стил

Въображаемо панталоните пролет-лято 2020

Въпреки факта, че през този сезон балом управляват деним в гардероба може да бъде не само дънки. Изберете модел модни панталони, без които не може да се мине през пролетта 2020 година. За сензационен панталони не сме забравили, но освен тях имате няколко важни опции.

Панталони

Да започнем с основния тренд панталони. Скъсяване на панталони са дошли на мода отдавна. Съществува мнение, че те не са за всички. По принцип, това е вярно, защото такова сложно нещо, което се променя пропорциите на фигура. Въпреки това, ние можем да работим с това, избора на най-подходящия стил: пола-панталон могат да бъдат различни — като се започне с тръби и завършва с последния тренд клеш. Още една важна задача-да се избере правилната комбинация. Най-добрият от всички най-модерни панталони през 2020 г. ще изглежда оборудвана топ — топ или сако. За завършване на образа може да се малка чанта с дълга каишка и босоножками на танкетке. Ако можете, и така не може да се похвали с висок ръст, смело комбинират ¾ — дължина на панталони, мокасини или обувки. Fashion pants spring-summer 2020

Въображаемо панталоните пролет-лято 2020: мъжки стил

Брючный костюм — един от основните тенденции тази година. Затова якета и панталони в класически мъжки стил ще се превърне във важна част от женския гардероб. Можете да ги носите заедно, т.е. в традиционни костюми, а също и индивидуално, съчетавайки строг дъно спортни обувки. Не се страхувайте да изглежда скучна двойка, защото на мъжкия костюм, не трябва да бъде 100% стриктен. Например, през пролетта на пастелните цветове ще се проясни дори и най-сдържан стил.

Fashion pants spring-summer 2020

Звънец

Първо, отглеждани панталони-клеш, както бе споменато по-горе. И второ, на традиционния звънец — в стил 70-те години. Тези модерни дамски панталони-2020 ще изглежда страхотно в офиса, и на музикалния фестивал. Моля, обърнете внимание на възможности необичайни материи като кадифе. Разкроена да се носят с всичко: блузы, скъсяване на блузи, ризи ще ги направи добра двойка. За разлика от панталони, клеш отива на почти всичко, прави краката да изглеждат по-дълги и чудесно за отслабване, особено в комбинация с токчета.

Fashion pants spring-summer 2020

Пижамный стил

Панталони, рокли и блузи днес стил на бельо препоръчват да се носят навсякъде. Тази тенденция изглежда все още много смели. Изглежда стилно в тези „пижамные панталони“, така че да ги носите с туфлями на ток, красив клатч и строг яке. Ако вие се съмнявате, отидете с черни копринени пижамные панталони в стил, им е лесно да създадете истинското изображение.

Fashion pants spring-summer 2020

Theme by Anders Norén