прически

Варианти мъжки прически за къса коса

Mens haircuts options for short hair

Прическа-това е много важен фактор за възприемането на външния вид на всеки човек. През него минаваха около някакво вътрешно емоционално състояние. По-голямата част от мъжете предпочитат къси прически.

Основно това се дължи на вродената простота грижа за косата, и мъжественост и едновременно елегантност. Поради факта, че мъжете са по-консервативни в това отношение, отколкото жените, стилисти предпочитат повече да експериментирате с външния вид на жените, често чрез предоставяне на мъжете е доста ограничено пространство за маневриране промени в своя стил. Тъй като сте нарязали на човека? Класическа прическа мъж има малък бретон, която се поставя с гел, с лице нагоре или надолу. Полагане изисква минимално време, това е удобно и създава мъжки поглед. Ден за всеки успешен човек.

Mens haircuts options for short hair

Универсални за мъже с прически, подходящи за различни типове коса

Прическа в стил „ретро“. Това винаги актуални и много интересни времена, косата на 50-те години в стил Елвис Пресли. Особеност е положил преди дълъг бретон. Стилни прически „ретро“ е предназначен за сериозни и успешни хора. Бъдете готови да прекарат известно време гледане на деца. Защото тази прическа трябва да бъде съвършен, и необходимостта от чести пътувания в фризьорски салон. Творческата му модификация: разпределени на случаен принцип голямо количество коса, разположени над челото. Коса от двете страни на къси. Още коса са подредени така, че бретон стои в изправено положение. Този интересен и модерен стил, подходящ за млади и креативни хора.

Прически за къса мъжките в стил „денди“ костюм за възрастни, зрели мъже, заемащи ръководни длъжности. Този безпогрешен стил, съчетава в себе си смелост и елегантност. Мъжки прически с бретон. Това може да бъде:

Прическа с права подплата бретон, държат на една страна. Той изисква задължително за инсталация, която отнема много време. Само трябва да изправите косата си, за да изглеждат чисти и спретнати. Въпреки че полагане изглежда много приятна в естетически план, недостатък е, че не е много удобно, защото косата, затваряне едното око, но в някои случаи, това ще помогне да скриете недостатъците. И там могат да бъдат асиметрични къси прически за мъже с коса, бретон. Те изглеждат добре на нечестивите високи млади мъже, но изисква по-честа прически и корекция. Асиметрични бретон се предлагат или гладка, като създава имидж на бизнес, сериозен човек, или окъсани, назъбени, носещи дързък, смел, дори малко по-младежки вид.
Спортен стил. Стандартен ултра-къса подстрижка с машинки за косене: прическа на една и съща дължина по цялата глава. Прическа, разбира се, по-истински „мъже“ и са много удобни, но монотонна. Малка подробност във формата на лесна небритость позволява да го направи по-съвременен и интересен. Още един евентуален „завой“: можете да оставите в областта на главата (например, под формата на ирокеза) малко по-голяма дължина. Този вариант е по-подходящ за екстравагантни момчета. Полагане на проста: необходими средства за стилизиране, като мус, гел. Дълга коса, вдигна нагоре и се поставя или в острата форма на конус, или „художествен безпорядък“. Стилисти препоръчват умишлено помия, мръсен стил. Има още един вариант — да обръснат главата фигура.

Mens haircuts options for short hair

Мъжки прически за определени типове коса

Кратък Боб. Подходящ по-бляскав тънък момчета, които се обличат модно. Косата трябва да бъде гъста и гладка. Моден тренд — модифицирани кратък боб с тежък бретон, държат. Дължина на бретон до нивото на очите или малко по-висока. Грижа за косата изисква много време и усилия, както и честото посещение на салон за корекции. Така всеки ден, за да се носи удобно на тази прическа.

Кои са мъжките прически могат да бъдат препоръчани за къса къдрава коса? Перфектна прическа с выбритыми отстрани и леко по-дълги бретон. Тя е проста, изисква минимално време за полагане. Тази прическа изглежда добре в ежедневието и в напълно различни събития. Още една модерна прическа, която ще отговарят на всички — асиметрична. Ето част от кичура коса остава по-дълго, а друга част се изрязват, като се придава допълнителен обем на косата. Тази смела прическа, подходящи за млади притежатели на гъста коса. Мъжете, чиято плътност на косата се е променило в по-малка страна, напротив, къса коса, костюм с минимална дължина на косата, отсеченных ножица.

Избират къси мъжки прически (жените) и да ги има, за да се помни не само за структурата на косата, но и за това, че на къси мъжки прически трябва да съответства на целия външен вид като цяло. Не се „изложи“ кръгла главата си твърде къса подстрижка под пишеща машина. Тази прическа не е подходяща за тези които главата с неправилна форма. Стърчащи уши по-добре да се покрие с кичури от ляво горе. И бретон визуално крие му черти.

Theme by Anders Norén