прически

Топ 10 на стилни прически със средна дължина за жени

Прически със средна дължина, са най-разнообразни и стилни и са изключително популярни сред младите момичета, така и сред по-възрастните жени. В тази статия можете да видите няколко невероятни възможности прически със средна дължина, които ще ви изненада.

Прическата със средна дължина и къдрици

Тази прическа е добре обрамляет лицето и подчертават чертите на лицето и къдрици придават обем и лекота на косата.

Стилна прическа

Ако косата ви е със средна дължина-тази прическа е подходяща за вас. При създаването на такава прическа фризьори препоръчват да се използва лак или пяна за коса. За разлика от други инструменти за полагане, те правят косата обемни и блестящи.

Вълниста прическа

Има много начини, как да се постигне идеална и красива вълни, най-добрият от тях е използването на плойки или маша за коса.

Универсален и стилен цвят на косата

Търся перфектния цвят на косата, който подчертае вашите черти на лицето? След това тази опция е за вас!

Стилна прическа

Прически със средна дължина, са най-разнообразни и популярни днес. Има много начини да се постигне идеална прическа. Един от тях можете да видите по-долу в нашата статия.

Видео-прическа боб

Всяка жена иска да изглежда стилно и привлекателно в наши дни. На права коса-това е една от най-популярните тенденции за това лято и в съчетание с ярък цвят, директни боб Прическа ще изглежда още по-привлекателен.

Прическата със средна дължина на косата

Ако светъл цвят на косата си естествен — това косата е идеално за вас, и в комбинация с коса със средна дължина и вълна — ще изглеждате невероятно привлекателно и стилно.

Тъмен цвят на косата и средната дължина на рязане

Не знам как да добавите яркост в своя тъмен цвят на косата? Боядисване на косата в различен цвят-това е добра идея, но това може да навреди на косата ви и ги правят чупливи и сухи, така че най-добрият вариант-това е новата прическа. Например, Боб-това е невероятно стилен и модерен сред младите момичета и по-възрастни жени.

Универсална прическа

Ако искате да добавите малко легкомысленности си Боб прическа на този тип прически-това е идеалният начин. Освен това, не е нужно да прекарват много време на неговото полагане.

Плаж, вълни

Вълна небрежно и лесна прическа, която може би никога няма да излязат от мода. Ако косата ви е къдрава, вълниста от природата, можете да ги подсушете със сешоар и внимателно поставени. Ако имате права коса, ще ви се наложи плойка за коса. Въпреки че бряг и вълна-това е универсална прическа, тя ще изглежда страхотно на средна дължина на косата.

Theme by Anders Norén