прически

Светло кафява боя за коса снимка

Съвременните козметични марки предлагат много варианти, за да направите изображението по-ярък и неповторим. Всяка жена иска да подчертае естествения цвят на косата и да я направи незабележими. Така, в новия сезон кафяво цвят на косата става популярна и все по-често се използва стилистами за изграждане на модерни изображения. Вие ще бъдете изумени, когато научите, че почти всички дизайнери правят акцент в кафяв цвят коса през тази година. Обаче, каквото и да е, важно е да запомните, че определен оттенък на кафяво, цвят на косата и интересите на определени хора и да се спазва стила на тема цвят.

Кафяв цвят на косата, както и много други цветове може да има много нюанси.
Нека да поговорим за нюанси blond цвят на косата в областта на модата, както и поговорим за добре известни производители на боя за коса и палитра.

Какъв цвят да изберем?

Ние вече обсъдихме нюанси на светло-кестенява коса и всеки от тях повече. Нека поговорим за най-популярните днес опции, които се избират от милиони жени по целия свят.
Един от основните нюанси на косата се превръща в светло кафяво на цвят. Като выгоревшие на слънцето кичури коса изглежда много привлекателна. На слънцето този оттенък на косата блестящи златни ноти, вечер – богат кафяв цвят на косата. Този нюанс на косата в магазините най-често се продават с обозначения: светло кафяво, перлено blond, светло кафява, руса и т.н. Един от най-популярните нюанси наситен кафяв цвят пепеляво кафяво цвят на косата, който е отличен за носител на светла кожа и сиви очи.

Цвят златен цвят на косата-кафяво или кафяв цвят на косата, с нотки на червена е доста често срещано в днешно време. Фактът, че той е идеален обладательницам кафяви очи, тъмна или светла кожа. От своя страна, тя може да бъде разнообразна: карамел, кафяво, бежово, кафяво, червено кафяво, etc.
Тъмно кафяв цвят на косата-това е идеалното решение за притежателите на сиви очи и светла кожа. Това е една доста популярна и често срещаният цвят на косата, който ще бъде идеално допълва по естествен начин.
Тъмно кафяв цвят на косата винаги е по-светъл нюанс. Така на Слънце изглежда по-светло, някаква сива. Но тази вечер той е подобен на тъмно, дори черен цвят на косата. Уникален естествен цвят на косата, които са винаги в движение.

Методи на багрене

Съвременни техники за оцветяване ви позволяват да създадете най-различни и необичайни образи, които от своя страна формират стил.
Тази година много стилисти са експерименти с обем, боядисване на коса, която ви позволява да създавате дълбоки и наситени нюанси на косата. Техника 3D боядисване на коса смесете 2-3 естествени нюанси на косата, които са подобни. В резултат на това се получава дълбок и наситен цвят на косата!
В новия сезон популярни остават такива за оцветяване, като оцветяване и мелирование на косата.

Blond боя за коса: Какво да изберем?

Нека обсъдим най-популярните боя за коса, като ги разделите на нюанси на светло кестенява коса.

Светло кафяво:

Кастинг крем глосс от L ‘ Ореаль Париж, брой боя 10.21 светло, светло кафяво седеф
Гарньер Колор Шайн8.0 — светло кафяво
Гарньер Колор Шайн9.0 — много светъл блондин
Гарньер Олиа 9.0 — много светло кафяво
Гарньер Олиа 8.0 — светло кафяво

Кастинг крем глосс от Лореаль Париж, цвят № 810 перла кафяво
Съвършенство от l ‘ Oreal, нюанс на 8 светло кафяво

Златисто-кафяво, червеникаво-кафяво:

Гарньер Олиа 7.13 бежово кафяво
Съвършенство от l ‘ Oreal, цвят номер 6.13 светло кафяво, бежово
Гарньер Олиа 8.31 — светъл блондин крем

Натурален кафяв, пепеляво кафяво

Гарньер Колор Шайн7.0 – Рус

Гарньер Колор Сенсейшн8.1 Луксозни Северна Русия
Гарньер Олиа 7.0 — Рус

Гарньер Колор Нэчралс7.1 — Альдера
Останаха 6/1 тъмно-пепеляв блондин
Съвършенство от l ‘ Oreal, цвят # 9.1 много лек пепеляв блондин
Преферанс от L ‘ Ореаль Париж, цвят 9.1 Viking много лек пепеляв блондин
Лореаль кастинг крем Глосс, цвят № 910 много светло кафяво пепеляв
Съвършенство от l ‘ Oreal, цвят номер 7 Русе
Лореаль кастинг крем Глосс, цвят номер 700 Рус

Тъмно кафяво цвят на косата:

Лореаль кастинг крем Глосс, цвят 600 тъмно кафяво
Гарньер Колор Шайн6.0 — тъмно кафяво

L ‘ Ореаль Париж, брой оттенък 6 Мадрид светло кафяво
Крем-боя на 6 тъмно кафяво от Ревлон професионална Revlonissimo NMT с коса
Компанията Wellaton, цвят 6/0 тъмно кафяво
Компанията Wellaton, цвят 5/0 тъмен дъб

Има изобилие от възможности кафяво цвят на косата. Важно е да се избере, като следвате не само своите лични предпочитания, но и модни тенденции, съвети стилисти. Важно е да оттенък на косата перфектно допълват образа и не се открояват. Единственият начин да се създаде ярък стил по физическо изпълнение.

Theme by Anders Norén