грим

Хайлайтер: какво е това и как да се използва

Highlighter: what it is and how to use

Какво е хайлайтер знаете всичко, но как правилно да използвате хайлайтер много хора не мислят. Момент, когато нежно пигмент може да нанесе на носа и брадичката са изчезнали. Така че, основния тренд-това е естествено!

Подбор (подчертае, за да се подчертае) – това е инструмент, за разлика от предишния продукт, се използва за „осветяване“ на отделните части на лицето, тъй като тя съдържа голямо количество проблясващи частици. Должн има за лятното часово време, още повече, че топлото светлинен ефект — тенденция на 2018 година.

Първо, изберете формат имате нужда от този продукт. Това е: насипни, течни, сухи, кремави или пръчка. Помислете за трайност и типа на вашата кожа. Блестящ пигмент също са страхотни (миг) или много малки. Първо, идеален за 3D ефект.

Техника на нанасяне на хайлайтера

Как и къде се прилага хайлайтер? Този процес е донякъде напомня светлина контуря. Най-лесният и най-удобният начин за заоблени скули (визуален асансьор). Можете също така да използвате малко на продукта в ъгли на очите. Това ще позволи да изглежда по-силен и изразителен. С помощта на този продукт можете да добавите естествения обем на устните. Нанесете малко хайлайтера над горната точка („ямочка“).

Замени хайлайтер, можете да използвате pearlescent сянка блестят, и обратното.

Да се подчертае формата на веждите може да се използва хайлайтер. За да направите това, използвайте неутрален нюанс на „опашката“ на вежди. Не забравяйте да сенки!

Highlighter: what it is and how to use

Тайните на използването на хайлайтера

Можете да използвате течен хайлайтер като светоотражающая база. Просто смесете малко пигмент с крем или нанесете тънък слой. По този начин, ние получаваме „светят отвътре“, които могат да се прилагат не само на лицето, но и на ключиците и раменете. Особено красиво, плажен сезон!

Highlighter: what it is and how to use

За по-тъмна кожа е най-добре да изберете златист цвят, по-светъл перли, подходящи за блондинки. Ако имате червени петна или купероз — стоп в розово под тон.

Theme by Anders Norén