мода

Жени на мода палта в стил милитари 2018-2019

В есенно-зимния отоплителния сезон 2018-2019, трябва да се отбележи, че моделите на козината е много разнообразен, и, за радост на fashionistas са много красиви. Например, неостаряваща стил милитари и отново привлича погледи, които ни напомнят за гусарах и морски офицери на модерна армия. Палто военен стил няма да ви оставят незабелязани.

Какви са основните определящи елементи на палто в стил милитари?

Прост прав силует или trapeze, често палто двубортное с директна линия рамо, деколте, подчертано от отчетливи линии и строгост. Широки яки и ревери, могат да бъдат и яки-стелажи, пагони, копчета и джобове. Цвят на козината – каки, тъмно син, зелен, сив, черен. Тренчкот, тренч или палто, което беше унаследовано от времето на Втората световна война, популярна и в 2018-2019 сезон.

Fashion women coat in military style 2018-2019
На Екипажа J, Томи Хилфигер, Миу Миу
От Temperly Лондон, Bulgari, Chanel

Fashion women coat in military style 2018-2019

Декоративни елементи са ключови моменти от военни. Важна част от военно – светли краища, Златни ципове, джобове, пагони, метални копчета или нитове, бижута, метал, Цвят злато, сребро и мед колани. И ако искате да се инжектира великолепен блясък, а след това използвайте декоративни медали и награди, ленти и шнур.

Копчета, тесьма, обрат, като гусар доломанов, колан, бижута, метал може да промени не само силует, но и стил палто. Палто с външни джобове подчертае строгост начин и силен характер. Ако сте привлечени към позиция униформа, изберете директен и строг силует с минималистичен дизайн, ако предната форма – акцент в светли цветове.

Fashion women coat in military style 2018-2019
Vivetta, Берберри
Треньорът На Джанбатиста Вали

Fashion women coat in military style 2018-2019

Понякога е достатъчно да украсят двубортное палто с блестящи копчета или затегнете колана и военна готовност.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Версаче, Кимора Лий Симънс

Какъв цвят да изберем? Ако предпочитате да се обличаш в стил милитари, косата трябва да бъде тъмно син, черен, зелен или кафяв цвят. Експериментирайки с цветовете, можете да създадете един уникален образ.

При Петър I за всяка услуга е назначен за определен цвят. Така че днес, особено модата, нищо не ви пречи да се облича във формата на всеки цвят. Традиционният цвят каки изглежда добре с розов, жълт, горчица на тонове, тъмно синьо и черно в комбинация с червено вино.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Эрманно Шервино, Elisabetta Франка, Берберри

Униформи, винаги е бил горделив, тя е украшение на парада, а не само по цвят, но и декор. Декор униформа трудно се съчетава с елементи от други стилове.

Стил милитари включва в себе си естествения кашмир, чаршаф, водоустойчив плат, кожа, лачена, и особено, разбира се, филтър.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Джаст Кавали, Этро

В сезон 2018-2019 дължина на палтото във военната стил от средата на бедрото до средата на прасците, може малко по-долу, като от dsquared2, от mcq.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Томи Хилфигер, Марка Dsquared2, Майкъл Corse

Най-выразительное палто в стил милитари изглежда от Томи Хилфигера, Берберри, Майкъл Corse, „Прада“, Валентино червени. Палто в стил милитари е удобно и практично за ежедневието.

Theme by Anders Norén