прически

Женски прически са в гръцки стил за образ на богиня

Има изобилие от възможности за гръцките прически. Тази прическа може да се направи по-дълги и средни косата. И дори за къси косми има хубави възможности.

Прическа в гръцки стил никога не излиза от мода. Тези прически са подходящи за ежедневни и празнични образи.

История на гръцките прически отива в дълбока древност, а именно Древна Гърция. Тези прически са на мода през XIX век, по време на царуването си в неокласически стил и Империя. Днес прическата в гръцки стил може да се смята за класическа. Най-разпространеният модел-това прическа с превръзка и гръцка прическа възел с нисък кок.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Гръцка прическа с превръзка

Прическа с превръзка днес е много популярна. Обикновено, традиционно концесионерът в древността са използвали лента. Превръзка-еластични панели-тя е модерна, по-удобна смяна на ремъци.

Гръцка прическа с превръзка може да работи с всякаква дължина на косата и по този начин много време и усилия, това ще изисква. Тази прическа може да се направи от себе си за 20 минути.

Добре ще изглежда прическа в гръцки стил с превръзка и коса с бретон. И ще бъде идеалната прическа за къдрава коса. В Древна Гърция се е смятало, че богинята е била златокудрой. Гръцките жени имитира прически богини, така че е много популярен в древни времена са използвали курчавых на косата. Това беше в онези времена и е бил Перм.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

За да направите прическа с превръзка за дългата коса трябва да бъде:
• превръзка от неопрен за фиксация-превръзка от неопрен за стабилност невидим
• ако имате бретон, той трябва да бъде под превръзка
• разделете косата на малки кичури и увийте ги в превръзка
• за да премахнете коса с фиби или фиби
• поръсва се с лак.

На косата със средна дължина прическа с превръзка се прави така, както и за дълга коса. Въпреки това, коса и превръзката може да се монтира фиби, защото косата не е толкова трудно и сам коса ще запази. Ако е дълга косата може да бъде предене под панела, от-износител, косата къса дължина трябва да започнете да затегнете малко под ушите.

За много къса коса, може да се направи следния вариант на гръцката прически с превръзка-това я закрие косата си и ги украсяват в продължение на гръцки стил лента. Или джантата.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess
Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Гръцки възел прическа

Нисък кок коса-това е гръцки възел може да се направи на дълги косми и средна дължина на косата. Лъч може да бъде в задната част на главата или шията. Косата е разделена на път (на косата) в средата. Лъч може да бъде лента на прохода или тънка косичку от собствената си коса.

Тази прическа ще изглежда добре с завитыми коса.

Връзка прическа гръцки възел трябва да е триизмерен. Можете да направите това:

• нанесете върху косата дъвка-еластична превръзка
• съберете цялата коса в хлабав ниска конска опашка
• тя обрат кичура коса в плитка
• вдигне опашката на дъвка-панели и да се постави в кок
• поставяне на коса, фиби или фиби

Прическа с превръзка и гръцки възел и може да бъде украсена с цвете от плат или живи цветя.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess
Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Други варианти на прически в гръцки стил

Освен често срещаните модели с превръзка и гръцки възел, и днес други прически корени във времената на Древна Гърция.

1. „teneobraznyh“ прическа или „резена пъпеш“. В тази прическа косата са подредени под формата на „парчета“ от челото до назад и отзад ще има две ленти.
2. Още един вариант – сложна прическа „lampaden“. Това се прави за къдрава коса.

При създаването на тази прическа отнема дебел кичур коса в задната част на главата и залегнали в основата на лентата. Тогава всички останали направления са монтирани по-близо и по-близо до нея от стелсом. След това всички направления се събират в свободен опашката или малък кок и фиксирай с лак. Като украшения за коса „lampaden“ могат да се носят не само с ръб, но и диадему.

Прическа Хетеро – вариант ниско греда, опаковани в мрежа за коса.

Гръцки опашката – и полагане на къдрава коса, събрана в кок на върха на главата му, раменете и гърба надолу е дълъг кичур коса, украсена с панделка или нишка, мъниста, по-добре от рубини.

Гръцка плитка – това винаги е обемна и фактурные на шиш. Къдрици над храмове, често не вплетенной в плитка. На шиш се поставя на една страна. Тази прическа е украсена с джанта.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Theme by Anders Norén