мода

Връхни дрехи тенденция в есенно-зимния сезон 2019-2020

Избора на дрехи трябва да се подхожда с повишено внимание: това са неща, които ние трябва да се носят повече от един сезон и мач с много различни елементи от облеклото. Така че можете да намерите идеалния вариант, ние решихме да проучи какво ще бъде модерно облекло 2020. И така, представяме ви най-пълното ръководство по стилове на облекло за новия сезон! Всичко, което сме избрали, да оцелее повече от една година и ще бъде вярно страхотно в никакъв случай.

Бомбардировач

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Бомбер — главният герой на новия сезон на модата. Такова нещо незабавно да добавите към вашия гардероб спортен шик, толкова актуални през този сезон. Вземете тласък на този стил явно не става, така че можете да носите вашите бомбардировач далеч не е за един сезон. Можете да го комбинирате с кедами и лъскави токчета, така че по-добре да си купя. Ако не ви харесва твърде очевидно смесването на стилове, изберете бомбер неутрален дизайн. В колекциите на много марки могат да се намерят модели, успокояващи цветове. Що се отнася до температурата, избор на атентаторите е доста голям, от windbreakers на windbreakers, зашити под формата на бомбера с ластик в долната част.

Oversize

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Връхни дрехи големи формат не губи своята популярност. Съзнателно може да бъде пелерина или палто, пуховик или яке, сако или блейзър. Много са нещата, които могат да се носи с колан или без, променяйки по този начин силует. Във всеки случай, опитайте се да пробвам на себе си предмети, с колкото е възможно по-голям брой на съществуващите неща, за да се уверите, че вие ще можете да създадете много хармонични образи. Извънгабаритни за съвременния гъвкав шкаф и капризна за консервативно.

Половин дължина на козината

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Палто-макси мода дойде при нас през миналата година и здраво се укрепили в тенденциите рейтинги. Дълго палто е толкова обичат стилисти, че някои марки и през тази година продължи създаването на модели в пода. Избор на по-дълга козина трябва да се помни, че максимална дължина изисква наличието на шипове. За щастие, сега на мода е достатъчно и надеждни възможности, така че може да се намери доста лесно няколко есен или дори зима. С апартамент, разбира се, вие също може да експериментирате, но това е много по-лесно управление на момичетата над средното ниво на растеж. В противен случай, ако силует е създаден правилно, дълго палто начин създава страхотно усещане за блясък и аристократия, с което сте заедно.

С пясъчен цвят

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Следващата новина ще се хареса на тези, които са уморени от изобилието на черно и сиво на цветя в студения сезон. Основният цвят на дрехите през този сезон-това е пясък. Въпреки това можете да намерите друг подобен нюанс на бежов този, който обичате най-много за лице.

Тренчкот, бушлат, палто

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Въпрос на стил трайно място на военните. Популярни всички дрехи, които имат своите корени в униформа. Класически тренчи с различна дължина, двубортный бушлат дълго палто с презрамки — всички тези съвременни тенденции. Дължина и степен на затопляне изберете по свой вкус, не е задължително да възпроизвежда военно дело. Най — важното- малки различими подробности.

Светла кожа

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Палто, светло на козината е фаворит тази зима. Яркостта може да се появи в цвят или текстура, а понякога — и двете от тези нюанси, едновременно. Също состригаем вълна, понякога и много оригинално: съраунд, съкратен ръкав, по-големи качулки, които играят голяма роля в оформянето на вашия начин. Още една добра новина е, че за производството на модни палта дори най-големите световни марки избират от изкуствена кожа. Това значително намалява стойността на крайния неща, така че не е нужно да инвестират в тенденцията, че няма да продължи твърде дълго.

Голяма яка

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Главната порта е най-доброто украшение на модно палто или яке. Яката може да бъде украсена с различни елементи или дори изцяло изработени от друг материал. Най-практичният начин въплъщението на тази тенденция, подвижни яки от кожа или кожени шалове. Друг вариант-боа или много стегнат и голям орар, умело завязанная на врата и раменете. Тук се появява океан от възможности, като по този начин ще Можете да разнообразите гардероба си, без да купуват безброй скъпи и заема мястото на нещата.

На линия

Outerwear trend of the season autumn-winter 2019-2020

Класически линии, намаляване-това е завинаги. Палта и шлифери-линия се появиха по модните подиуми тази година. В магазините можете да намерите модели в различни варианти на изпълнение, от всякакъв материал, с различна декорация или без него. Последният вариант, разбира се, е най-гъвкав. Това намаление е фаворит на много дизайнери и стилисти. Това е като нещо, което се проявява във всеки сезон, и това е много ласкателно женската фигура. Така че, може би, това е препоръка номер едно, макар че тя остана в миналото.

Както виждате, изборът на облекло този сезон е най-широка. Можете да намерите неща, за всякакъв повод, няма значение какъв стил да се придържат. За покупка е най-практични преди да се пристъпи към пазаруване, за да анализираме вашия гардероб и напишете, че на горно облекло вече има. Мисля, че са подходящи и достъпни неща, които са комплекси, напротив, остана без „връх“. Така ще бъде по-лесно за навигация и закупуване на алтернативна нещо, което ще се затвори за определена ниша в моя гардероба си, а не просто да повтаря последните покупки на обекта. Приятно пазаруване!

Theme by Anders Norén