стил

Жълти сватбени рокли

Дизайнерите постоянно работят над създаването на нови колекции сватбени рокли, но в действителност, дори ако те спрат за известно време на работа, светът няма да изчезне, защото ние можем да придобият красива сватбена рокля в жълт цвят от колекции от минали години.

Сам по себе си жълт цвят предизвиква положителни емоции, защото това е цветът на слънцето, но жълти сватбени рокли, които не са често срещани в магазините за младоженци и булки. Защо се случва това? Виновни в различни суеверия и поличби. За много момичета, жълто-напрегнат, или символ на изневяра и раздяла. Но е неразумно да се мисли, че изборът на жълто сватбена рокля, вие давате монтаж на изневяра и бърз разпадането на семейството.

Прочети статистиката, колко семейства разпадне! Статистиката е много тъжна, но това е лош късмет – почти всички те са избрали за сватбата си бяла сватбена рокля, която не е направила нищо, за да спаси любовта и семейство за цял живот. Така че избора на облекло, да не вярвам в суеверия.

Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses

Последните години мода МЕДИИ говореха за това, че сега са на мода, на първо място, индивидуалност, така че защо ние избираме сватбена бяла сватбена рокля? Всичко е като при хората?

Жълто сватбена рокля може да си позволи всяка булка, най-важното е да изберете цвят, съответстващ на нашите цвета на кожата. Загорелых булки можете спокойно да придобият рокли в ярки жълти, и с бяла кожа по-добре да спре избор на светло-жълто, пастелни цветове.

Особено добри сватбена рокля на жълти нюанси ще изглеждат през лятото или през есента. Лятото красива рокля може да се превърне на булката в пратеникът на слънце или на богинята на слънцето, и златисто-жълти през есента облекло е в пълна хармония с природата и в същото време поставя слънце и топлина, като че ли в желанието си да удължи лятото.

Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses
Yellow wedding dresses

Theme by Anders Norén