грим

Тенденции за красота: лек руж в грима

Beauty trend: a gentle glow in makeup

Лек руж на бузите е един от най-модерните акценти на този сезон. Използвайте този продукт в своя празничен грим!

Грим се състои от множество модерни неща, които трябва да знаете. Нежен руж се превърна в една от тенденциите на зимния сезон 2018-2019 година. Така мразовит въздух и красотата на инструменти-вашите главните асистенти.

Да започнем с текстура на продукта. Това може да бъде съвсем друга. Най-универсален е крем, тъй като може да се използва за устни!

Какъв цвят да изберем?

Да вземе курс на максимална натуральность. Най-лесният начин да намерите идеалния нюанс руж, разходка, когато навън е студено. След това, по бузите се появява руж. Вторият вариант е да се обърне внимание на модните тенденции и си tsvetotip. Два универсални цветове: бледо розово и праскова.

„Моля, обърнете внимание: не е нужно да правите ярки акценти с помощта на руж!“

Как да използваме грим

Лек нюанс от руж трябва да се подчертае скулите си и обновяване на кожата. Прилагането на техники има много, но ние ще се спрем на три основни. Първият и най-лесният е да използвате руж в „ябълки“ в бузите си.

Beauty trend: a gentle glow in makeup

Нанесете руж върху скулите в посока „трапчинки“ бузите и смес надолу. Това е универсален вариант, който ще отговарят на всички! Друг популярен метод се нарича — „Тройката“. Лек воал „нарисува“ номер три: от косата в средната част на скулите и надолу към брадичката. Обърнете внимание на оцветяване, за да се избегнат петна по лицето.

Добави хайлайтер

За да придават нежна розовина, добави хайлайтер. Нюанси на продукти трябва да бъдат обединени. Моля, обърнете внимание, че ако изберете руж под формата на крем, след това вторият инструмент трябва да имат същата консистенция.

Beauty trend: a gentle glow in makeup Beauty trend: a gentle glow in makeup Beauty trend: a gentle glow in makeup

Руж-това е универсален продукт, който може да замени бронзер, сенки и средство за устни (течен вариант). Използвате във вашия грима?

Theme by Anders Norén