Женски корсет

Womens corset

В цялото им разнообразие от гардероба на жените най-съблазнителна част е корсет. който се използва за добавяне на женската фигура на пясъчен часовник.

Този елемент на дамски дрехи отдавна е известно. В съответствие с установената форма силует, форма и определяне на които се променят с течение на времето.

Корсет и в момента е популярен, въпреки че мнозина твърдят, че това е вредно за здравето, в допълнение към своите неудобства. Корсет красив и лесен част от женския гардероб, и благодарение на него, формата може да бъде по-тънък и премахнете излишните сантиметри в талията, да се издига по гърдите и да се скрият корема. Корсет може да се използва като бельо под бизнес костюм или рокля, и като вечерна се носят в комбинация с панталони или поли.

Модерни са изработени корсети с дантела, strojniski или кожа, че изглежда много секси. Този елемент може да се възбуди, като всеки човек. И днес не само можете да купите готов корсет в магазина, но и го шият по поръчка. Корсет трябва да се носят жартиери и чорапи.

Как да изберем женски корсет?

В случай, че не Сте в състояние правилно да изберете корсет, той ще ви помогне да подчертават достойнствата на Вашата фигура и да прикрие някои недостатъци. Когато измерване на необходимите параметри, трябва да се диша и да се опитате да се отпуснете. Ще трябва да се измери бюст, ханш и талия. Купени в магазина корсет не може да съответства на вашата фигура. Най-важното условие — че не е прекалено пренаселено и е малък. Корсет трябва да покрива стомаха и в същото време, за да се освободи място за по-твърд шнур.

За това, за да свикне, ще трябва да го носите в продължение на около седмица, през това време, той ще бъде напълно да изваят своята фигура. Във вътрешността на лигавицата, корсет, изработен от ликра и предпазва от дразнене и премахва всички неудобства, за да се постигне желаното ниво на комфорт. За моя корсет трябва внимателно да се грижим. А поради това, че на кожата, дължащи се на дълго носене на корсет може да се развие опрелости и раздразнения, ще ви се наложи алтернативен корсети и ако носиш корсет в гардероба си трябва да има поне два. От лен, корсети тялото ви да диша и поради това подобни модели са много популярни. А модели, изработени от сатен, кожа и коприна са много скъпи продукти. След като махнете корсет, не веднага да го сложите в гардероба си. Дайте му малко отвисеться на един стол.

Женски корсет — модерно и незаменим нещо

В днешно време е прието да шият корсети с рокли или кофточки, това се счита за модерен тенденция. В рокля с корсет гърди вдигна, а талията става. Тези рокли са подходящи за пълните и снажен жени.

Блузи с корсетами, изработени от деним, брокат, винил, дантела и бродирани памучен плат, Chambre. Изглеждат добре с корсетами, украсени с кожухарска стока и скъпоценни камъни, струящиеся свободни рокли.

С помощта на корсет пълните жени могат да прикрият недостатъците им фигури, като например големи талията или увисване на гърдите. Най-важното условие — удобство корсет, изберете корсет, който е от 5 до 10 см бъде по-малко от действителния Размер. В момента на разположение корсети за жените, като се започне от 85 см и обиколка на талията.

Корсети, също е много популярен в булчинска рокля, благодарение на него, рокля на булката става по-женствена и секси. Съществуват дори специални сватбени корсети, които са с различни цветове и завързана покритие от бяло, бледо розово, бледо синьо и слонова кост и дантела. Тяхната гама е доста разнообразна и декоративни орнаменти, дантела и бродерия в ориенталски стил, е поразителен.