прически

Топ 7 на наклонена бретон: идеи, които ви вдъхновяват за промяна на прически

Виждали ли сте някога Зои Дешанел, без бретон? Трудно е да се учите!
Харесва ли ви е гъста, обемна бретон, че кривата на очите, или разкъсно бретон, така или иначе, най-добрият вариант е наклонена бретон.
Основната разлика между кривия и прав бретон, тъй като те са съставени. Серво бретон, обикновено си една перфектна кройка по допирателната. Директен бретон може да направи кривия, просто чрез поставяне на косата в желаната посока. Някои прически с бретон може лесно да се промени, в края на краищата, вие решавате, как бретон стил — директен или страничен.

Топ 7 на наклонена бретон

Наклонена бретон може да бъде дълга, средна или къса. Това е до вас да решите кой стил най-добре подчертават вашата форма на лицето. Всичко, което ви трябва, е увереност и фризьорски салон, където можете да направите това, което искате.

1. Дълги и тънки бретон

Ако се страхувате да намалят бретон или да го направя за първи път, спрете избора си на най-дългата челке. Това е добра идея, най-вече защото можете да бъдете сигурни, че скоро то ще расте обратно. Ако се порежете на него е прекалено къс бретон и да открие, че тя не е за вас, тогава ще се наложи да чакаме дълго, докато отново косата възобновяеми.
Дълъг бретон е много по-лесно премахване на ухото или бъде убит преди, за разлика от краткосрочен, така че те са най-гъвкав вариант.

2. Парцаливи наклонена бретон

За всеки, който иска да изглежда смело и екстравагантно, разкъсно наклонена бретон може да бъде идеален вариант за вас. С такъв бретон на ума си, със сигурност значително по-смели. Изтръгнат вид бретон придават на кичури с различна дължина.

3. Внимателно да се разделят на направления

Това е може би един от най-интересните видове наклонена бретон. Може да изглежда, че не разполагате с бретон. Този тип бретон е идеален за тези, които искат да придадат обем и форма на вашата прическа.

4. Ъглова, дългата наклонена бретон

С ъглов, дългата наклонена бретон ще изглежда едновременно aqualino и чист. Такъв бретон придава мистерия и романтика в образ. Това е отличен избор за собствениците на заоблени черти на лицето, тъй като той ще акцентират точните контури.
Този тип бретон ще добавят елегантност във всеки един образ, независимо дали е опашката или кок, и да се създаде илюзията за по-имоти лице.

5. Наклонена средна дължина на бретон

Вярвате или не, но може да има два вида бретон.
Широка наклонена бретон-това е най-добрият вариант за тези, които не съм сигурен, че искам да прав бретон, но се интересуват малко разнообразите външния си вид. В зависимост от вашите коса, бретон може да е на всяка страна, така че можете да решите, тъй като трябва да се лъже.
Все пак, имайте предвид, че колкото по-къс бретон, толкова повече помощ ще може да се наложи.

6. Къса наклонена бретон

Някои може да се каже, че този вид взрив за хипстеров. В действителност, тези удари за всички! И не се срамувам тагове hypstercom, която някак е свързана с този тип бретон. Горди, че такава ресни ще ви характеризира като човек, запознат с мода и стил. Плюс: тези удари не ще падне в очите и пречи. Те са удобни и стилни!

7. Раздърпан бретон

Ако сте весел и активен човек, тези бретон за вас. Раздърпан бретон може да се търси, както на вас ви харесва. Лесно можете да сложете си и наляво и надясно, или да напусне съвсем — те са абсолютно универсални.

Theme by Anders Norén