прически

Топ-17 пепеляво кафяв цвят на косата

Кестенява коса обикновено се делят на два вида: от едната страна кестенява коса със златисти или червеникави тонове, както и пепеляво-кафява коса имат опушен нюанс. Пепеляво-кафяви нюанси са подходящи брюнеткам, през всеки сезон. Много хора смятат, че косата студени цветове изглеждат най-добре на жени с по-студен цвят на кожата и това е отчасти вярно. Студен цвят на лицето, като цяло, изглежда страхотно с лек пепеляв блондин цвят на косата и подчертава го. Ако търсите нови и съвременни версии на кестен и опушен-пепеляв нюанси на косата, то тази статия е за вас!

Опушен blond

Това е перфектния цвят, който ще бъде идеално допълва почти всяка кожа.

Пепеляво-цвят кестен

Този пепеляво-кестен цвят изглежда просто и естествено.

Светло кафяв цвят пепеляв

Тъй като тези нюанси на кафяво и светлината не са прекалено различни един от друг по цвят, косата ви ще изглежда страхотно на слънцето.

Тъмно-пепеляво кафяв цвят

Ако това е вашият естествен цвят на косата, това ще ви късмет! Всички останали трябва да работим усилено и да влязат в салона, за да се получи тази страхотна тъмно-кафяв. Въпреки общото правило е, че студените цветове се съчетават само с топли тонове на кожата, той е чудесен пример за това, как естествен сив цвят може да се комбинира с топлия нюанс на кожата.

Опушен-кафяв цвят

Ние искаме да кажем, че опушен-кафяв цвят е един от най-модните и стилни през този сезон.

Син цвят с оттенък пепельным

Синьо с пепельным оттенък е претендент за най-стилен цвят в нашия списък. Това е чудесен пример за това, как да използвате ненатуральные цветове и да експериментират с цвета на косата.

Пепеляво-цвят кестен

Основен кафяв цвят е доста неутрална, а пепеляво-кафява, които придават на косата опушен нюанс. Ако винаги сте искали да опитате този цвят сега е момента.

Пепеляво-кафява с blond

Белите жени със сини очи ще изглеждат изключително атрактивно с този цвят на косата.

Пепеляво-кафява мелирование

Тази подсветка е добър пример за това как цветовете могат да вървят добре заедно.

Тъмно кафяв боб Прическа

Прическа боб е една от най-модерните прически в момента.
Най-универсален цвят, за да отговарят на прическа пепеляво-кафява.

Сиво-кафяв нюанс

Този модерен цвят изглежда невероятно и красиво ще изглежда както на къси, така и дълги косми.

Пепеляв Балая

Нюанси като кестен мока и ще бъде чудесно се комбинират с топли тонове на кожата.

Сребро papelbon кафяв Балая

Ако искате да съживи своите пепеляво-кестенява коса и да ги яркост-всичко, което трябва да направите, е да добавите малко сребро.

Пепеляв шатен

Ако сте решили да промените нещо във външния си вид, светло кафяв цвят ще даде своя пепеляв количеството кестени коса и лекота. Къдрици и добавете текстура и дълбочина на изображението като цяло.

Топъл пепеляво-цвят кестен

Пепеляво-кестен оттенък-това е новата тенденция, която надделява над всичко! Този цвят са чудесен избор, ако ви харесват топлите цветове.

Тъмно-цвят кестен

Този цвят е толкова тъмно, че почти черно. Пепеляво-кафява мелирование изглеждате елегантно и в същото време, за създаване на ефект на мъгла, която изглежда страхотно на жените с по-топъл оттенък на кожата.

Асиметрична прическа боб

Този асиметричен боб прическа изглежда невероятно.

Theme by Anders Norén