маникюр

Точка на рисуване на ноктите снимка 2018-2019 нови възможности

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options 

Една от постоянните тенденции цвят – украшение на точки. В продължение На много години тази картина се е променила различни изображения. Тази тенденция не изпревари страна и на нокътната услуги. Точков маникюр все по-често могат да се срещнат в различни форми на ноктите, дизайн, а това е пикантна кора от лимон в Носа на всяка дама. Създаване на точка лак за нокти може да се появи както в козметичен салон, така и у дома.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Тази техника не е сложна. Специално устройство за създаване на точки точките се нарича лак, той широко се използва от магьосниците. Бюджетна алтернатива на – клечка за зъби или игла.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options 

Можете да се търси по замяна в кутия с игли. Покрой заоблени края на шипове или невидимки, разклоненията на гребен. Добър вариант е на жени с топка на края или дори глава обикновени клечки кибрит.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

За да нарисува голям точка с диаметър, съответстващ на Q-съвети. Важно е да запомните, че точките Ви предоставя по-голям избор на дизайн. Ако използвате мулине, препоръчително е да се запасите пакет. Лак накисване, клечка за зъби, бързо се деформират. След като това се случи, да смените с нова, или рисуване на ноктите ще бъде размита.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Точков гел лак дизайн снимка идеи 2018-2019

Дотс — инструмент за дизайн, който позволява на своите ръце, за да създаде шедьоври върху ноктите си. Изглежда като точка, като стъблото, гарнирано с топка на края. Това е топка и се потапя в лак, а след това можете да започнете да създавате различни рисунки на нокти.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (63)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (67)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (66) Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Dotsy често се правят с две бомбички с различни диаметри в двата противоположни края. Червени точки, изработени от метал, дърво или пластмаса. Дотс — инструмент за дизайн, който позволява на своите ръце, за да създаде шедьоври върху ноктите си. Изглежда като точка, като стъблото, гарнирано с топка на края.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Това е топка и се потапя в лак, а след това можете да започнете да създавате различни рисунки на нокти. Dotsy често се правят с две бомбички с различни диаметри в двата противоположни края. Червени точки, изработени от метал, дърво или пластмаса.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (81)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (85)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (86) Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Купи дотс не е трудно, те се продават във всеки професионален магазин за козметика и парфюми, както и в интернет на специални сайтове, където се предлага всичко за маникюр. Има размерите Таблицата с диаметър на топчета, от 1 до 10, съответно, от най-малкото до най-голямото. Точка на цената варира в зависимост от производителя и от дизайна на продукта, обикновено 50 – 300 рубли.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Коледен маникюр с точки 2019 нови възможности

Решете какъв цвят ще видите за Нова година и изберете лак, за да се поберат вашия личен стил. Боядисване на нокти и изчакайте докато напълно изсъхне. Да се вземе решение за модел, както и използването на инструменти за нокти, нанесете го върху ноктите:

    Точки може да нарисува падащ сняг: бял изваждането на бои на палитра, след това се потапя дотс в лак и точка изготвя на ноктите си. Ако имате няколко dotsov с различни размери, ще направят ноктите коледни конфети, щастливи, с помощта на няколко ярки цветове. Също така с помощта на точки, изготвени Коледен декор, подобен на студен модел на прозореца. Имате нужда от съвет, се потапят в боите и нарисува фигура, като рисува с перо, плавни движения. Стриптизьорка ще ви помогне да рисувате с причудливи зимни модели или прости рисунки. С помощта на лентата могат да създават геометрични фигури върху ноктите си. За това трябва да се изреже от лепенката фигури в определена форма и да се придържаме към рисуване на ноктите. Лак друг цвят, нанесете втори слой.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Красиви рисунки точки снимки 2018-2019 снимки

Понякога, за търсене на рисуване на ноктите, това е трудно да се разбере как е бил създаден. Всичко изглежда много трудна и е достъпна само на опитен образец. В действителност, това не е необходимо богат опит, вие просто трябва да знаете как и от равен на ноктите си и да придобият определени инструменти. Най-удобният инструмент за рисуване на ноктите – дотс. Това е пластмасова (или дървена) пръчка с фитил, на края на който е закачена метална топка.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Диаметър на топчета може да бъде различен, което позволява да се правят чертежи на точките на ноктите с различна трудност. Точки може да рисува точки, спирали, кръгове, създаване на орнаменти и фигурки. За да се изгладят със запетая от точка, в точка, след като постави точка, не се изтриват, както и да продължи нежно, облекчаване на натиска боя ще става все по-малък и линията по-тънки. Използвате точки и изготвя линии.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Маникюр за пролет 2018-2019 снимка гладък дизайн

Черно, тъмно синьо, червено и тъмно синьо и нюанси в миналото. Сега на мода нови идеи за маникюр. През пролетта никога искате ярки и наситени цветове, всички наоколо, включително и на нашите ноготках. Пролет – време за романтика. Ето защо през пролетта розов маникюр, посочени в нов тренд на сезона.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new optionsЛесно можете да изберете всички различни нюанси на покритие: от ярки крещящи до пастелни нюанси. И не забравяйте, че обичайните твърдо покритие вече е трудно за някой е изненада. Действителното кристали, цветя, панделки, златните и сребърни ленти, с всевъзможни шарки от сърца и маникюр с фотография. Мода тази пролет е като метод на наклон, а именно смесването на един нюанса на лака в друга. Популярна комбинация от розово злато.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

2018-2019 летен маникюр снимка маникюр с точки

Лято – време на белите дробове облекло и стилни аксесоари. Това е идеалното време, за да покаже своя тен и подчертае с цветни акценти. Така ярък маникюр за лятото-това е неделима част от имиджа. Все още са на мода ноктите с цветен покритие.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new optionsСветли, ярки и дори неонови нюанси могат да бъдат разумно използвани в дизайна на нокти. Може да се използва както обикновен, така и контрастните комбинации. Например, в палеца, слага ярко розово, след това постепенно се разрежда тон-светъл прозрачен цвят. Или да комбинирате различни цветове, при спазване на правилата на Асоциацията. По-добре ще изглежда маникюр за лятото на къси нокти.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Маникюр есен 2018-2019 снимки на красиви примери точки

Вие вероятно знаете, че най-актуалните цветове за маникюр в 2017 г. и 2018-2019 ще пастелни нюанси като розово, праскова, сметана, мляко, бежово, сиво, мента, лавандула, и вино и гама-бери. Въпреки това, сезоните също оказват влияние върху избора на цвят за облекло, и за маникюр.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (76)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (77)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (79)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

С идването на есента идва желанието да се обграждат от слънце и топлина, но и да направи маникюр, вдъхновен от великолепието на природата постепенно изчезва. Именно затова в челните редици на шоколад, теракот, корал, кафяво, маслинено. Също популярни са лилаво, черно, тъмна слива, Марсала.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Френски снимка точки 2018-2019 нестандартен дизайн

Декоративен модел на ноктите-това е чудесно украшение за маникюр, привлича вниманието и мнения. Ако Вие само започнете да овладеят техниката на създаване на модели върху ногтевых плочи маникюр с точки ще Ви заинтересува и ще бъде чудесно решение. Може би като стилен и популярен сред консервативно и модата маникюр-френски маникюр никога няма да излезе от мода. Разбира се, французите ще бъдат допълнени от рисунки, стикери, кристали, но същността му остава една и съща.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Невен се проясни линия в контрастен цвят (в класическия вариант – бялото), а останалата част от нокътната плочка е покрита от слой лак. Ако няма стикери, които могат да се използват за френски маникюр, те могат лесно да се замени точки. Трябва само да вземете топката с правилния размер и да нарисува права линия. Можете също така да украсяват върховете на ноктите или самотен модел, създаден с точки и контрастни лак. Например, ногтевые плоча може да бъде оцветена в розов цвят, на върховете на ноктите, за да се направи идеално гладки бели ивици и ленти, за да сложи няколко сини точки, които ще украсяват ноктите си.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Theme by Anders Norén