прически

За всички поводи: 10 моден кок прически

Букети изглеждат важни, те винаги са на място и изглежда невероятно стилно и красиво. Ако ти се чувстваш така, обърнете внимание на 10 модерни прически с греда, така че винаги ще имате под ръка няколко подходящи варианти.
Кок коса е идеален избор за почти всички случаи. Пакети са подходящи за различни формати на дейности от плажни партита, дискотеки и концерти до бизнес срещи и презентации, така че е подходящо ще изглежда със строг брючным костюм, и с романтична рокля.

За всички поводи

Не знам как да се направи на кок, за да изглеждате стилно? Възможности огромно изобилие! Можете да изберете елегантен нисък кок, с гладко зачесанные направления на тази прическа изглежда сдържан, прост и чист. Тя е идеална за различни важни случаи.

For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam

Помия кок на темето или на задната част на главата, за да му придадат образа на раскованности, свобода и естественост, която сега е на върха на популярността. Създайте лек bouffant, дръжте плюшку и оставете няколко кичура коса от лицето, за да гледам косата леки и въздушни.

For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam

Висок кок, с красива фиба за коса може да стане дори и сватбени прически! Но ако ти не се жени, все още вземете полагане Забележка – това е идеалният вариант за специални събития. Лъч също може да бъде украсена с панделка, лък, цветя или цветен шал.

Как още може да се направи красив кок? Ако възможностите, изброени по-горе, вече приелись, опитайте се да направите две греди, разположени хоризонтално или вертикално. Такава полагане изглежда много оригинално, свежо и забавно – защо да не го пробвам?

For all occasions: 10 trendy hairstyles beam For all occasions: 10 trendy hairstyles beam

Ами ако вашият избор е с дълга коса, дори и тук, в моден кок, ще бъде подходящо. Достатъчно, за да направи мальвинка, скрутите косата в голяма маша и готово! Романтична, нежна и стилна прическа е готов! Отидете на този начин за красота за романтична среща, среща с приятели или разходка в слънчев града.

Сега вие знаете как можете да промените стила, като само една прическа. Е, ако сте готови на по-радикални промени, да отидете на администратора на подстрижка или цвят.

Theme by Anders Norén