стил

ТОП 5 часа за младежта

Кои младежки часовник? На първо място, това е стилен аксесоар с оригинален дизайн. Те могат да имат необичайни форми, необичайни цветове и интересни детайли. Освен на външен вид, устройството трябва да бъде практичен. Жена, възраст изискват всички възможни функции.

Това може да бъде всяка сензори или активни елементи. Не последната роля играе цената. Не всички млади хора имат възможност да купуват скъпи ръчни часовници и аксесоари на достъпни цени винаги са популярни.

Ние направихме малък топ, който включва 5 от най-популярните устройства

Hugo Boss 1512407

Hugo Boss 1512407-това е един стилен, модерен и ергономичен дизайн. Дебелината на корпуса е само 10 мм. Той е изработен от неръждаема стомана 316L, осигуряване на висока скорост на корозия.

Поради размера на корпуса – 45 мм, моделът е идеален за средни или големи ръце. Аксесоар е снабден с минерално стъкло. Той е много устойчив на надраскване и замира. Стрелките и маркери имат люминисцентное покритие, което позволява определяне на времето дори в тъмното. Допълнителни функции имат хронограф, тахометър и указател към текущата дата.

TOP 5 youth hours

Tx2n795 Таймекс

Този модел унисекс е с корпус, изработен от неръждаема стомана. Аксесоар интересно е, че всички елементи са изработени в един цвят и този цвят „капучино“. Като марки са маркери.

Има и светла нощ-светлината на синя подсветка Осветление, което създава илюзията за осветяване на вътрешността на циферблата. Тази функция, много са отбелязали в своите коментари. Осветление изглежда много шик. Чудесен аксесоар за бизнес срещи или за ежедневието. Ако ви харесва този модел, не се колебайте да се купуват, защото цената на устройството е на разположение.

TOP 5 youth hours

Tx2n957 Таймекс

Още един модел от фирма Таймекс. Стоманен корпус има кафяво PVD покритие. За удобство на експлоатация, каишка е изработена от качествена кожа. Дори и при продължително носене аксесоар, ръка не ще се уморят. Като дисплей, като използва арабски цифри. Специална похвала заслужава осветление цял ден синя подсветка. Минерално стъкло, висококачествен механизъм винаги ще знаете точното време.

TOP 5 youth hours

Дизелов DZ1321

Бял цвят и е просто елегантен дизайн правят тези часовници са изключително популярни и търсени. Устройството е изпълнено в стил унисекс. Тук е установено минерално стъкло, под който се намира циферблат с висока игла. Там смесва тагове и арабски цифри. Ще се влюбите в тях от пръв поглед. Дизайн, макар и не съвсем обикновен, но ти знаеш, че всичко е на своите места. Подходящ за дрехи от различни стилове.

TOP 5 youth hours

Tx2n747 Таймекс

Красива и доста атрактивен модел, който се ползва от младите хора са особено популярни. Часовници имат синя каишка от плат с червени ивици. Моля, имайте предвид, че това решение е напълно обосновано, защото такъв материал под ръка потели, не толкова много, и носи часовник удобно. На бял циферблата се намират арабски цифри. Да се определи време в тъмното, модел с подсветка цял ден синя подсветка.

TOP 5 youth hours

Всички тези устройства не си приличат, но те са най-добрите представители на модни и стилни часовници. Те имат различен дизайн, но това означава, че целият списък, вие със сигурност ще откриете модел, който ще отговаря на вашите критерии.

Theme by Anders Norén