грим

В грима! 5-добри нюанси на червилото за блондинки

Би било чудесно, ако ще е универсална червило за всички момичета. Тук рисуват ти с него, и тя изглежда страхотно. Няма значение, че си вид във външния вид — като червило, почернял, брюнетка, блондинка и аристократичным. Но, за съжаление, това са само мечти. Докато вие все още можете да се опитате да вземете червило-тип на външен вид. В тази статия какви нюанси червило е идеален за блондинки. Само тези пет нюанси. И примери ще ви помогнат да се ориентирате лесно!

Каква червило е идеален блондинки: основни правила

    Момиче със светло кафяво въпрос е ярък, „светлината“ на ярко червено червило, което прави картината на светло. Пепеляв блондин в комбинация с тъмно вино червило, добавяйки начин на романтика и мистерия. Дъбени блондинка с мед коса и маслинова кожа са подходящи прасковени и кафяви нюанси. Всеки ден блондинки си струва да се предпочитат топлите нюанси червило — крем, бледо розово и sudovym. Тон червило, което не почти всички блондинки-това е ярък и наситен лилав. С него трябва да се внимава, тъй като той придава на косата и кожата ви да не е най-атрактивен цвят. Но това е правило, както и всяка друга, има своите изключения.

Ярко червено

Плътен, истински червен цвят е идеален за блондинки, със светли очи, кожа и коса. Не се колебайте да изберете матирани, червило, чист, ярък цвят. Този цвят ще бъде в основата на грим и за вашата визитна картичка. Прилагането на матово червило директни, използвайте молив, за да отбележи граница.

Вино

Луксозни нюанси скъпи Мерло изглежда страхотно на момичета с платиновыми коса и бледа кожа. Особено тези вина тонове са идеални за есенен или зимен грим. Опитайте различни варианти — от топло вино, докато е студено. Блондинки късмет, защото те са тези тъмни, слива нюанси!

Розов

Какъв цвят червило е подходящ блондинки? Разбира се, това са различни нюанси на розово! В живота косметичке трябва да бъде най-малко два розови червила — по един за всеки ден, и втори, по-ярка от“изход“. Ако първите могат да бъдат почти прозрачни и в съответствие с цвета на устните, втората да бъде много зает. Обърнете внимание на неон „барби“ цвят.

Кафяви Голи

Друг цвят, който изглежда страхотно на блондинках и отива на почти всичко. Тя допълва драматичен грим на очите smokey очите и да подчертае цвета на сенките. Особено добре то ще изглеждат страхотно в съчетание с тен на кожата и мед нюанси на косата.

Праскова корал

Много летен цвят, които перфектно се съчетават с тен. Прасковени цветове — още един отговор на въпроса за това, каква червило е идеален за блондинки. Благодарение на това нежно, топли, устните ще изглеждат по-меки и по-нежни. Отгоре можете да нанесете гланц за устни, за да създадете повече обем.

Ако Ви хареса статията, освен за себе си и споделете споделите с приятелите си!

Theme by Anders Norén