стил

Топлина и модерен: избираме идеалния обувки за студено време

Ние знаем най-сигурното средство от зимни хандры — и това не е витамини и утринна гимнастика, и добрият стар пазаруване. Няма нищо по-добре от нов чифт обувки, които не може да се лекува женската душа от мъка. Но как да изберете двойка, която не само ще стоплят в студените есенни и зимни дни, но и ще зарадва с външния си вид? Нека се обърнем към основните тенденции, които трябва да се обърне внимание.

Груби ботуши в стил милитари

Дори пацифисты не могат да признаят, че обувките в стил милитари-това е идеалният избор за дъждовна есен и студената зима. Груби обувки на тракторной подметка дойде на всички модни посоки. Следвайки заветите на дизайнери и стилисти, за да се обединят, те трябва да бъдат не само и не толкова с дънки и паркове, много от рокли с флорални принтом или плетени поли на чертежа. Обувките, между другото, не трябва да бъде в цвят обувки — можете да изберете контрастни цветове, или дори да ги замени с тиксо, за да създадете смел микс.

Блясък и металик

Всичко това блясък! Обувките трябва да свети и блясък ви издадат от тълпата. За скромните дами, дизайнерите са предоставили на традиционния модел, украсена с пайети само един постоянен широк ток със средна височина. Но тези дами наслаждавайки се тенденция в целия му блясък: обувки с шипове ботуши, ботильоны от металлизированной на кожата или ботуши, бродирани стеклярусом, пайети и перли, с всички плодове неизчерпаема фантазия любимите си дизайнери. Слагали такива обувки, не се ограничавайте само да се отправят в ресторант или клуб може да блесне и в ежедневния живот.

Обувки-чорапи

Сега сте изненадани ботуши на младостта си? Да, носталгия по 90-тата все още не могат да напуснат модни подиума. В последно време, със завидна редовност в колекциите видяхме популярния в онези години на обувки-чорапи от еластична тъкан, които плътно облегают крак, като подчертава нейната грация и елегантност. И ако в тази тенденция, изглежда, се е върнала твърде бързо, сега, когато тези ботуши са излезли, всяка секунда на известни личности или на модните блогъри, че е крайно време да се признае правото на участък обувки, за да заемат място в нашия гардероб. Повечето от тези модели са изработени от сатен или кадифе, но може да се намери и по-нестандартни варианти — например, дантела. Дължина на участък ботуши може да варира от ботильонов до ботфортов.

Ботуши

Смели, equaline, смели бедрата заслужават най-различни эпитетов. Тази обувки плени сърцата на модата и дизайнерите, и не ще вземат своите позиции през следващия сезон. Ако все още мислите, този модел изглежда вулгарно и не е подходящо общуване в ежедневния живот, помислете още веднъж! Велур черни ботуши за широк ток чудесно ще се впишат в бизнес дрес-код, а в комбинация с милитари сако ще изглежда елегантно и е целомудренно. С други думи, ако се употребява правилно, тази тенденция става верен звук и транслирует съобщение, че питаш за него — equalnet, сила и смелост. Лайфхак: обувки веднага губи нотка на баналността, ако се спрете на модел на устойчиво широк ток, и „нокът“ в предната част.

Червени обувки

Ако през миналата година ярки цветове обувки счита за бял, който носят с повишено внимание, тази есен и през зимата, ние заедно вървим към червено — между другото, много по-практично! Червени ботуши, ботильоны и обувки може да бъде единственият ярък акцент в компания с сини дънки и сиво яке, и може да стане част от монохроматический червен ансамбъл. При избора на материал и да не се ограничавате, в края на краищата, поискаха различни варианти — от червена кожа и велур до сатен и кадифе.

Ботуши в стил 80-те

Една от доминиращите тенденции в обувната мода този сезон са станали ботуши в стил 80-те, с широко глезена, които е необходимо да се намали, като се образува меки гънки. Тази тенденция става чрез своето второ раждане в началото на 2000-те години, така че сега ние празнуваме го трето пришествие. За разлика от всички останали тенденции в обувките, това е модел, да носите тесни дънки — това ще създаде смелият контраст на обема. Друг вариант е комбинация от ботуши с широк голенищем рокля или пола с дължина малко под коляното, така че полата беше на свършване, точно там, където започва ботуши, не оставя междина.

Theme by Anders Norén