прически

Топ 10 на допустими отклонения за момчета тийнейджъри 2019!

Новият сезон носи много нови образи. Дизайнерите се опитват да дават подкупи нас необичайни решения и деца се радваме да вземем нов моден тренд. И това, да бъдат като възрастни. Затова съвременните модни гуру създават стил, като се започне от най-ранна възраст. От своя страна, децата обичат да бъдат подобни на родителите си и те с удоволствие ще експериментират с нови образи.

Е, днес ние ще говорим за модерни прическите за момчета 2019.

Модерна подстрижка „подрез“

Модни прически наречен подрез не само спечели сърцата на мъжете, но и на децата. Жестока, необичайни и ярки прическа създава образ на мачо. Права ъгли на рязане, цветя, и много опции за настройка, направили това на един модерен прическа гъвкав. Днес прическа подрезание почти няма конкуренти. И това не е изненадващо, тъй като е трудно да се създаде по-ярка и по-мужественному начин. Така съвременните деца предпочитат най-лесният вариант прически выточки.

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Филе (филе) – това е модел на мъжка прическа, особеност, която са выбритые уиски и шията, и дълга на короната коса и бретон.

В действителност, тази прическа е много подобна на прическата в стил рок, която е била популярна през 70-те години. Въпреки това, рокабили женска прическа, която не е предназначена уиски обръснат косата в тази зона просто закалываются фиби. Модерна прическа подрезание има ясна линия, и продълговат коса на темето. Това е удобно за деца, защото косата не пречат в ежедневието и придават стилен вид. Що се отнася до стила, тук преобладават сложните изображения. Дизайнерите съветват да закупите чифт укладочных средства. Например, пяна за стилизиране на косата всеки ден, косата стил, ретро и т.н.

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!Прическа с выбритыми висками и ивици

Прическа с выбритыми ивици винаги е обичал децата. У тях има нещо специално. Днес, master с помощта на специални дюзи за машинки за подстригване на коса може да създадете различни модели на косата. В частност, модерните момчетата предпочитат да създават модели за коса под формата на паяжина, звезди, двойни уплътнения, etc. за създаване на такива оригиналните елементи в основата на всяка къса прическа: таралеж, Боб, выточек и т.н.

Стил прическа бокс, полубокс

Прическа полубокс и бокс-това са отлични варианти за прически за момчета. През 2019 г. те придобиват нови функции. Първо, прическа Кутия работи много къса коса, а косата на темето трябва да останат няколко сантиметра по-дълга от косата на слепоочията. Тази прическа прилича на каската на Гладиатор. Прическа бокс гъвкав, той е идеален за училища и да се вмести във всеки случай: спортно, официално, бизнес, ежедневен.

Прическа боб и неговите вариации

Ако искате да създадете ярък случайни свободен стил прически, обърнете внимание на прическа боб. Прическа боб за дълга коса са отрязани под ъгъл. В резултат на това, косата чак до връхчетата на ушите и да имат заоблени ръбове. Отличителна черта на Боб прическа преки и дебел бретон, които достигат до веждите. Тази прическа ще се превърне в едно добро решение за всеки ден.

Прическа канадската жена

Прическа канадската жена отдавна е популярен сред мъжете. Но в детската мода, тя наскоро е починал. Какъв стил прическа канадската жена? Това е с дълга коса с окъсани ръбове, които имат дълъг подвижен бретон, разрез под ъгъл. Тази прическа създава динамичен външен вид и са подходящи за всеки ден.

Прическа гърне

Прическа саксия, подходяща дори и за най-малките. Тази прическа набира популярност, защото изглежда много хубаво. Тази прическа е изключително лесен за почистване и не изисква специална инсталация. Универсален вариант за всеки ден!

Прическа двойно каре

Ако искате да създадете вашето дете спортна прическа, непременно обърнете внимание на прическата на двойно каре. Неговото предимство се състои в създаването на водещите играчи, той изглежда невероятно стилно и светло. Двойно каре означава, че косата е дълга, затова е необходимо да се излезе за стайлинг на коса. Те могат да бъдат, например, стайлинг в стил „конска опашка или кок. Във всеки случай, той е динамична прическа, която добавя спортни нотки.

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Прическа таралеж

И накрая, бих искал да спомена прическа в стил на таралеж. Това къса коса, почиства на пишеща машина. Това е идеалната прическа всеки ден, която не изисква специални грижи. И най-важното, можете да създадете свой собствен!
Прически за момчета 2019 различни, необичайни решения и ярки образи. Въпреки това, те изглеждат много стилно, така че можете да експериментирате с различни образи!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Top 10 haircuts for teenagers boys 2019!

Theme by Anders Norén