маникюр

Топ 7 на най-тенденция цветове лак за нокти на лятото 2020 г.

Любителите на класически маникюр в тихо тонове, лятото ви дава шанс да играете с нюанси, да експериментират и да остане в тенденция. По-смели, отколкото по-ярка, толкова по – добре- да се ограничавате не си струва. Обаче, това все още може да видите примери за летен маникюр с модния подиум, за да е по-добре да се движите в най-модерните възможности.

1. Бял

Този цвят винаги е един от най-модерните през лятото. Ноктите изглежда ярко и така привлича вниманието към тази детайли начин, като маникюр. Повечето бели препоръчват да се боядисват ноктите тези, които току-що се върнах от почивка – почернял, със златист блясък. На неговия фон бял лак се откроява особено ясно. Маникюр на модния подиум Бял е бил използван за модни пролет-лято марки-2020 г., като същества на вятъра, Антонио Маррас, Библос Милано. Въпреки това, трябва да направите черно-белият маникюр – нийл-дизайнери предлагат да опитате, например, асиметрични якета, като показва Мариса Вебб, и кушни et Ochs с.

2. Nodoby

Това лято на мода дори тихо голи. Меки цветове слонова кост и кремаво нюанси са идеални за тези, които се нуждаят от почивка след маникюр в сочни плодови нюанси. С черница и събиране на Брок – модели в тези пролетно-летните модни „са“ на нокти мек, пудровый цвят.

3. Розов

Не е розово и не е червено – розов, съвсем друго предлагат украсяват ноктите през лятото 2020 художници, които са работили на пистата за излитане и кацане от Reem ACRA, Емилио де ла Морена, Джил Стюарт, Наим Хан. За техния избор – „бонбони“ розови: цвят от бяла ружа, сладък вата и дъвки. Вариант номер 300 нарасна с Plumetis от колекцията лакове, върни се в любов от Lancôme са подходящи. Розов лак с пайети също не са забранени. Опитайте с различни, въплъщението на вашите идеи за нокти това лято.

4. Червен

Няколко сезона назад последен писък на модата е червило цвят на морков. Сега този нюанс тенденция маникюре. Майстор на ноктите на услугата съветват да изберете сочен портокал, и по-меки варианти на коралов, прасковено и други. Можете да ги видите по ноктите си модели за модни тоника, Krzysztof Роза и Chibi. Въпреки това, от неонови нюанси трябва да се откаже – това ще е достатъчно умерена яркост.

5. Синьо-черен

Подходящ вариант за тъмен лак за нокти на лятото 2020 – цвят полуночного небето. Изразителен и дълбок нюанс, близък до черно, но по-малко тъмна – тя е извършила маникюр модели за модни DKNY и Мюглер пролет-лято 2020 година.

6. Бордо

Цветът на виното обикновено е в тенденцията през есента, но тази година е изключение: маникюр оттенък марсала ще бъдат популярни през лятото, ако се съди по шоу Блюмарин, Кейт Спейд и Моник Люлье. Замени сочни chereshnevym традиционен червен лак, например, прави това чрез педикюр.

7. Метални

Матови лакове с метален ефект – още един хит на летния сезон през 2020 година. На подиума Майкъл Костело, нула + Maria Cornejo и Мили ноктите на модния подиум снимки на моделите са украсени със златен лак с матирано „дюзи“. Магьосниците от сделки зад кулисите, за да оцветите ноктите си в един тон, и да се свързват с други метални нюанси като омбре маникюр.

Theme by Anders Norén