Топ 10 на необичайни аксесоари пролет 2019

Най-важните аксесоари за сезона идват от културното наследство на една далечна Азия и на Стара Европа.

1. Традиционни обувки Япония – гета – в изпълнение на „Прада“. Дърво на контрастни цветове, дебела платформа и флорални мотиви – нов поглед с обувки на гейша. Многопластова платформа и женствени панделки – в хармония с метализирани футуристични кожата täby (японски чорапи). „Моята колекция на японската легенда, се състои от два компонента: развратът и поезия. Аз се опитах да ги смесвам, защото жените често прибягват до тази техника в ежедневието си. И дрехите ми-това е израз на този сложен баланс“, призна Миуча Прада (Miuccia Прада).

Top-10 unusual accessories spring 2019 Обувки „Прада“, пролет-2019 Снимка Ремэксстрой

2. През пролетта 2019 Givenchy са импрегнирани с лекота, елегантност и правота на Нео-класически стил от XIX век. Красотата на обувки на Givenchy, в съчетание текстури — каишка от каучук, дървен ток стъкло и прозрачен вложка политически науки като класически лодки Рафа Симонса (Raf Simons). И три цветови комбинации: черно, сребристо и матово-бежов цвят, правят тази дреха е наистина универсална.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Обувки Givenchy Givenchy Снимка

3. Заедно с чанти-обръчи, Карл Лагерфелд (Карл Лагерфелд), проведоха експеримент с детски конструктор Лего. Нейната „играчка“ зидария от цветни пластмасови от колекцията на гората тайни-Du-Sak, изведнъж се превърна в обект на желание. Това не е изненадващо, тъй като Карл е успял да се върне към класическата чанта на Chanel.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Чанта Шанел Снимка Ремэксстрой

4. Творчески директор на Емилио Пуччи Питър Дундас (Питър Дундас), прилагани в китайската митология, дракони поставяне на площад клатчи от телешка кожа. Фантастични същества с дълги тялото и главата, покрити с преплетени рога в сложен танц, както и в живописта на династията Мин през XIV-XVII век. Според древните вярвания, това е животно-тотем символизира мъжката сила, която той ще бъде подходящо страхотно в ръцете си крехко момиче.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Чанта с верига Емилио Пуччи. Фото Архиви съобщение за услуги

5. Френски марката Нина Ричи се е отклонила от обичайния закръглени форми слънчеви очила в полза на продълговата овална рамка. Черно-бели нюанси на бежово, розово и сребро, заедно с черни тесни стъкло момичета украсяват със сложна структура на лицето, смягчающей чепат вид. „Франция е страна за лукс и богатство, – казва директорът на марката Peter copping една (Питър книги), но няма място за улична мода. Опитах се поправи тази грешка, като се използва простото устройство под формата на сложни обекти. „

Top-10 unusual accessories spring 2019 Очила Нина Ричи. Снимка Ремэксстрой

6. Извънгабаритни цветни колела на впечатления от глина лублу Сайръс и Vivienne Уестууд (Vivienne Westwood) е най-важният украса пролетта 2019. Мимоза, лютичета, забравя-ме – цветя, трябва да бъде много!

Top-10 unusual accessories spring 2019 Лублу Кира Пластинина пролет-2019. Фото Архиви съобщение за услуги

7. Шапка с широка периферия, Питър Йенсен (Питър Йенсен), не може точно да се нарече обект на желание. Черпейки вдъхновение в творчеството на английския скулптор-абстракциониста Барбара Хепуорт (Барбара Хепуорт), Петър създаде необичайна шапка с широк фронт и „разжевано“ назад. „Аз исках да разбера женската страна на произведения на Барбара, които обича да „играе“ с дълбоко чувство, чрез градския дупка. Аз интуитивно разбрах, че това е точно това, което аз искам да постигна в колекцията си“.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Шапка Петер Дженсън. Снимка peterjensen. ко. Великобритания

8. В „Гладиаторе“, това е лесно да се почувствате, като град на Амазонка. Марката Пако Рабан отново се обърна към темата при създаването на паравоенни сандали. Може би ще бъде сребърна или златна верижка на халки Fit съм кльощава момиче, или героиня, Джейн Фонда (Джейн Фонда) във филма „Барбарелла“.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Сандали Пако Рабан. Снимка Ремэксстрой

9. Слънчеви очила-Панда Жан-Шарл дьо Кастельбажак (Жан-Шарл дьо Кастельбажак) – много смели аксесоар за ежедневието. Тесен процеп за очите, вместо обикновените стъкла – странно странност на дизайнера, които ще направят всяко изображение запомнящо се.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Очила-Панда Жан-Шарл дьо Кастельбажак. Снимка Ремэксстрой

10. Простотата в детайли кредо на модна къща Hermes. Синьо, бяло, оранжево маншет, заедно с масивни декорации – геометрия и минимализъм никога не се възприема така женствени и оригинални.

Top-10 unusual accessories spring 2019 Гривна Хермес. Снимка Ремэксстрой