грим

Тайните на красивия грим за зелени очи

Притежателите на зелените очи със сигурност късмет, тъй като този цвят е най-рядко. Какво можете да кажете за зеленоглазых красавици? Хората със зелени очи са често имат специално усърдие и постоянство, и за любимите си хора те са готови на всякакви подвизи. Не е тайна фактът, че момиче със зелени очи притежават особен магнетизъм. Как да направите своя поглед още по-мания за грим?

ГРИМ ЗА ZELENOGLAZIK

Създаване на нов образ, не се страхувайте да експериментирате. Опитайте се да намерите цветова схема, която да добави в своя израз. Погрешно, скучни тонове затемняются само естествения блясък на вашите невероятни очи, че ние сме напълно безполезни.

Вие сте идеалният златния тон. И ако имате Регинка в косата, а след това кафяво – това е точно това, което ви трябва. Можете също да опитате нюанси, като тъмно синьо, мед и лилаво. Не си струва да експериментирате с ярко зелени. С помощта на този цвят ще направи цвят на очите незначителното, на пръв поглед губи жизненост и ентусиазъм.

Важно е също така да използвате светли pearlescent нюанси на синьо или розово. Те ще придадат на вашия външен вид чувствителност.

Специално внимание трябва да се обърне на избора на очна линия. Защото, зелени очи, обикновено са ярки, по-добре да използвате не черна, а кафяв или парченца молив. По този начин можете да подчертае вашата естествена красота.

ЕЖЕДНЕВНИЯ ГРИМ ЗА ЗЕЛЕНИ ОЧИ

Всички момичета искат да изглеждат красиво по всяко време на денонощието. Но как да изберете дневен грим за зелени очи, така че красотата на очите е да се подчертае, и не изглежда прекалено вулгарно.

Избор на цветовата палитра за бъдещето ми грим, трябва да се обърне внимание на цвета на косата. Така че, ето няколко малки трикове, които ще ви помогнат да създадете зашеметяващ начин, като се има предвид всички особености на вашия външен вид.

 

Така:

1. Ако имате тъмна коса, можете да използвате сенките и кафяви нюанси. По този начин, вие сте напълно подчертае дълбочината на очите, ще добави към виждането мистика и непогрешимост;

2. Дневен грим за зеленоглазых брюнетки трябва да има изумрудено допир. Направете няколко петна зелени нюанси по протежение на линията на миглите, а след това подчертайте очите си с тънки стрелки, черен на цвят, а очите бъде насочено върху възгледите на противоположния пол като магнит. Брюнеткам не се препоръчва използването на бронзови нюанси руж, защото това дава изморен вид;

3. Блондинки се препоръчва да се използват изключително светли цветове. Ако не искате да дадете на лицето му се появи израз на умора, тогава вашият избор трябва да падне на светло-кафяви или персиковых нюанси.

Има противопоказания за такъв оттенък на очите. Те включват черно, сиво и синьо. Те могат да развалят външния си вид, лицето ще изглежда уморен, а очите бяха скучни.

ВЕЧЕРЕН ГРИМ ЗА ЗЕЛЕНИ ОЧИ

За да направите красив вечерен грим, трябва внимателно да се подготви кожата около очите. Без този подготвителен етап за всяка, дори и най-добрата идея е обречена на провал.

Първо, изравняване на тен с помощта на консилера. Следващата стъпка ще бъде лесно припудривание век. Можете също така да използвате базата под сянка. Благодарение на тази малка трикове вече си грим ще изглежда свеж.

Сега се пристъпи към макияжу. Не забравяйте, че вечер си вариант, използвайте ярки цветове, дори може да се pearlescent. Така че, нанесете сенки за очи.

Във вътрешния ъгъл на окото сянка трябва да бъде по-лека сянка, но се приближите до наружному ъгъл на постепенно въвеждане на по-тъмни цветове. След нанасяне на сенки за очи, стрелките.

Внимание! Стрелка не трябва да бъдат твърде широки – не искам да се намали си очи. В заключение накрасьте мигли черно мастило.

Ако искате да ги направи по-обемни, след това боя изглежда по следния начин: първо, рисуват един слой, леко припудрите миглите и нанесете втори слой. И сега, вашият вечерен грим готов!

Ще бъде чудесен избор и грим за зелени очи е в стил „smokey айс“. Особеност на този тип сянка смел преход от по-тъмните нюанси на светло. В случай, зелени очи за Опушен очите, използвайте оттенъци, като например шоколад, тъмно зелено и лилаво.

Както виждате, грим за обладательниц зелени очи е важна част от един незабравим начин.

Theme by Anders Norén