прически

Ярки цветове на косата

Светъл цвят на косата днес е много популярна. Козметичните компании произвеждат различни нюанси на косата, за да се угоди на съвременните модата.

И днес ние сме взели решение за създаване на национална член на екипа, които ще се фокусира върху цвета на косата. Каним ви да се запознаете със снимка на примери за най-ярките колекции за сезона, а също така говорим за модните цветове тази година.

Червено и червени нюанси

Bright colors of hair

И първият е цвят на косата, който ще бъде обсъден в червено. Червен цвят на косата е може би най-яркият в рода си.

Може би затова козметични компании всяка година пускат безброй нюанси на червено. Само вижте за модни снимки на известната певица Риана, която през всеки сезон ни показва нов нюанс на червено.

Стилисти твърдят, че тази година модните тенденции се въртят около червени коса, която също има много нюанси. Най-популярни са: ярко червено, мед, карамел и бургундов.

Ярко червен цвят на косата идеален за момичета със светла кожа и сини или зелени очи. През този сезон също така трябва да се обърне внимание на ярко-червен цвят на косата – това е тенденция и са подходящи дори обладательницам тъмна кожа.

Синият цвят на косата

Синият цвят на косата отдавна е повод за дискусия. За времето на своето съществуване тя има много нюанси, от които най-запомнящо се превърна в ярко син цвят на косата. В началото на тази година, ярко-синя коса е била забелязана на червения килим повече от един път. Той предпочита известната певица Кейти Пери.

Bright colors of hair

Синият цвят на косата идеален за момичета със светла кожа и сини или сиви очи. Като цяло, стилисти не отделят син цвят на косата като отделна тенденция, но тя има място, което да бъде като на подиума Модата и в ежедневието. И последните тенденции показват, че днес е по-популярна ярко син цвят на косата. Освен, че е модерно да оцвети в син цвят всички коса или отделни направления или краищата на косата! Тенденция е много ярка, защо да не опитате?

Bright colors of hair

И за тези, които не искат радикални промени специалисти са разработили специални моливи стил за коса, които красила косата само повърхностно и лесно се отмива.

Bright colors of hair

Зелена коса

Зеленият цвят на косата отдавна е популярна сред известните личности. Освен това, зеленият цвят е много светъл и не е за всеки. Тази година на мода са боядисани в зелен цвят само някои направления на косата, като по този начин на формиране на ярък образ. Така, например, ако имате естествен цвят на косата, който не е на път драстично да се променят, може да се боядиса само няколко направления на косата си в зелено. В допълнение, този цвят на косата освежава образа и го прави по-ярки. Да се облича зелени коса?

Bright colors of hair
Първоначално, стилисти препоръчват зелени коса обладательницам бяла кожа и зелени или сини очи. Ако говорим за зависимост, то е идеалното решение-това е симбиоза червени и зелени коса. В крайна сметка, зелени коса-това е ярък нюанс, който идеално ще се впишат в образа на млад и динамичен момичета.

Bright colors of hair

Жълтото и неговите нюанси

Жълтият цвят на косата е по-популярни през тази година. Обаче, това не означава, че дизайнерите обикалят го страна. Точно обратното! Жълта коса е уникална по своята същност. Това е ярко и запомнящо се, но не за всички. Тази година, жълти коси, които се използват като допълнителен. Много дизайнери решат да добавите жълт цвят естествени нюанси на косата. През тази година са популярни всички нюанси на жълто, особено лимон, тъмно жълто, оранжево.

Розово: проява на индивидуалността

Вероятно сте забелязали, че розов цвят на косата е много популярен сред дизайнери. Тази година известните модни дизайнери са обърнали внимание на това, като основния цвят на косата. На подиума На мода са различните вариации на тема розови на цвят на косата. И така, на мода-това е ярко розов цвят, който ще бъде идеална за момичета със светла кожа и сини или кафяви очи. Действително светло розов цвят, които стилисти използват за оцветяване на косата като цяло, така и за тонизиране на косата.

Bright colors of hair

Руса коса

Боядисване на коса в ярки цветове, разбира се, е на мода. Въпреки това, дизайнерите не отричат, че тенденцията е още една тенденция – руса коса, което също изисква специално решение. Така че, тази година на мода, за боядисване на коса в жълто, оранжево, розово, синьо и светло син цвят. Това може да стане по няколко начина. Първият от тях е класически – тониране на косата.

Втората нежна – цвят на косата, с помощта на специални пастели. Не сте избрали – от това ще зависи резултатът от оцветяването. В никакъв случай, но ярък цвят на коса е на мода днес. Ние само трябва да наблюдава тенденциите на сезона и да експериментират с цвета на косата.

Bright colors of hair

Theme by Anders Norén