Всичко за подстригване на таралеж: кой е, като стил и грижа за косата

Мъжка прическа таралеж върви към повечето представители на силния пол. Според легендата той е бил изобретен от древните египтянами, защото беше много горещо, и да ходи с дълга коса в жегата е много трудно. Тогава на мода и други мъжки прически и таралеж става популярен още през хх век в Америка и Европа. Тази класическа прическа е позволено на мъжете винаги изглежда чисто и атрактивно, без да губите време за грижа за косата. Днес Таралеж почти всеки трети мъж: той е елегантен, практичен и удобен.

Кой таралеж прическа

Мъжки прически класически популярен таралеж сред ученици, студенти и млади хора. Тя е подходяща активен, творчески човек, който обича спорта и скорост и не се страхува да привлече вниманието към себе си. Тази прическа прави един мъж по-брутальным и харизматичен. Но твърде къса коса, каква прическа е характерно, таралеж, бобър, кутия, подчертават всички недостатъци. Затова професионални фризьори препоръчват прическа на мъжете с овални лица и много високи скули. Поради особеностите на прическа изглежда страхотно на по-дебели и твърди косми.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Таралеж се препоръчва

Класически мъжки таралеж косата ще бъде идеално решение за тези, които имат идеална форма на черепа. Тази прическа подчертава всички недостатъци на главата, което коса може да изглежда асиметричен и грозно. Това е по-подходящ за кратки хора на отлично спортно телосложение. Но мъжете не трябва да бъдат силни дефект на външния вид. Тоест, той е идеален за млади хора с правилни черти на лицето. Всичко останало в оформянето на таралеж трябва да изберете правилната дължина на косата на слепоочията и на темето.

Соник трябва да бъде изоставен

Таралеж прическа изглежда зле на мазни или много слаби момчета, с непропорционално голяма глава. Прическа може грозно изглеждат високи младите хора и тези, които е с неправилна форма на главата и шията-това е твърде пълен. Най-добре е да се даде на млад мъж с масивна челюст, големи уши, подпухнали бузи или широки скули. Някои стилисти твърдят, че тази прическа е актуална само в ранна възраст и не го препоръчват на мъжете над 35, но това твърдение е спорно.

Формата на лицето и прическа

Таралеж върви към младите хора, с овална форма на лицето. Те могат да експериментират с различни видове на тази прическа. Ако човек има квадратна форма на лицето, то ще дойде до класическия соник с къса коса отстрани и на малки ресни. За пълни млади хора може да бъде асиметрична прическа и художествен каша на върха. Също с кръгла лице от съответната прическа pixie 4 4, които ще направят някакво ребячество настрана. Но мъжете, с тънки черти на лицето подстрижка трябва да се избягва.

Характеристики на таралеж прически

Таралеж-това е една от най-популярните прически. Дължина направления достига не повече от 5 см, понякога остават малки ресни. Младите хора, които избират тази прическа, прическа под таралеж всеки месец. Това помага да се запази формата на прическите. В противен случай, изрязване на косата да се възстанови и прическа таралеж няма да изглеждате като звездите на снимка дори ако ежедневна грижа за косата. Прическа има овална форма. От къси кичура коса на слепоочията-това е плавен преход към вече на върха.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Оформление и грижа за косата

Тази прическа е една от най-лесните за отглеждане. Полагане на прическа не е никак трудно. Притежателите на твърди коса можете да го без специални блокиране на средства. Достатъчно е само добре измийте косата и подсушете я със сешоар. При мъжете с мека или суха коса, след измиване на главата може да се направи малък bouffant, документ всеки гел или пяна, а след това добре да изсъхне, за насочване на струята на въздуха отдолу нагоре. Но най-добре е след изпълнението на косене, посъветвайте се с вашия фризьор за да експериментирате с категорично, за да видите най-доброто решение за вашата коса.

Предимства и недостатъци на таралеж прически

Тази прическа е добре, че може да се полага всеки ден по 5 минути. Тя е достатъчно проста и не изисква специални умения, за да инсталирате. Притежателите на твърди коса може дори да не изсъхне главата след измиване: те ще си дойде на мястото. Класически таралеж не е за всеки, но е възможно правилно да вземете дълъг конец за определена форма на лицето. Стилисти правят така: Първо трябва да изберете подходящ тип прическа, а след това започват да прическа. Фризьор трябва да умее да организира косата по-различен начин, защото различните типове лица са различни варианти на тази прическа.

Плюсове

Предимствата на тази прическа, включват:

    Практичност, защото той може да изглежда добре, дори ако направи голямо усилие;комфорт, тъй като той е подходящ за всякакъв климат и не пречи на каквато и да е дейност;лесна процедура за резитба, Като добре направите таралеж може дори непрофесионално фризьор в къщи, ако имате необходимите инструменти;модерността, защото тази прическа никога не излиза от мода, а собственикът ще бъде винаги изглеждат стилно, брутально и елегантно.

Минуси

Основните недостатъци на таралеж:

    Необходимостта от често посещение на фризьор, защото косата се нуждаят от корекции;малък брой възможни варианти на подреждане, т.е. косата ще изглежда по същия начин на работа и на почивка;акцент на всички пропуски на лица и формата на черепа, включително вродени дефекти и вродени аномалии;обезличена, тъй като тази прическа е класически и допълва създаден образ;некадърността на изпълнение е в ред, сухи или отслабена коса.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Нарежете на таралеж: инструкции стъпка по стъпка

Нарежете класически таралеж, за това ще ви трябва:

Посъветвайте се с човек седне точно, да гледа право пред себе си. Бъдете сигурни, да изберете правилната форма на таралеж за определен тип личност. Срешете чисти и сухи коси. За да направите горната гладка раздяла, отделяне на теменную от тилната част. Направете страничен път (на косата), отделяне на височные направления и като ги клипове. За да се отреже до необходимата дължина на косата париетални области, избор на отделни кичури. Отрежете си колкото се може по-кратък задната част на машината, чрез насочване на дюзата срещу растежа на косата. Заоблени преден план. Направи изтъняване на теменните зона.

Необходими инструменти за рязане

Правилното изпълнение на таралеж зависи не само от вида на косата, професионален фризьор, но и от качеството на инструменти за изрязване. Ако бюджетът позволява, по-добре да изберете професионални инструменти, в противен случай можете да се ограничи китайски аналози. Фризьор ще имат нужда от прост и изтъняване на ножица, малък гребен, електрическа пишеща машина за подстригване на коса и сешоар, а след това сложете прическа с помощта на укладочных средства. Сушене машина, можете да си купите онлайн, за да спестите пари.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Разновидности на таралеж

Прическа таралеж има доста разновидности, но разликата между тях е трудно да се разбере за един лаик. Прически за къса коса не се различават по специален разнообразие, така че често ги личен стил се изразява в необичаен стил. Тези прически може да се раздели на класически, спортни и творчески. Класически и спортен прическа на силния пол, на почти всяка възраст и стърчи ежиком, по-подходящи за момчета и юноши, отколкото на зрели мъже.

Класически вариант

Класически таралеж прическа-това е прическа, която се характеризира с плавни преходи от времето преди теменните части на главата. Мъжете косата трябва да бъде със средна дължина, по къса, но не дълги. Максимално допустима дължина-5 см, но тя се различава в теменните и времеви части. Собствениците на кръгла форма на главата може да се остави една и съща дължина на косата на всички части на главата. В този случай главата остава плоски участъци. Визуално косата наистина прилича пусна игли на таралеж.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Творчески

Младите хора могат да угодят на модни прически, при които косата си стои на края. Това изглежда ефектно и стилно. За създаване на фризьорски салон внимателно astrigal коса, кичур за прядью, образувайки креативни прически. Най-често тази прическа с бретон. Кичура на темето и бретон, да е по-дълъг, а уиски подстригана на електрическа машината. Така изглежда, че косата с върховете на прохода в бретон и стърчи във всички посоки, като подчертава, екстравагантност начин на собственика на косата.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Дълга версия

Обикновено Подобрена версия се използва, за да скрие голям челото. Също се характеризират с кичури с различна дължина, но основната разлика се наблюдава в началото на теменните зона и бретон. За да се постигне желания визуален ефект, за около 1 см трябва да бъде разликата в дължината на косата. Но са възможни вариации в зависимост от формата на лицето. Като правило, дължината на косата в теменните части на главата е 4 см, ръб е 5 см, ако един млад човек груба форма на черепа, дължина на косата може да бъде леко увеличена и отгоре.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Выбритыми висками

Кратък таралеж с выбритыми висками идеален за малки младите хора с идеалната форма на лицето и черепа. Той подчертава, високи скули и прави изображението по-брутальным и спортен. Също така, Тази прическа е подходяща круглолицым набит на мъжете. Прическа се характеризира с изобилие от коса в задната част на главата и на практика липсата му в времеви зони. Днес мъжки прически за къса коса в тенденция, за този млад мъж, който избрах за себе си прическа, която ще изглежда не само красиво, но и стилно.

All about the haircut hedgehog: who is how to style and care for hair

Таралеж с бретон или без популярните звезди на киното и музиката, така че и тази прическа може да се види не само в мъжките модели, но и представители на шоу-бизнеса. Но красиви прически не само звездите, но и обикновените хора. Стилна прическа дава на човек необходимата завършеност и сериозността и зрял човек ще направи по-млади и спортивнее. Но преди да посетите фризьорски салон, вие трябва да видите различни снимки на модерни прически изберете най-подходящия вариант.

Таралеж-това е най-лесната прическа за къса коса. Той е подходящ за почти всички мъже, просто трябва да се избере подходяща дължина на кичура коса. Таралеж обикновено плавно се повтаря контурите на главата, а наличните дефекти могат да бъдат скрити чрез промяна на дължината на косата. Той отива и на момчетата, а мъжете на зряла възраст. Благодарение на необичаен дизайн на тази прическа позволява да се скрие преди сединой в храмовете. Днес тази прическа се намира в тренд и е популярен не само сред обикновените хора, но и звезди от шоу-бизнеса.