мода

Топ 7 модерни цветове пролет-лято 2019

Всяка модата знае, че цветът тенденция също е променлив, като и стилове, щампи и текстури, използвани в облеклото. Цветовата палитра за грим, нийл-арт, дизайн на сватби и дизайн на апартаменти, а също така за създаването на дрехи за масовия пазар и висша мода, а не просто да бъде възстановен всяка година и от сезон на сезон. Всеки сезон изисква определени нюанси подчертават настроение на модата и хармонично се вписва в пейзажа.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Много момичета следи промените в тенденциите на цвят, търсейки цвят, която е полезна за подобряване на външния им вид и цвят тип. Дизайнерите не можете да изберете цветови комбинации, благодарение на своето вродено чувство за цвят и вкус – но всички останали трябва да разчитат на съвети, дадени от експерти от Pantone Color Institute. Те се анализират и се събират, за да се установи цветови тенденции в света на модата.

Не толкова отдавна специалисти погледна на световни модни Къщи на модата в Ню Йорк за Седмицата на модата, а след това и публикува списък на цветя, които ще бъдат най-търсени през пролетта и лятото на 2019 година. Нека разберем, че последният цвят-тенденции, които ще носят в новия топъл сезон!

Модерен цвят № 1 пролет-лято 2019 — marsala

Да започнем с цвят, който е признат за лидер през 2019 година. Това е марсала (Marsala). Този кафяво-червен нюанс не напразно е избран за най-модерен цвят на годината. Наречен в чест на подсилено вино, родом от Сицилия, марсала се свързва с удоволствието, което носи удовлетворяващо, питателна храна. Този нюанс, сякаш дървото, на отиващото си корени в почвата, много близо до земята, към топлина, така че той е олицетворение на надеждността и стабилността. Въпреки изразителността, присъща на винарска нюанси, марсала изглежда много леко, тихо, като че ли леко разреден. Затова е необходимо не само вечерната рокля, но и в ежедневното облекло.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Луксозно и аристократично марсала изглежда на материали и тъкани, с ярко изразена текстура. И марсала може да се превърне в кулминацията на грим. Както и други винени нюанси, марсала е самостоятелна, но тя може да бъде в съчетание с други цветове.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Най-добрите другар от модната палитра за марсала обявен за пясъчник (пясъчник) и класически синьо (класически синьо). В крайна сметка, marsala в хармония с всички природни цветове: бежово, сиво, жълто, кафяво, зелено, синьо. Може да се каже със сигурност, че този изискан обгръща цвят ще заеме достойно място в модната индустрия.

Модерен цвят № 2 пролет — лято 2019 — Лазурит

Син цвят-това е още едно модно нововъведение в модерни нюанси на синьото. Трябва да се отбележи, че този сектор на цветовия кръг се превърна в доминираща в палитрата Pantone проба на пролетта-лятото на 2019 . Лазурит синьо-един от любимите цветя художници-маринистов, който сега се превърна в любимо гуру на модата. Този интензивен цвят самодостаточные, пълни с вътрешна сила и хармония, и притежава магнетична собствени специални обжалване.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Нов модерен нюанс перегнул огромен успех в продължение на следващите няколко сезона. Дизайнерите не случайно са го използвали масово в нови колекции – син Лазурит има магическа способност да правят фигурата визуално по-тънък, която го свързва с класически черен цвят, но тъмен син цвят много по-ефективно и по-изгодно.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Прекрасно допълнение към Лапис синьо-цвета на пролетната первоцветов и все още последният цвят тенденция 2019 – пудровый розов оттенък на розов и бял равнец. Въпреки това, тези цветове не завършват списък на възможните комбинации. Може би от цялата горна линия на цветя е тъмно-син оттенък лесно да се комбинира с всеки брой на десетки.

Модерен цвят № 3 пролет-лято 2019 — Ниагара

Ниагара със сигурност може да се нарече един от основните цветове на новия моден сезон. Този цвят възможно най-близо до класическия деним тонус и внушава мисълта, уюта и спокойствието, защото това е опит на всяка модата, избора на перфектния чифт дънки. На пръв поглед това е приглушен нюанс на синьото, може да изглежда лесен, но това го прави толкова привлекателен и универсален.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Ниагара, разбира се, ще бъде един от най-популярните базови тон, който лесно се комбинира с ярки и наситени цветове, а също така хармонично се съчетава с меки нотки на пастели. Цвят на „Ниагара“ се превърна в една от най-любимите си дизайнери от Алтузарра някой, който е решил да го направи в основата на рокля в стила на кэжуал. Той също се влюбил в Каролина Ерера, който го използва, за да otshiv струящиеся вечерни рокли, и Зак Позен да се отдадете на изкушението да използвате на Ниагара украса на дрехи с прозрачни детайли.

Модерен цвят номер 5 в сезон пролет-лято 2019 — пламък

Името „Пламък“, казва сам за себе си. Наситен червен тон са много по-светъл и буквално се отделя от масата на тихо естествени тонове. Да се опише този цвят думи не е толкова лесно. Най-вероятно, това може да се сравни с вечен празник, интерес към живота, неукротимая енергия е толкова силна налягане този тон. Комбинирайте това не е лесно, но е доста добре в черно-бяло или в класически комбинация с бяло или синьо.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Страстен пламък вече е време да харесвам се на дизайнери, марки, Krzysztof Роза, Тори Бърч и Габриела Хърст, който е вдъхновен от своята мощ и изображения, за да създадат най-невероятните тоалети за топлия сезон.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Дамите с опит може да се опита малко заглушат интензивността на пламъка, приручив главата му в меки зелени тонове или комбинация от успокояващи нюанси на жълто – тази комбинация е най-добре дошли в новия модерен година.

Модерни цветове номер 6 в сезон пролет-лято 2019 — бледа дрян

Мек пудровый цвят, напомнящ листенца разцъфнал дрян дърво. Желая Дрян – цвят мек, лек и спокоен. Той припомни, че през миналата година е любим, розов кварц тон. Този цвят сякаш е създаден за романтичните натури, леки копринени рокли, уютни пуловери от кашмир и струящейся годишната поли от шифон.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Това ще бъде от полза оттеняют кафяви и зелени на цвят, но най-смелите модники могат да съчетават бледа дрян и пламък, за да получите много сложна комбинация в розови и червени цветове. Дизайнерите от J. Martin, Lacoste, Бананова република и вече се влюбих в този нежно-розов цвят, показва своите възможности в широк асортимент от пролетни и летни тоалети и аксесоари.

Мода цвят # 7 пролет-лято 2019 — райски остров

Какви трябва да са цветове, за да направи името на райски остров? Точно така, както изглежда, още един нов любим мода на годината нюанс на синьото, можете да видите на брошури бюро за туристически обиколки, където ни показват рай на земята, заобиколен от прозрачни води на океана, Френска Полинезия, с бял пясък и кокосови палми.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Богат нюанс на синьото райски острова, безспорно, е един от най-добрите варианти за пролетта и лятото, в края на краищата, той е еднакво хармонично изглежда на струящихся шифоновых рокли, пролет кашмир пуловери и палта за по-хладните летни вечери. Райски остров може да бъде в съчетание с нежно докосване наречените „цветни“ експерти &бледа Дрян&, че още повече ще подчертае смели сини отблясъци.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Освежаващ цвят тропическите води на океана са се превърнали в основен вдъхновение при създаването на новата колекция на Виктория Бекъм, който го използва в кадифени рокли, Krzysztof Роуз смята го за най-добрият избор за otshiv ефирни тоалети от дантела и Christian Siriano направил смел експеримент, чрез комбиниране на райския остров, в рокля с ярко-огнен цвят.

Колекция цветове пролет-лято 2019

Остава да кажем няколко думи за основните цветове, защото те ви позволи да създадете стабилна основа за бъдещи стилни образи.

Цвят на # 1. Sailor в синьо (моряк на fortune синьо)

Тъмен нюанс на синия цвят, който може да се сравни с тон грозовое небето над морето. Той е доста строг и определено е подходящ за елегантен офис костюм, елегантно палто или изискана рокля. Обичам военен стил? Тогава този цвят за вас – сини якета паркове или военни cut, без съмнение, ще бъде от полза изглеждате на Нова година.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Цвят № 2. Топъл пясък (топъл пясък)

Никоя естествена палитра не може без корабно цветове! Този път специалистите избрали перфектния топъл оттенък на топлия пясък. Това е светъл нюанс на кафявото, което ви напомня за чистия пясък на морския бряг. Това може да бъде Централен тон в създаването на елегантността и функционалността на този цвят позволява лесно да го използвате в романтичен, делови, ежедневни или вечерни начин.

Top 7 fashionable colors spring-summer 2019

Цвят на # 3: порт Мъгли (Мъгливо пристанище)

Много светъл нюанс на сивото – толкова невесомы, че прилича на мъгла, ограничаване на земята с идването на пролетта. Увийте жилетка цвят Misty Харбър-как да бъдат невидими. Това ще ви позволи да се насладите на вътрешен комфорт, без да обръща повече внимание.

Достатъчно е да добавите към начин на всеки друг ярък цвят от пролетно-лятната линия, като лук, мигновено ще се превърне в запомнящо се и привличащи вниманието. Пристанището мъглата-това е универсален основен цвят, който може да се препоръча на всеки, който стои на пътя на създаване на цветови миксов.

Цвят номер 4: кокосово мляко (Кокосово мляко)

Белият цвят е традиционен цвят за пролетните и летните колекции, защото тя ни дава усещане за чистота, лекота и обновление, което чувстваме, освободен от плътен пашкула зимни дрехи. Кокосово мляко е бяло с леко сивкав оттенък, който нежно подчертава насищане на основния цвят, избран по Pantone за това лято и пролет. Какъвто и начин да е с бели панталони или пола, ще напомня за почивка на Лазурния бряг или разхождайки се по палубата на яхтата.

Theme by Anders Norén