стил

Жилетки 2019-2020: 7 най-стилните модели, които трябва да има в гардероба си

В 2019-2020 жилетка е модерен и необходимата нещо за всеки женски гардероб. Да се обърнат към него при изготвянето на стилни ежедневни, делови, романтични и дори официален поклон. Защото тук всичко зависи от цвят и модел на жилетка, който е изключително универсална нещо.

Най-популярното време на годината, когато жилетка е най-популярна-това е есен и пролет. И тъй като пролетта е вече почти на прага, е крайно време да се реши на коя сако си струва да се купи 2019-2020 г., за да изглеждат максимално модерен и стилен всеки ден.

И в това, както винаги, за да ви помогне, ние ще ви разкаже за най-модерни и красиви дамски жилетки 2019-2020, техните стилове и колкото те са по-добре съчетава в образи.

Мода кадрированные жилетка с копчета

Странно, но тази версия, която е по-скоро на вязаный камизола изключително популярна в 2019-2020 година. Тя е универсална и е идеална за създаване на образи в бизнес стил, които може да се съживи блузкой и панталони. Не по-малко интересен лук всеки ден и да работите с любимите си дънки. Но за специални случаи, модерен съкратен жилетка комбинират, например, с пищна пола.

Красив класически жилетка без яка, със средна дължина

Вечно млад класика е много обичан от жените от всички възрасти. Така че, за в бъдеще да направите вашия начин на елегантен и изтънчен, предлагам ви да погледнете в класическа жилетка свободно, намаляване, без застежек. Това ще ви приятна компания по пътя на абсолютно всяка посока.

Тенденцията жилетка палто

Искате 2019-2020 купи луксозен жилетка? Вижте жилетка-палто разнообразие, което отличава максимална дължина и достатъчно плътен материал. Невероятно ефектно ще изглеждат страхотно на всяко облекло жилетка палто туид или кожа.

Модерен жилетка-пончо

Искам тази година да зарадваме себе си една незабравима нещо? Купи жилетка-едно пончо, което ще ви помогне да създадете интересни и стилни ежедневни снимки в стил бохо или гръндж.

Модерен Нос жилетка

Още един чудесен стил жилетка, който се радва на популярност в 2019-2020 г.-с нос. Той е нещо като пончо, но Кейп разполага с отвори за ръцете, за разлика от пончо. Ами това нещо е подходящ за съставяне на официални и делови модели.

Красива жилетка жилетка

Чудесен вариант, който ще направи всяка жена, красота-това е модерен жилетка плетена вълнена жилетка. Носи го с облегающим дъното и на петата.

Жилетка „прилеп“

Модел жилетка прилеп-чудесен избор, ако искате да направите лук за работа или за всеки ден. Освен това, този модел е идеален за снажен и пышненки момичета.

Theme by Anders Norén