Топ 10: лесни прически за всеки ден

Top 10: easy hairstyles for every day

Коя прическа може да се направи със собствените си ръце за средни коса? Този въпрос е зададен от почти всяко момиче. Представяме топ 10 на ежедневни прически, които се повтарят ще бъде лесно дори и за начинаещи!

Top 10: easy hairstyles for every day

Атрактивни прически за средна коса

Гръцка прическа

Косата е в духа на гръцките богини вече е носител на много женски сърца, благодарение на универсалност – може да се направи както на вечерна разходка, и в училище. Класически начин да направите това ще трябва ръб-ластик – тя е облечена както обикновено, а след това краищата на косата са под нея. Обладательницам дълга коса трябва да страдат, но на дължина до раменете“ гръцка прическа е идеално – не отнема много време и изглежда спретнато и подредено.

Top 10: easy hairstyles for every day

Прическа в гръцки стил

„Мадам Помпадур“

Лек обем в корените – мечтата на всяка модата. За щастие, универсална прическа а ла „мадам Помпадур“ можете да повторите сами, без никакъв опит в този труден за управление на истината. За начало ще ви трябва руно на върха. Имам рекордни количество лак за коса сверхсильной, или поне средна фиксация.

Top 10: easy hairstyles for every day

Прическа а ла „мадам Помпадур“

За по-голяма точност по-добре гладка косата от горе – от него може да се направи малък гребен с фини зъбци. Да се определи точната сума не само полски, но и невидими. Същото трябва да се повтори с две направления на косата отстрани на главата. Готово!

Кон „загадката на“ опашката

Дори и най-банален опашката може да бъде представена като красива прическа, ако вие проявите изобретателност и въображение. Следвайте инструкциите стъпка по стъпка и ще видим на снимка и тогава ще можете да направите нова прическа със собствените си ръце и да разберат, че косата ви е със средна дължина-най-универсален! Стил на косата в обикновена опашка, а след това внимателно се отделят от него един кичур коса и го сложете около опашката.

Top 10: easy hairstyles for every day

Конска опашка за известни личности

Top 10: easy hairstyles for every day

Завършва скрито под венците, така че те са почти невидими. Това помага за укрепване на фиба за коса.

Оплетена опашка

Моля, бъдете прилично количество каучук, и без съмнение, да се пристъпи към заплетенный опашката – защото той е подходящ за момичета с почти всеки тип лице. За начало, можете да се мине през косата си с плоски желязо – това ще ги спаси от „пушистости“ и се добавя им блясък. След това с четка разделена по средата, за да се разделят на горната част на косата и направете малка конска опашка, консолидиране го невидим ластик. Вземете два кичура коса над ушите и да ги свържете ластик в опашката на първата.

Top 10: easy hairstyles for every day

Оплетена опашка

Затова трябва да се направи с всички останали кичури. За една наистина добра „плюе“ поставяне на ластик, и свободният край на основната опашка.

Френска плитка

Кой каза, че дните на опашка трябва да приключи заедно с училището? В наши дни на шиш – МОДА, СТИЛ, дори и сред звездите. Освен това, френска плитка може да се превърне в чудесен вариант дори и празнични прически.

Top 10: easy hairstyles for every day

Френска плитка

Трябва само да изпълните следните стъпки:

    В горната част На главата, отделна голяма кичур коса, разделете избрания кичур от косата на три кичура приблизително еднаква странични кичура, от своя страна, ще се предава основното, постепенно се добавят към основния тънки плитки къдрици от двете страни.

Лъч

Има много бързи версии на Лъч – и с гъвкави проводници и високи токчета, и фантазия Лука. Представяме ви най-универсален метод, който ще бъде „база“ за косата, но оставете място за въображението. И така, първо здраво опашката повече от няколко сантиметра над ушите. След това разделете косата на три-четири части и да направят всеки един от тях е малко по-кратка дрямка – това ще ви позволи да добавите обем за бъдещето на пакета.

Top 10: easy hairstyles for every day

Оригинален лъч

След това да събере опашка и го увийте в кравайче, а после да получената конструкция на фиби – броят им да определите сами в зависимост от обема на вашата коса.

Spit-водопад

Всяко момиче със средна дължина на косата мечтае за възможностите за лесни прически за всеки ден. Много от тях наистина могат да се изпълни със собствените си ръце, повечето от тях – дори за 5 минути. За шиш-водопад, обаче, това отнема малко повече време, но с нея могат да се справят – в края на краищата, красотата на това, че е нежен водопад на косата, изпълва всичко наоколо, определено си струва!

Top 10: easy hairstyles for every day

Стилен „водопад“

    Създаване на криви с дълга коса (за предпочитане е да се използват плойку среден или голям диаметър). Втората стъпка ще се разделят на средния обем на косата и се разделят на три секции. Сега имате готова основа за бъдеща прическа. Започвайте да плете на френската плитка, но повдигане на горната част, нека го надолу и го оставете свободно да виси – така „потоци“ водопада. Продължи ширити просто сключване на нови кичури под косата си.

За да се избегне объркване в някакви сложни схеми, по-добре да видите видеото по плетению плитки водопад.

Обратна панделка с греда

Какво може да бъде по-сладък и в същото време по-удобно, отколкото на спретнат кок, който е с луксозно плитка? При правилното усердии и желаете да създадете тази прическа себе си, без никакви проблеми! Първо ще трябва да се разделят на част от косата на главата. Сигурно останалите косата раци или шипове, така че те да не се месят. Странични плитки френска плитка напротив, и в края на сигурно резултат с черна гумена лента. Останалите направления, взети заедно, не много здраво опашката отдолу на главата.

Top 10: easy hairstyles for every day

Spit с греда

ARM „Кравайче“ (това е лесно да се намери във всеки магазин) и да направи куп – и не е задължително, че той е твърде чист. Последната стъпка е да приключи плитка около основата на косъма, по свое усмотрение и фиксирате с лак за коса и незабележими под косата. Готово!

Кошница от кос

Заплетая теб в училище, на майка ти или баба си, вероятно ще ви накара да кошници от косичек. Детството и мода може да се промени, и „кошница“ все още търсенето на полагане не само в модата, но и на модните подиуми и червените пътеки също.

Top 10: easy hairstyles for every day

Кошница Кос

Да ви кажа как се повтаря:

    Разделете косата на пет равни части, на две големи направления от горната и три в долната част на главата. Горната направления и фиксирайте косата раци скоба така, че те да не се месят. Три части на косата в долната част на главата си, направете опашка нормално плитка. След това направи три опашка количката и я закрепете фиби. Сега същото трябва да се направи с локонами на темето. В този случай, моля, обърнете внимание, че в горната част на опашка трябва да е по-твърда.

Top 10: easy hairstyles for every day

Съвет: побеждавайки задната част на главата.

Bouffant с коса, лента за глава

Отиваш на среща? Умерен bouffant с коса, облекло-това е идеалната прическа за всеки ден, които могат лесно да се направи със собствените си ръце (Ако имате коса със средна дължина), неговата красота може да се види, просто гледам На снимката!

Top 10: easy hairstyles for every day

Прически с bouffant

Първо да направи най-висок bouffant, осигуряването му с фиби. Косата са разделени на две приблизително равни части и всяка от тях ще се превърне в отслабена коса. Поставете ги на кръст и заключете фиби. Готово!

Top 10: easy hairstyles for every day

Красива панделка

Да покаже въображение и смелост, украсяват косата си с нежни цветни пъпки или фиби, добавяне на снимка усмивка и, разбира се, комплименти не се принуждават да чакаме!