прически

Видове боядисване на коса

Омбре: универсалност на традиционните технологии

Момичета, внимателно изучаване на нови видове боядисване на коса, често забравят за класиката магазини за модни дрехи, модни тенденции твърдо държи водеща позиция сред техники на рисуване. Омбре – лек акцент, непринудена смяна на тона, които ще добавят начин на свежест и очарование.

Организиране на картини само с няколко стъпки:

    Дължина на ключалки;брой на използваните тонове;височина оцветени къдрици.

Подвид на нежни цветове страхотно разнообразие от технологии:

    Класически – най-естественият вариант се използва само два подобни нюанси, на прехода между лек, неясно. Ясна граница – отчетливи линии на силата на цветовете. Моделиране на конска опашка от изгарят къдрици. Радикал – много изкуствен, неестествен оттенък.

Техника

Проучи нюанси на тази живопис, можете да обърне внимание на описание на техника на боядисване на коса, които помагат за по-добро усещане процес отнема време и може да се опита да приложи това сами у дома.

Процесът на класическата:

Оцветяване на състава се нанася само върху една определена част от космите (върховете на корените, определен курс).Радикални движения изготвя боя гладка преходната зона между естествен цвят и нов нюанс. Повторете първата фаза на методика, която първоначално е насрочена за боядисване зона промяна на цвета. Процесът завършва с нанасянето на подхранващи маски, балсами.

Омбре без проблеми да се възпроизведе в домашни условия, без да ползват услугите на специалисти, но и за изпълнението на тези манипулации, вече трябва да има някои фризьорски умения.

Шатуш: нов вид боядисване на коса

Модата старателно проучване на модни видове оцветяване на коса, е препоръчително да се запознаете със следните техника, която създава траен преход между върховете на блондинката и тъмно корените, като цвят, наситен и дълбок и общ изглед, прически по-обемисти.

Шатуш – хаос боядисване на малки парчета, подходящи за собствениците на косата, всякакви дължини, всеки естествен цвят. Обаче, най-изгодно и този начин на боядисване изглежда страхотно на момичета с тъмни коси до раменете, блондинки-добре да се обърне внимание на Калифорния мелирование.

Преимушества

Някои от многото предимства на тази техника е доказан метод за боядисване на:

    Шатуш създава най-естественото впечатление выгоревшей на слънце коса. Този метод на боядисване ще ви помогне в отстраняването на предишния неуспешен фризьорство опит. Шатуш добавя стандартен обем на инсталацията, текстура. Плавни преходи намаляване на броя на подбрасывании корените на косата.

Прикрепена снимка с името на цветове бои за коса ще ви помогне да разберете по-добре сложността на технологии, избор на цветове, която се фокусира върху собствени вкусове и предпочитания, визуално представяне на себе си същия нюанс.

Пиксели и градиенти: футуризъм лъскави корици

Майстор не престава да учудва нови, невероятни техники, създавайки причудливи комбинации от нюанси на направления на Вашите клиенти.

Съвременните видове боядисване на коса по-скоро арт, прогресивен поглед към традиционни техники за боядисване:

    Пиксели – ново от испански специалисти, идеално прави квадрати на права коса бързо се влюбва в най-смелите модата. Творчески живопис може да бъде само към гладки и косата, в противен случай, математически модел, повторете не работи. Влоши – магията на контраст, цвят, връхчетата се различава от естествен 5-10 тонове. Тази изумителна техника подчинени само истински майстори в своята област. Шаблони – изображение на къдрици различни модели, вариращи от прости геометрични форми, завършва с цветя или абстрактни модели. Такова оцветяване се смята за безвреден за структурата на косата, защото само боядисани отделни къдрици. Луди цветове (неон живопис) – необичаен цвят с гел, материал за боята се отмива доста бързо, за около шестия измиване на главата.

3D картини: анимирани обем

Различни видове сложно за боядисване на коса отражател непосветените в брой процеси и хитри сплит нюанси. Към днешна дата, хитър лидер в технологиите-това е 3D модел, с оглед само на квалифицирани майстори.

За работа на такова оборудване трябва да 3 се комбинират нюанси, един като основен цвят, на две допълнителни елементи, за да се въвеждат специални плавни преходи. Основната трудност на процеса се състои в това, че на рисувани къдрици са в различни области на главата. Смес от мастило се нанася отвътре, създава невероятен ефект на холографски глиттера.

Предимствата на този доста сложен метод: визуален обем, ненужни чести актуализации на цвят.

Снимка възможности за боядисване на коса

Theme by Anders Norén