прически

Уроци по сватбени прически

Lessons wedding hairstylesВ последно време ние често обсъждаме темата за видео прически. Предполагам, че това е правилно, защото както се казва „по-добре един път да се види, отколкото сто пъти да чуе“.

В днешната статия ще говорим за най-популярните сватбени прически на нашето време, а също така ще ви покаже как да се създаде прически, които са най-популярни в Мрежата.

Тенденции: сватбени плитки

Трябва да бъде често са забелязали, че съвременните булки предпочитат сватбени прически с плитки. Днес разнообразни плетене в тенденция, те са популярни сред известни личности и на подиума модата. Има много варианти за плетене на косичек и много момичета се губят при избора на модни прически за сватбата. В този сезон, вярно създаване на обемни странични плитки, които първоначално изглеждат в двойка с начесом.

Bouffant косата трябва да се направи в корените, чрез създаване на обем. А за това, за да косичка е по-стилен, изберете оригинални лито. Така, например, едно от най-популярните Кос днес е прическа „френски водопад“. Такава прическа създават за насипни косата си, образувайки триизмерна ножницата.

Сложни прически

Стил еталон на женската винаги е била трудна висока полагане, която ще привлече елегантен стил и съблазнителна женственост. Тези прически са просто създадени за изтънчените жени, с остър усет за стил.

Прически с опашки и греди

Въпреки това ще се изненадате, от година на година прически с опашки и греди стават все по-популярни. Стилисти твърдят, че популярността на лесни прически, свързани с необичайни ultimania методи на косата. Така, например, много момичета предпочитат да създават полагане с начесом и прическа в ретро стил. Да правят опашки и букети в ретро стил, изглеждат много съблазнителни и неповторима. И те са идеални за ретро-вашата сватба, които сега са популярни сред младите хора. Ретро прически могат да бъдат опаковани в студени вълни, образуващи елегантен стил. Високата прическа на опашката, която така дълго беше на върха на популярността, получава второ дишане. Тази година на мода да се създаде дълги опашки и ги слагат на страната. В известен смисъл, това също е ретро прически. По-специално, много булки предпочитат прически на къдрици на страна, която бие всички рекорди за популярност през тази година. Като правило, всички прически в стил ретро нужда от допълнителни аксесоари. Той може да бъде открито или ярки съдържа четири колела. Така, на възраст 20 години по-подходящи за увиване и воали, малки шапки. Но за прически в стил 60-те по-добре да изберете светли ленти или цветя.

Прически в гръцки стил

Вероятно сте забелязали, че гръцките прически са популярни сред младите булки. А защо не, ако косата създава образа на гръцката богиня? Малко кой може да отрече себе си в подобен случай, и дори ако роклята е в гръцки стил. Че гръцките прически в модата? Уроци по сватбени прически ни казват за това, което е на мода, гръцки плитки, съраунд, център на главата. Я тъкане на класически начин, с помощта на стилни аксесоари, като перли, дантела, цветя. Ами, ако гръцка плитка, изработена на базата на къдрици, това ще ви създаде образ на тази гръцка богиня.

А ако добавите към модната прическа няколко акценти, ще бъде много стилен вариант. Например, стилисти препоръчват де прически в гръцки стил с различни колела и обръчи. В частност, през тази година специално внимание трябва да се обърне на прически с превръзки. Прическа в гръцки стил с ръб създава луксозен начин на градската мода. Въпреки това, той е идеален за сватбено тържество.Ако търсите стилни, сватбени прически къдрици, обърнете внимание на такива стайлинг, като плитка на една страна, гръцките прически и т.н., тази година те са на върха на популярността!

Theme by Anders Norén