехи селянин, но не само заради светска аристокрация предпочитало само кожа самур. Фактът, че овцете са във всеки двор на фермата и затова шилась кожа ovchinki.

Дрехи от овча кожа отиде войник. В Русия кожени палта са били на специална почит. Но те са наричани по различен начин – палта, палто. Кожени палта са причинени от специални слънчеви бани – интензивен тен, който придава на кожата сверхпрочность.

Насърчаване на нашите руски палто допринесла много известни дизайнери. Специален истерията около ovchinki започна през 2009 г., когато там е бил в колекцията на Burberry. Тъй като овча кожа не изчезва с модните подиуми. Тя винаги нужда от дизайнери. Кожата може да бъде не само на герб, но и яка, чанти, кожи, обувки, шапки и т.н.

Winter coats 2018-2019 – female models
Треньор

Днес овча кожа, като никога, популярна. Повечето известни марки доведе до екстаз публиката на модерните модни есен-зима 2018-2019. Сред стилове има не само кожени палта, зашити в редовна форма, например палта, а ако зашити „на бърза ръка“. И това не е изненадващо. Модни Тенденции и асиметрия в пълен разцвет, така че, ако вашата дубленка ще стане набързо са били отрязани и модел недошитые, най-вероятно ще попаднат в тенденция.

Много от моделите са изработени изцяло от агнешка кожа, други козина овце. Освен това, най-новите модели се появиха на модния подиум много. И това също е една от тенденциите на новия сезон.

Winter coats 2018-2019 – female models
2 снимки от proenza Скулер и Цимерман

Къс дамски дубленка зима 2018-2019

Дължина кожуси най-различни – от къси, над линията на бедрата, с удължен почти до пода. Цветовата гама също не се ограничава. Цветовата палитра модели имат пясък, бежов, кафяв, черен, червен, с различни нюанси. Добре изглежда кожуси от овча кожа с големи лисици или песца яката.

Между другото, огромна яка дълъг дрямка на кожа или от кожа на овце, също тенденция в есенно-зимния сезон 2018-2019.

Жилетки, doubleneck без ръкави, пелерини, овча кожа – веднъж като фасоны, носени от нашите баби и дядовци. Кавказките народи зашити пелерини твърди ovchinki, със слот за главата и кожа навън, за да овчар не се намокри от дъжда. И днес всички тези стилове дубленок в съответствие със съвременните модни тенденции.

Winter coats 2018-2019 – female models
Анна Суи и diesel black gold
Winter coats 2018-2019 – female models
Au jour Le jour, Бальман, хотел JW Андерсън
Winter coats 2018-2019 – female models
Маркес Алмейда, до mm6 от Maison margiela с
Winter coats 2018-2019 – female models
Червен Валентино, Роксанда
Winter coats 2018-2019 – female models
Снимка отгоре — Соня Рикель
На снимката по-долу — topshop уникални, Ула Джонсън, Вероника Брада

Winter coats 2018-2019 – female models