стил

Яке леопард: 10 изображения с изключително популярен тренд

Стилна и модерна жена трябва да е топло, красиво тялото си. Ето защо ние предлагаме да се обърне внимание на леопард яке. Защо леопардовым принтом? В края на краищата тази горна дреха бие всички рекорди за популярност през тази година. Модни блогъри по света вече да пробвам този стилен дреха и останал изключително доволен от резултата. Защото, както показва практиката, леопард яке може да се превърне в добра компания, абсолютно всяка посока.

Така че, ако искате да направите стилен и елегантен начин за всеки ден, Можете да се опитате да съчетаете леопардовый сако с дънки. Този набор от достатъчно, за да добавите интересна тениска с принтом блуза или риза. От аксесоари, ние ви препоръчваме да се свържете с бежов или бял чанти и шапки, както и лаконичен обувки, като например маратонки или обувки.

 

Ако искате да сте по-официални лук с леопардовым яке, вие винаги можете да се обърнете към най-женствена и очарователна. Например, към роклята. Рокля в ярко червена рокля-midi в комбинация с леопардовым яке ще ви направи център на внимание на всяко едно събитие или парти. Въпреки това, можете да опитате да носят със стилен леопардовым якета, както и гащеризони, панталони или пола-мини. Тук можете да пускате своите най-смели идеи, без страх от осъждане от страна на обществото.

Моля, обърнете внимание, че леопард яке е идеален за създаване дори и на бизнес лук. Тук е достатъчно да се допълнят ансамбъл максимална едноцветни и прости неща. Последното може да бъде, например, бежовата пола-молив, бяла блуза, заправленная бели обувки и бежовата чанта. Не по-малко хармоничен начин това може да стане директно, така и с панталони, които могат да бъдат скинни, Палацо, нито мирис.

Theme by Anders Norén