прически

Топ 12 на тенденции, прически 2019, която вие ще бъдете възхитени

Всеки нов сезон носи нови прически и 2019-не е изключение! През 2019 г. мода предлага много възможности за голям промени стил — от най-ярките аксесоари до смели и дръзко грим, екзотични прически.

Независимо дали предпочитате късите или дълги прически през 2019 г. няма да бъдете разочаровани гама от най-актуалните и модни прически.

Има много вкусни боб прически за къса коса и още няколко супер е прически за дълга коса. В тази статия ще разкажем само за някои модни прически, които ще доминират през 2019 година.

1. Студена вълна „завивкой“

Като една от най-популярните прически студени вълни придават на инокентий сладост, добави искра, равна на обжалване. Освен това, някой тази прическа ще ви помогне да си спомни младостта, лесно завъртане обратно на часовника.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Най-добрите новини за него модерен стил на косата, за да го направите изключително лесно. Просто нанесете на влажна коса серум за изправяне и разделете косата на малки кичури. Върти косата на пръста си и да прекарате малко завить приел формата на навийте. След това закрепете къдря скоба и да преминете към следващата направления. Когато всички направления са фиксирани, оставете ги да изсъхнат. След това внимателно извадете игли, разделени къдрици и да им позволи свободно да пада под въздействие на собственото си тегло. По-нататък се отваря простор за въображението – може да позволи надолу косата и нека къдрави кичура, че рамката на лицето, или да събере косата си в игриво опашка, за да се подчертае вашата женственост и шик студена вълна „пръст вълна“.

2. Ниска конска опашка

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

През 2019 г., на опашката е отново сред най-популярните прически. В края на краищата, той е подходящ не само за ежедневието. Ниска опашка, като в същото време секси и изискан. И това е един от най-лесните начини да се създаде оригинална прическа, особено за тези, които не обичат да прекарват часове на косата си. Ниска опашка-тя е елегантна и стилна, и това е страхотно за всяка ситуация, от напрегнат ден в офиса, официални събития. Въоръжени само с черна копринена панделка, може в рамките на няколко секунди се трансформира вашия имидж, превръщайки се в бизнес дама в бляскава дама.

3. Балерина лъч

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Когато мислите за коси, събрани на кок, може би, представяш скучен библиотекар или строга учителка? Въпреки това, през последните години, един Лъч се превръща в истинска мода тенденция. Балерина лъч се радва на голяма популярност. И най-интересното в него е, че гама от възможности е огромно — от старомоден към бъдещето, леко бляскава и рязане край.

Особено елегантен романтична гладка букети от сухи цветя, пайети, мъниста или тънка, лъскава или кружевными панделки. Растрепанный връзка е предназначен за по-неформални събития, защото това създава игрив, малко дръзко, но много женствен и нежен образ. Експериментират с различни стилове и да намери балерина лъч, който ще е най-добре да подчертае вашата индивидуалност. Ние ще освободи няколко меките вълнообразни къдрици, нека те свободно да падне на лицето, придавайки на картината лек и закачлив поглед!

4. Плаж, вълни

2019 година-е възможността да бъдат несъвършени, и там може да бъде начин да се реализира тази нова тенденция, е по-добре, отколкото на плажа вълни? Не е нужно да губите часове в косата ми и се използва за маши, за да създадете тези меки, без къдрици. Просто съберете косата на кок или плитка им в косата си преди лягане, и когато се събудиш. Нанесете върху косата си малко спрей морска сол и се разбиват вълните на пръсти, което им дава леко разрошени ефект. Тези, които са на естествено къдрава къдрици от природата, можете просто оставете косата си да се държат така, както им хрумне и това да се прави добра несъвършенство!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

5. Връщане бретон

Вие мечтаете за стилен бретон? Тогава ви късмет! През 2019 г., бретон решава да я направи триумфално завръщане. С модни тенденции, оригинални стилове боядисване на омбре и балаяж, бретон става по-стилен. От смели късо съединение от страна на пометен, бретон — вашият верен помощник в 2019 година!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

6. Красива опашка

Плитки мода отново в тенденция! От страна тъче в плитки рибя опашка — тази година, буквално десетки модни изображения на базата на сплетени прически. Ако искате, холандски, френски или сладки селски плитки — тук всеки ще намери за себе си подходящия вариант. И с омбре можете да промените обичайния начин до неузнаваемост!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

7. Стил 80-те

Не, не ви трябва да се върна в осемдесетте и да излагате косата си на остарели процедури. Ние просто се връщаме към начина на ретро-рок-н-рол, bouffant и къдрици. В края на краищата, неизчерпаема енергия горещи от 80-те години!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

8. Френски снаряд

Тази седмица на модата са навсякъде съм виждал френските снаряди. Тези невероятни плетени прически са много красиви и доста сложни за изпълнение. Завийте косата и да ги свържете, като оставя няколко тънки къдрици, за да те свободно обрамляли лицето.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

9. Добавяне на обем

Буйни дълги коси отново идват на мода. Въпреки това, вместо на рафинирани брой на 80-те години през 2019 г. изглежда гъста къдрава коса и руно. Лесно можете да придават обем, дори и тънка коса при подходяща прическа и грижа за косата. Така че не се колебайте да покаже тази година огромен обем на вашата коса!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

10. Текстурирани и разрошен

Вчера скучно подстричься, защото 2019 година-това е годината, която ще ви позволи да изразите своята индивидуалност. В тенденцията фактурные стилове — от мека вълна дързост разрошен къдрици. За да добавите ярък цвят, за да изразите своята индивидуалност!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

11. Извитые нишки

Когато чуете за велпапе направления, вероятно можете да си представите суха чуплива коса, последиците от 90-те години. Нагънат стил се възстановява и сега всичко ще бъде различно! Пулсация на незабавно създава обем, и ако вие съберете косата в опашка, ще видите, как лесно и бързо можете да създадете много елегантна и много стилна прическа.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

12. Момичета с луди кудрями

Независимо какъв е вашият стил, къдрици-новият моден тренд! И че растрепина, толкова по-добре, така че носете си къдрици с гордост!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Не се страхувайте да експериментирате и да използвате смели нови стилове! 2019-това е възможност да събудите своята вътрешна богиня и да заблести като диамант, който си всъщност!

Theme by Anders Norén