прически

Видове прически Боб

Колкото и да е парадоксално да звучи, но Боб – необратима тенденция на нашето време. Промяна на стил, методи за прически, индивидуален стил на майстора. Въпреки това, прическа винаги е в тренд. Нека да обсъдим видове Боб прически, както и поговорим за това, какви прически днес в тренд и, което е най-популярен.

Защо прическа боб?

Ще се изненадате, но много момичета предпочитат да създават Боб Прическа в днешно време. Той изглежда свежо и модерно, като дава път на динамиката на градския живот. С този вид прическа можете да не се страхувате да изглежда обикновена, като много майстори има своя индивидуален подход към формиране на прически. Тази година, ние спокойно можем да добавим към видове прически Боб и нова посока – подрез – прическа с выбритыми висками. Наистина, много стилисти препоръчват да отидете на такава радикална стъпка, за да придадат на образа необычности и универсалност. Добре, ние ще поговорим за основните видове Боб прически.

Видове прически боб:

• класически
• мулти-слой
• асиметричен
• Боб
• завърши
• с по-дълги кичури
• къса
• А-Боб
• с бритой главата

Класически боб се появява през 20-те години. Разбира се, тогава това е мъжката прическа, умело превърната жени като символ на мъжественост и независимост. Трябва да се разбере, че това съобщение, носи първоначално тази прическа. Както тя казва: „Аз съм силен!“. Динамична прическа с прави ръбове в класическия стил ще бъде отлично решение за бизнес дами от всяка възраст.
Прическа многослоен боб дойде много по-късно. Тя е къса прическа с класификация. Основният елемент на тази прическа е етап на косата. Многоетапно прическа винаги предизвиква интерес, защото тя изглежда необичайно и създава ярко изображение. Въпреки това, многослоен боб-това е динамичен модел прическа, която ще се превърне в чудесно решение за всеки ден, особено за тънка коса.

Асиметричен боб избират жени, които не са свикнали със стандартните решения. Това изглежда изключително и придава на образа на младостта и красотата. Може, затова е тази прическа са толкова популярни през тази година. Асиметричен боб избират много холивудски звезди, и като двойки с прав бретон, и с наклонена страна. Важното е, начин на хармонично развито.
Боб-каре отдавна се превърна в бестселър мода на ПИСТАТА. Тя все още е в тренд. Въпреки това, като всеки майстор има своя специална техника за създаване на тази модна прическа, затова тя получава уникална нота. Прическа боб в съвременния дизайн – това е удължен модел с асиметрично коса косата, които не грохнуть.


Градуированный боб-това е модельная прическа, при която косата страйкаута под определен градуса.. В този случай, решаващ фактор за тази прическа-това е ъгълът на калибриране. Всеки майстор, за да реши какво ще бъде то, зависи от прически. Градуированный боб-това е изключително съвременна и модерна прическа, която създава ярък образ.

Прическа боб с дълги кичури – още една стилна прическа, въз основа на класическата прическа боб. Но тази година стилисти препоръчват, е подходящ за създаване на такава прическа по-труден. По-специално, модерен боб с дълги кичури предполага по-дълга коса и по-малък ъгъл на калибриране. Тази прическа е идеална за лице с кръгла форма.
Ултра-кратък боб Прическа е сравнително нова тенденция на нашето време. Той е много популярна сред известните личности и стилисти препоръчват да го носите с наклонена странична пробором.

Трябва да се помни, че кратък боб прическа е подходящ обладательницам идеални пропорции на лицето.
Съществува и понятието-Боб. Тази дълга прическа, която прилича на буквата А. за коса в задната част на главата, може да остане гладка и степен. А-боб изглежда идеално се съчетава с кос страничен бретон. Идеален за такава прическа ще тънка и гладка коса. Обърнете внимание на тази модерна прическа и не забравяйте, че тя изглежда особено благородни жени след 30 години.

Прическа боб с выбритыми храм доста необичаен вариант за всеки ден. Въпреки това, тази прическа бие всички рекорди за популярност през последната година. Тя предпочита да се създаде известни личности и модни блогъри, и това изглежда много стилно и необичайно. Има още един вариант – прически с выбритыми затылком. Тази година като прическа може да се носи в двойка с кос страничен бретон могат да бъдат асиметрични.

Видове прически боб разнообразни. Въпреки това, като изберете модерна прическа, обърнете внимание на стила си и той да ви подхожда, или не.

Theme by Anders Norén