прически

Украса за коса, прически от косичек

Всяко момиче иска да бъде красива, желана и щастлива, и косата в този случай са от голямо значение. Ако косата си в ред, за да изглежда красиво-това е много съмнително. Така че косата трябва да се пази, да се грижа правилно за тях и за декориране, създаване на различни прически, да се прилагат различни украшения за коса – заколок, резиночек, колела, диадеми, гребени, цветя, материи и, разбира се, най-достъпни за украса може да прически от косичек. Да, на шиш може да е добър за украса и допълнение в създаването на образа. В детството на много от нас не обичат коси, и дори сега си спомням процес, чесане на косата и ширити с най-добрите емоции. Въпреки това, ако държите на косата си в ред, да плете плитки не ще Ви донесе неприятни усещания и емоции, а напротив са много доволни от резултата, който може много бързо да видите в огледалото.

Украса за коса, прически от косичек.
Защо опашка е най-достъпният украса? Да, това е, защото за направата на най-прости косичек всичко, което ни трябва, е малко време и желание и ако всичко е направено правилно, ефектът е чудесен. Разбира се, не всички видове косичек можете да направите дома си прически. Има прически от косичек, които изискват продължителна професионална работа на съветника в салон за красота, и затова разходите за създаване на такъв шиш може да бъде много повече, отколкото стойността на красиви оригинални клипове. Например, африканските опашка в зависимост от дължината на косата и салон, където и да се обърна, може да струва от 100-130 долара с рамо дължина на косата. Но ако косата е по-дълга, тогава цената ще бъде по-голям, а и цената зависи от салон, майстор. Освен африкански опашка имат различни варианти, като например френските плитки, те също принадлежат към афро-стил, изтъкан от кожата на главата с постоянно добавяне на нови направления. За да направите френска плитка, дори на къси коси, от 10-15 сантиметра. Ако косата ви е достатъчно, можете да добавите канекалон. И има опашка Сенегалски, те са много подобни на африканските, но тъкат две направления на косата, а не на три, както е в случая с африка, така че те са по-практични, и прическата се запазва по-малко време.

Африкански пигтейли и други подобни, се нуждаят освен от значителни финансови разходи, много време. Ако нямате време, а пигтейли наистина искате да получите в рамките на няколко часа, а след това най-бързото решение е да използвате опашка – Зизи. Това е напълно готови опашка, с дебелина 3 мм. Зизи вплетени в собствената си коса, те са идеални за създаване на прически за средна коса. В зависимост от избрания материал опашка Зизи могат да бъдат преки, гофрирани, спирала, усукани. Прически с помощта на косичек Зизи, много подобен на класически опашка, опашка ще бъде само една малка дебелина.

Така че, изборът на прическа от огромна плитки, дори и с къса коса може да излезе с прически с помощта на допълнителни направления на косата, синтетични опашка, бижута, ленти и цветя. И за да се създаде най-простите ключалки ви трябва само шипове и момиче е готова да помогне.

Украса за коса, прически от косичек

Theme by Anders Norén