маникюр

Тенденции 2019 матиран лак за нокти на къси нокти

Всеки сезон носи нова мода и маникюр не е изключение. И тъй като в ръцете си-това е визитната картичка на всяка жена, за модни тенденции за подражание е задължително. За нашите читатели ще откриете тайна, какъв маникюр ще бъде особено полезно в предстоящия сезон.

Тенденции в модата матиран лак за нокти

Една от най-новите тенденции в идващия сезон ще се превърне в матиран лак за нокти. Модни определен цвят трудно се нарече, защото матиран добре дошли в разнообразие от цветове. Главната особеност на това покритие е неговата гъвкавост, тъй като матиран маникюр изглежда страхотно:

    в ежедневието, на работа, на събития, на методите, на дискотека.

Ако са по-популярни дълбоки тъмни цветове, 2019 са отворени за възможности за фантазия. Дизайнерите съветват да не ограничават и да се използват следните цветове на матова версия:

    бежов; сив; сметана; зелено; синьо, розово, лилаво.

Също така се препоръчва да се фокусира на една или две ноктите си. Това могат да бъдат кристали, рисунки, щамповане, етикети.

Още една от „чипове“ за сезона ще се съчетае с маникюр, с помощта на същия цвят в мат и гланц.

Матиран маникюр за къси нокти: основни тенденции 2019

Всички варианти на матиран край ще бъде на върха на популярността, но основната тенденция 2019 г. ще бъде матиран маникюр с 3D ефект. На къси нокти, той ще изглежда стилно, красиво и елегантно.

Най-модерните нюанси матиран лак за нокти

Избор на цветове за вашите ноктите зависи от общото начин и вътрешно състояние, но, така или иначе, като диктува мода, и най-модерни нюанси матиран лак за нокти включват:

    червеното е класика, която никога не излиза от мода; бежов, ще бъде в един нов сезон; тъмно синьо обратно на тази тенденция и става популярен през следващия сезон, лилаво, друга новост сезон 2019; постоянна мода ще остане в контраст на черно-бял.

Декор лак за нокти матиран лак за нокти

Ограничения в дизайна на нокътната плочка не. Така че подгответе се с лак мат и безопасно използване на оборудване за нанасяне на покритие, който аз предпочитам. Ще изглежда страхотно в сплъстената изпълнение от следното оборудване:

    ноктите; щанцоване; лунен маникюр; френски; наклон; украса стразиками; маникюр „отрицателно пространство“; голи; маникюр трикотажни; шнур; геометрични изображения.

Най-добрите проекти и чертежи за матиран лак за нокти

Матирана повърхност, която сама по себе си изглежда чудесен, но може да се подобри имиджа на различни орнаменти или шарки. С това допълнение, маникюр ще изглежда по-добра. Избор на цифра, зависи от вкусовите предпочитания и избрания стил, но ние ви предлагаме няколко идеи в снимки.

Theme by Anders Norén