прически

Удължавам боб каре: 10 велики идеи

Боб каре се радва на особена популярност сред момичетата и жените, тя не загуби актуалността си в продължение на много години. Прическа за да се усъвършенства и допълва с нови форми и методи.

Първоначално боб каре е смятало за къса коса, но след това майстор започнаха да експериментират и да се адаптира прическа за средни и дълги косми. Така че там е бил удължен боб Прическа каре. В тази подстрижка дълги кичури на главата на по-къси кичури. Благодарение на тази прическа има възможност за визуално се извади, лицето, което го прави близък до идеала. Още една интересна особеност на прическата боб каре с акцент на очите. Освен това, прическа изглежда страхотно без бретон и от друга бретон.

Elongated Bob caret: 10 great ideas

Удължавам боб каре с бретон

Бретон удължена прическа боб каре може да бъде различна. Най-популярни – дълъг бретон. Защо момичетата избират този вариант? Това е просто! Този вид бретон е много лесно стил и се справят с него в различни прически. Дълъг бретон може лесно вплетени в плитки, които сега са на мода, стил, като се използват инструменти за стайлинг или просто да го носите пенирани на една страна.

Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas

Допълнение към удължен бретон скъсани направления да изглежда по-интересни и да ви помогнат да коригира формата на лицето. Скъсани направления бретон ще изглеждат страхотно с подбрани прическа боб каре.

Този вариант довършителни бретон тенденция – ами-образна бретон различна дължина. Препоръчително е да направления на дългия бретон под вежди и почти затвори очи. Изображението става с този загадъчен бретон.

Гъста вариант бретон с дължина боб каре ще запази лице и да го направи визуално по-голяма. Този вариант е идеален за тези, които искат да скрият голям челото. Директен бретон подчертава чертите на лицето и особено очите. Този вариант ще бъде по-добре изглежда с конвенционалните директен боб.

Много къс бретон също могат да се носят с Боб Прическа каре. Този вариант е подходящ за смели момичета. По-стилно и оригинално ще изглежда асиметричен вариант къс бретон. И асиметрия в средата на бретон ще отлично се комбинира с дълги боб каре, произведено в слоеве с класификация или скъсани направления.

Elongated Bob caret: 10 great ideas

Удължавам боб каре без бретон

Можете да се придържаме към класическите варианти на прически и удължена от носенето на каре боб без бретон. Прическа предните кичури имат еднаква дължина и се почиства. Къдрици на тези нишки се намират директно върху лицето. Този вариант е най-подходящ круглолицым парче копейка, а гладки кичури може да скрие бузите и да направи лицето по-вытянутым.

Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas

Elongated Bob caret: 10 great ideasElongated Bob caret: 10 great ideasElongated Bob caret: 10 great ideas

Theme by Anders Norén