Жилетка за всички поводи

Cardigan for all occasions

С настъпването на студеното време искам закутаться в уютни и топли дрехи, и разбира се, той трябва да бъде модерен. Ние обявяваме любим жилетка тази есен и ще ви предложим пет от стилни идеи за всички поводи.

За офиса

Cardigan for all occasions
Ние в училище преследва правило „черно спускане, бял връх“. Първо седяхме в класната стая, в черна пола и бяла блуза, а след това сдавал изпити в института, в черно и бяло одеяние. Този съюз продължава да ни съпътстват в офиса. Разбира се, не трябва да се вдигнем на бунт срещу дрес-код, но може да се разрежда начин на деловата жена в стила casual.

Действително жилетка кремава на цвят-отличен компромис между модните тенденции и правилата, които се прилагат във вашата фирма. Добре ще изглежда акцент под формата на тънък колан на талията – този сезон дизайнерите са решили да съживи образа на един нов поглед, който проповядва приталенные силуети. За да завършите поглед вратовръзка на шията ярък шал, да се носят черни обувки на висок ток и да обемна чанта. Сега ти не ще изглежда като обикновен офис работник. Между другото, ние всички знаем, че ярката личност по-бързо се движи по корпоративната стълбица.

За пазаруване

Cardigan for all occasions

При покупка вие също няма да можете да направите, без кардигана. Когато купувате, вие трябва да се обличаш по-удобно, защото ще има пречки, под формата на атрактивни витрини и разнообразни подходи за снарядам, които ще играят на стелажи и рафтове за дрехи. За тези сложни действия се нуждаят от удобни дрехи, които със сигурност трябва да е модерен.

Ако сте планирали пазаруване, предпочитам удобни дънки, просто тениска и ярка жилетка. Избор на обувки, внимание на модели с удобна за кацане. Този начин не търпи излишни детайли, така че красивите аксесоари ще бъде безполезна за вас – оставете ги на дома. Изключение може да бъде ярък маточната кърпичка и голям чанта, която ще бъде вашия портфейл, телефон и карти за отстъпка. Много удобен и стилен костюм е готов, можете спокойно да отидете на пазар!

За театър

Cardigan for all occasions
Дълго време театърът е бил основното забавление на обикновените хора: тук можете да се насладите на талантливи игра на актьори на сцената разтърси премиери, за интриговал сцена и балкон, партер и е истинско модно шоу. Постепенно, филмът изпревари в театър в брой етажи министър, но интригата е в сферата на шоу-бизнеса. Но хората не са спрели да ходят на театър, защото има още любими актьори блясък, и вие може да стои на пътя, които ще са обект на силен топотом на задните редове.

Печеливш вариант за повишаването на цените на театър-Това е класическата малка черна рокля с красиво деколте, дълги ръкавици, клатч и черни обувки. Разрежда с този доста монохромное изображение на дълга жилетка, която може да даде своя образ, по малко богемности, и обици в същия тон. Можете да бъдете сигурни, че след като завесата пада, в залата ще ръкопляскат не само актьори, но и вие!

За клуба

Cardigan for all occasions
Както е казал Левски, „Свети винаги, свети навсякъде!“. От този цитат може да стане модерен девиза, Ако говорим за дрехи, която да отразява светлина метален блясък.

В този мини-рокля, ще ви бъде трудно да не забележите на всяка страна. Допълнение този начин ще лилава жилетка и чанта в тон и ярък акцент на този ансамбъл ще бъде огромен пръстен със зелен камък. Всяко едно ваше движение ще се види: ти си на дансинга в обувките си с цвят на перли или протянешь ръка за разтърсване. Всички ще знаят кой истинска звезда тази вечер. Вие ще станете част от големия съзвездия, и най-голямата звезда Галактика!

Да даде

Cardigan for all occasions
Мама Чичо Фьодор от картун за селото Простоквашино е пламенен противник на терена. И всичко това, защото имаше няколко вечерни рокли, но не жилетка!

Ако сте поканени да прекарат един уикенд далеч от шума на центъра, на първо място трябва да се опаковат ясен жилетка с изготви текстурирани модел. Сред множеството цветови схеми-добре е да изберете са много популярни през тази есен от топъл бежов цвят. Добро допълнение ще дънки, не сковывающая движения, вълнена жилетка в черен цвят, ярък шал и шапка. Не забравяйте да гумени ботуши. Разбира се, едва ли ще успее да очарова Телета, но за пикник или разходка в гората-това е най-добрият вариант.