мода

Тесни панталони и дънки: 12 есен-зима идеи изглеждат женствени и с вкус

Тесни панталони и дънки, или както ги още наричат в модните среди — слаб, отдавна не ходеше с тенденция позиция. През този есенно-зимен сезон, те са загубили част от своята популярност. Но все пак аз съм все още най-красивото дъно, което може да се измисли за женското тяло.

В края на краищата, тесен приятелка е подходящ за жени стройната фигура, излагайки всички си достойнство, елегантност и изящество.

Вие вече се интересува модел на тесни панталони и дънки? След това ще трябва да ги купуват за този студен сезон. С тях вие ще изглеждате невероятно.

И което е най-интересно, с тесни дънки и панталони са перфектно съчетани всички елементи на облеклото. Можете да опитате да ги носите под пуловер, пуловер, блуза, тениска, hoody, туника, яке, Сако, яке-черно кожено яке или палто. Тесни дънки и панталони ще ви зарадва в никакъв случай.

С помощта на тази облекло можете да бъдете смели образи, ако свържете се с ярки цветове и модерни щампи, а по-дискретни бизнес, ако повечето си ансамбъл ще се извършва в сдържан нюанси.

Така че не се страхувайте да експериментирате и да правят смели тесни дънки и панталони, когато вие не знаете какво да облечете.

Тесни панталони и дънки: 12 есен-зима идеи изглеждат женствени и с вкус

 

Theme by Anders Norén