грим

Топ 10 на най-новите тенденции в пролетния грим 2020 г., които трябва да знаете

Тази пролет каним всички момичета до блясък. И ще ви помогне в това нищо друго, освен като моден грим. Максимална автентичност, коралови мотиви за отказ от бронзова пудра на прах, веждите естествена форма и останалата част от най-интересните топ 10 на новите тенденции в пролетния грим 2020 прочетете повече в тази статия!

Nudemy или естествен грим 2020

Да, точно тази тенденция започна стилисти през 2018 година. Оказва се, че през 2020 г. той ще продължи да ни радва. Ето защо през пролетта, ние предлагаме да се откаже в ежедневието чорап с писклив и дребнав грим и контактни nodulosa и естествен грим, който успешно се разкрие цялата си женственост. Минималистичен грим ще подчертае достойнствата на външен вид, най – важното- изберете правилния тон, който изглежда незабележими и придава на кожата сияние. И не забравяйте, че естествения грим е изключително привлекателна за мъжете. И това е още една точка в полза на първата ни нов пролетен тренд грим 2020.

Модни влажни клепачи 2020

В своя връх през 2020 г., и лъскава сянка, което прави блестящи очи. За да направите подобен ефект върху очите ви, можете да се възползвате от блясък за устни. И повярвайте, това ще ви направи още по-женствена и привлекателна.

Коралови нюанси

Как може да се направи, за да топли през пролетта без нежни цветя? Тази тенденция ще оценят всички момичета, които искат да експериментират с грим. Освен това, през 2020 г. Институт за Цветовете по Pantone е дал на почетен пиедестал лидер коралов цвят. И много момичета започнаха да създават невероятен грим шедьоври с тази доста интересни сенки на живи корали.

Естествени вежди

Ясно определени, много светли вежди остават вече само в Instagram, на модния подиум често се срещат момичета с естествена форма на вашите вежди. Стилисти в един глас твърдят, че е време да се откаже от експерименти с външния си вид и просто се подчертае предимствата, които ви е дала природата. Ето защо ние препоръчваме в оформянето на веждите, Да не вземете пинсети или моливи за по-тъмните цветове, а за един обикновен гел, който ще ви помогне красиво и внимателно поставете си палав космите на веждите.

Нежни сенки и за опушен грим

Smokey очите ти все още е в тренд и през пролетта на 2020 година. Но тук ние ви предлагаме да се използват най-фини нюанси. За да се подчертае красотата на вашите очите, идеални цветове като розово, сиво, бежово, пясък, и отново, корали.

Акцент на очите

Може би, съвсем наскоро, в образа на света красавици, основният фокус на изображението е било направено в дебели матови устни. Но през 2020 г., особено през пролетта, тази тенденция отстъпва на друг. Или по-скоро акцент върху грима на очите. Интересен грим на очите с тюркоаз стрелки, а също и с помощта на изпъкнали елементи на релефа – кристали и пайети — тя ще изглежда невероятно впечатляващо както в ежедневието, така и по време на вечерното излизане на светлина.

Розови нюанси

Дизайнерите съветват да се допълват тези нюанси на грим, не само на устните, бузите и очите. Защото, както показва практиката, розово и кафяво-розови нюанси са много универсални и са подходящи за блондинки със светла кожа и брюнетки с кафяви или маслинова кожа.

Червено-студен нюанс на червило

Искате да си проправите път през пролетта 2020 г. изключително впечатляващ? Свържете се с червен червило, в студени цветове, които ще ви направят истински аристократом. Но не забравяйте, че ако използвате такъв е доста смел цвят за устните, очите трябва да бъдат максимално естествени нюанси.

Чист Фонд

Тази пролет, трябва да бъде просто перфектна кожа. И вие можете да направите така, като компетентно и правилно бране на тонален крем, тонален крем, пудра на прах и хайлайтер. Да изберем наистина качествена козметика, която да подчертае вашата красота, не правят човека ефект „втора кожа“. И не забравяйте, че хайлайтер представители на нежния пол, само за да подчертае скулите, от двете страни на челото, долната челюст и нос.

Блясък на върха на червилото

Ако обикновените пайети отегчени, опитайте се да използвате блясък. Хак ще добави устните уникална наситеност и блясък, които толкова липсват в вечерните часове. Но вие не трябва да използват този ден за грим, повярвайте ми, той ще изглежда по това време на деня-това е малко абсурдно. Ако, разбира се, не ви очаква фотосесия или всеки друг специален повод, когато такъв грим ще бъде хармонично.

Theme by Anders Norén