Прически с бретон могат да бъдат с различна дължина. Бретон може да се носи с дълги и къси коси. Въпреки това, прическа с бретон-той винаги е риск. Бретон не е подходящ за всеки. И тук, разбира се, не забравяйте народната мъдрост, „седем пъти отмерь и един път режи.“

Подходящи и как да изберем

Първото нещо, човек трябва да мисли за прическа с бретон-той ще определи вашия тип лице. Ако имате овално лице – бретон спокойно може да се намали. Ако лицето е с правоъгълна или триъгълна форма, в този случай трябва да запомните, че Вие не ще се приближи, за всички версии на бретон. Но прически с бретон не се притеснявам от външния си вид. Но ако имате кръгло или квадратно лице, най-добре без бретон. Като бретон сузит лицето и ще го направи още по-подобен на кръг. Ами, или съвсем равностранен квадрат.

Womens hairstyles with bangs

Въпреки това, обладательницам кръгли и квадратни лица, с голямо желание се носи коса, с бретон, може да опитате да направите прическа с коса, бретон. Този бретон е универсална и е подходяща за всеки тип лице. Най-добрите наклонена бретон изглежда прически с дълга коса или за коса „каскада“.

Второто нещо, което си заслужава да се помни, ако изведнъж са решили да експериментират с косата си и да направите бретон бретон е, че за първи път не трябва да спре. Първият път е добре да се направи дълъг бретон и вижте как можете общо подход тези прически. В края на краищата, дълъг бретон бързо расте, но ако тя е напълно ще ви може да ви удари или просто се крият в косата.

Същото правило и относно наклонена бретон за обладательниц кръгли и квадратни. по-добре да намалят дълга на наклонена бретон.

Правила за избор на бретон – виж за вид на човек

По този начин, ние определяме правилата на подбора на бретон:

• определяне на вида на човек
• за първи път клип на дълъг бретон
• и да видим, дали ще ви е.

И аз разбрах, че с коса, бретон, може да бъде по-предпазлив, отколкото с другите варианти, защото прически с коса, бретон е подходящ за почти всеки.

Womens hairstyles with bangs

Прически с коса, бретон са подходящи почти всички
Наклонена бретон изглежда с дълга коса

Много популярни досега-това е дълга права и симетрични бретон. Тя изглежда по-добре с дълга коса или коса обзаведени в кок или опашка. Изглежда добре, прав бретон и коса на каре. Дълъг бретон може да бъдат както плътни, така и рядка. Ако имате правоъгълно лице, също се разтяга лицето си, тогава по-добре да се носят рядката директен бретон. Дебел опция няма да работи.

Най-популярният вариант на прически с бретон – прическа с прав бретон

Но ако имате треугольное лице, дълъг бретон може да бъде поставен на една страна, което визуално ще направят вашите черти на лицето, по-симетрични.

Също така не забравяйте за дължина на бретон. Дълги прави бретон може да достигне до максималната си дължина и почти затвори очи. Тази бретон почти прикрывающая очите, но доста рядко се нарича „криеница“. Стил прически пикабу обичат да носят младите хора, принадлежащи към субкултурата „емо“. Смята се, че прическите с дълга, закрывающими очите с бретон, че „емо“ гребен в страната, да им даде тайна.

Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs

Вариант на дълги парцаливи бретон ще бъде добра идея за всеки, който има масивна брадичка. Такъв бретон ще внимание от по-голяма долната част на лицето.

Още един добър вариант е класически перо бретон. Този бретон е подходящ за почти всичко и изглежда много добре с почти всяка прическа.

Womens hairstyles with bangs

Избор на бретон за растеж

Взема решение за подстригване бретон, трябва да се обърне внимание на неговия растеж. Ако не разполагате с достатъчно, перфектната прическа за вас може да стане прическа с дълга насипни бретон. Такава прическа ще създаде илюзията за по-висок растеж. И, напротив, много високо момичета не се препоръчва да се носят дълги прически с обемни бретон.

В допълнение към притежателите на кръгла и квадратна проблемите на хората с бретон могат да се появят момичетата, с къдрава коса. Изберете много трудно бретон за къдрава коса. Може би в този случай най-добрият вариант-да изправите косата си, а после отрежа бретон.

Лоша бретон може да бъде скрита в косата

В случай, че си направила прическа с бретон и бретон, все още не са осъзнали, то не се притеснявайте. Има няколко варианта, как да се скрие лоши бретон в прическа.

Ако бретон е кратък, направи това ще бъде много по-трудно, но също е съвсем реална. Така че къс бретон зачешется назад или ако е кривоглед, или повече, от една страна, и удари незабележими под основната маса на косата.

Можете също да използвате колела и превръзки. Например, с тънка превръзка, обернутой около нея кичура коса може да се направи прическа „гръцки тъкане“, така че, за да се прикрие бретон.

Когато расте бретон може да се слага в плитка или колан. Така че, най-лесният начин е мелирование бретон, че още растеш в страничната плитка. Такава плитка започва да плете от един виска по челото и в другия края на човек, от когото идва заплитане на косата от основната маса на тънки странични плитки. Версия с окабеляване, когато бретон скручивается в плитка над челото.

Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs
Womens hairstyles with bangs