прически

Ванильные прически: кок, опашка, плитка

Днес, ние говорим за ванилия за коса, по-специално ни интересува: ванилия, кок, опашка и кхоса. Но първо, бих искал да знам за субкултура.

Кои са „Ванилли“, и какви са основните принципи на тази субкултура в днешната статия! „Ванилия“ субкултурата е с произход от 2010 г., по-специално, тя включва в себе си нежен и сладък зъб. Всъщност, откъдето идва и името на ванилия.

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Обичам ванилия кексчета, флорални рокли, прически, с лъкове – идеален образ момичета ванилия. Що се отнася до настроението, а след това две течения – романтизъм и депресия.

Защо депресия, ще попитате вие?

Ванильная субкултурата, както и много други, предполага един вид бунт, който може да се прояви по различен начин. В този случай става дума за бунте срещу реалността, да се оттегли в своя ванилия свят, който е пълен с топлина, любов, приятни аромати и дрехи. Те обичат живота, защото тя е красива.

Какво е страст?

Много модни критици отбелязаха, че ванилията е от особена страст към красивите прически, кифли, цигари, дъжд и кафе. Ванильные момичета е много угнетало, но те си знаят цената, могат да обичат и да бъдат взискателни към другите.

Всъщност ванильная субкултурата е погълнала почти всички млади хора на възраст от 12 до 30 години. Но ако гледате на света с широко отворени очи, вие веднага ще забележите ясна разлика между нас и на поколението, което е пред нас.

Ванилията е по-свободен в своите желания, за тях думата „искам“ е по-важно, отколкото думата „трябва“. В нашия свят няма никакви установени правила и практики, всичко може да бъде отхвърлена и заменена от нова субкултура изтрива всички стереотипи.

Ванильные прически са много разнообразни, като цяло те са малко по-различни от обичайните за стайлинг на коса. Тук преобладава небрежност, къдрици и красиви аксесоари. С една дума всичко, което може да създаде очарователна и много романтичен начин. Василики винаги се стреми да изглежда така, другите да са заинтересовани по всеки детайл на изображението.

Между другото за това, като най-ярък израз на субкултурата е на снимка. Ванилия снимал всичко: обувки, аксесоари, прическа, маникюр и др.

Интересното е, че ванильные прически винаги показват обема и елемент на небрежност.

Казват, космите на тялото-тя е символ на по-уверена в себе си жена! Вие ще бъдете изненадани, но са символ ванильные прически стана не съраунд гредата, а точно обратното – рехав косата. Тези прически създават ефект на небрежност, като че ли косата да изсъхне, без да се трупат. Всичко хаотично, но романтичен и красив плаж!

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Наистина, вълнообразни, леко разрошен косата винаги изглеждат романтично. Как да се направи тази модни снасянето?

За начало, измийте косата си и леко подсушете ги сешоар. След това нанесете мус за обем. Ако не сте в бързаме да затегнат еластична коса, заколов ги два пъти и да чакат, докато те ще изсъхнат. След това махнете отметката на дъвка и леко necesite косата в корените, придавайки им допълнителен обем. Фиксирайте с лак за коса и добавете оригинален аксесоар.

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Това може да бъде малка розова лък или лентата, вързана през косата си. Ако имате дълги кичура, които е добре да изсъхне в продължение на много дълго време, след това следвайте следните инсталация.

1. Измийте косата и ги подсушете със сешоар така, че да направления са леко влажни. Срешете косата директно с четка.
2. Прилага топлинна защита пяна за обем и леко свиване на косата в дланта на ръката си, давайки им ефект вълнообразни направления.
3. Суха коса, не расчесывая хаотично. Закрепете резултат на лак за коса.
Готови полагане.

Къдрава коса може да създаде опашка каскада, това е още една стилна прическа на ванилия, който привлича много момичета. Как да създадете коса в хлабав косата?

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid
1. Вземете кичур коса от виска и разделете го на три равни части.
2. Началото на плетене на плитки от три направления, постепенно вплетая в дясната и лявата кичура от двете страни.
3. Дръжте косата си на темето, до тъкат коса във формата на полукръг.
4. Фиксирайте косата си с оригиналната заколкой. Нашата коса са готови!

Освен това, на свобода косата е на мода да се събират в задната част, образувайки модни полагане на мальвинка. В този случай, ще трябва леко начесать направления в областта на шията и леко повдигнете косата. Странични направления са определени на оригиналната прическа.

Е, това е всичко, оригинални ванильные прически са много забавно, за да създадете у дома. Ами, ние се обръщаме към създаването на ванилия връзка.

Това е една прическа, която се харесва на много момичета. Ванилия куп небрежно събраните коси, в областта на шията. Връзка може да бъде разположен навсякъде: на себе си, на върха, дори да бъде двойно.

Как да ванилия връзка?

1. Придават на косата повече обем. За това леко necesite на косата в корените.
2. Съберете косата, не е опъната и обвивка около външната част на основата. Номерът е ванилия връзка за обема.

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Това означава, че не трябва здраво заключване на косата. Тук, съраунд ефект и, следователно, не буташ коса, леко да го убие с помощта на заколок. Резултатът е фиксирана с лак за коса. Като бонус – медовое обвивка, или малък поклон!

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Говорейки за съответствие. Ванилли многократно е бил забелязан създаване на модерен стайлинг лук. Как да създадете това, което имаме тук и казваха: модерна прическа лък от косата. Неговият главен плюс – оригиналност!

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Как да ванилия опашката?

Ванилия, опашката е с малки къдрици. Събира два метода. Първият включва директен ниска конска опашка, която е украсена с проста лента. Друга напротив – висок, с кудрями! Как да се украсяват опашки могат да панделки, цветя и панделки.

Как да ванильную прическа?

Ванильные опашка включва също в злоупотреби. Можете да създадете различни плитки: френска плитка рибя опашка, колосок и др.

Vanilla hairstyle: a bun, a ponytail, braid

Като стилен добавка може да се използва копринени панделки, които могат да вплести в плитка!

Theme by Anders Norén