прически

Тенденции за прически 2019

Дамски прически оформя образ, който може да бъде разнообразна. С помощта на подреждане могат да се създават светли празнични образи, за да се подчертае бизнес стил и да изглеждат спокойни. Днес ние ще говорим за новите тенденции в света на прически 2019! Присъединете се към нас!

Цвят на косата 2019

Огнено-червен цвят на косата се превръща в основна тенденция 2019 година. Много стилисти препоръчват да се обърне внимание на златисто-червен цвят на косата, който присъства в колекциите на много дизайнери.

Нова блондинка 2019 – с променен цвят на косата, понякога с тъмни корени. Този цвят на коса не изглежда естествено, но много дизайнери предпочитат 2019.
Златист цвят на косата буквално се превърна откриването на новия 2019. Той се предлага изключително за дълга коса. Отличителен знак на ретро-стил. Представете си златни къдрици за дълга коса. Те изглеждат страхотно!
Тъмно кафяв друг цвят на косата, които ще бъдат необходими през 2019 година. Обърнете внимание на тези модерни цветове за коса като печено кафе, черен шоколад.
На модно ревю и са посетили много необичайни цветове на косата. Ние говорим за пепеляв оттенък, и розов цвят.

Тенденция номер 1: миниатюрна косичка

Ако ви е омръзнало с големи и обемисти в плюе, предлагаме ви да погледнете новите тенденции 2019 г. – миниатюрни опашка! Опашка може да се види в колекцията на Louis Vuitton, например. Дизайнер разнообразни плавни права коса, с тънки плитки. Оказа се доста стилно. Плитка в стил бохо популярни през тази година. Само си представете себе си свободен път с взъерошенными коса и тънки гъвкави проводници. Опашка в холандски стил, около главата си също в тенденция. Да се намери начин за нова колекция Herve Leger, Макс Азрии. Разбира се, този път не за всички, но той изглежда в овална форма на лицето. Тънка коса, заплетенная на една страна, също действа. Намиране на път в новата колекция на „Гучи“.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Тенденция номер 2: двойна опашка

Всички ние помним, как прекрасно двойна опашка. Те са еднакво изглеждат добре както на дълги, така и къси коси. Тази прическа все още изглежда по детски игрив и пищен. Най-ярко изображение може да се намери в колекцията на Chanel. Приказно опашките са били забелязани в новата колекция Миу Миу. Но модерен образ с две гъвкави проводници могат да се видят в колекциите на Мара Хофман. Марка дизайнер представи на дълги плитки, в съчетание с модни аксесоари.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Тенденция номер 3: гладка опашка

Прилизанные горе-долу изглеждат много бляскав, елегантен и стилен. Изглежда невероятно ярки. Тази тенденция е налице в много колекции. Тенденцията на високите прилизанные опашки, които изглеждат особено бляскав на дълга коса. Намери начин Бальман. Ниски горе-долу също са популярни през тази година да се намерят такива картини в колекцията на Temperley london.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Тенденция # 4: много косичек

Трябва да се помни, че в тази година е важно не само тънка опашка, опашка, които са изтъкани заедно. Например, модната марка Валентино препоръчва да погледнете на шиш, заплетенные по цялата глава. Много игриво опашка може да се намери в колекцията на компания „Desigual“.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Тенденция номер 5: опаковки от обема на

Безплатни пакети все още са популярни. Въпреки това, в сравнение с миналата година разликата е все още там. Например, тази година, дизайнерите препоръчват събира високи греди на темето и формиране на свободно падащи кичури коса.
За вдъхновение обърнете внимание на новата колекция на Долче и Габана, парцали и кости, Боттега Венета, сенници и скали.

Trends hairstyles 2019

Тенденция # 6: възли в косата

Вие ще бъдете изненадани, но тези странни прически също са на линия на тенденция. Стилисти ни предлагат поглед към вереницу модни прически, които дизайнерите са добавили стилен възли. Тази прическа изглежда небрежно и дори мърляв по някакъв начин, все пак, това е тенденция. Намери такива образи се намират в много колекции, но най-блестящите възможности, които ние открихме, при Марк Джейкъбс, парцали и кости, Тори Бърч.

Trends hairstyles 2019

Кн Тренд 7: обръсна главата

Ако сте объркани прически с выбритыми висками, които са били популярни през миналия сезон, подгответе се за по-минималният тенденция.
Като отбелязват, стилисти, тази година на мода ултра-къса прическа. Обръсна главата момичета изглеждат много эксцентрично. Въпреки това, тенденцията е много ясна и не е подходящ за всички. Оригинални снимки намерихме в новата колекция на Givenchy.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Тенденция номер 8: романтична висока полагане

Романтична висока полагане става в последно време все по-популярни. Стилисти препоръчват да се обърне внимание на необичайни прически. Например, в колекцията на Алберта Ферети, ние открихме, оригинални завои, украсени със златни орнаменти.
Високо оригиналния стил и представени в колекцията Джайлса. Тази тенденция също така са открити големи къдрици и плитки-опашки.

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Trends hairstyles 2019

Theme by Anders Norén