Съвети и препоръки за изграждане на миглите

Tips and advice for eyelash

Ако природата е овластена да ви гъсти и дълги миглите — това не е проблем. Днес козметичната индустрия може да коригирате този недостатък. Ако мечтаете да има мигли, като на спирала на страниците на списания, тогава тази статия е за вас.

Мигли като на Мадона

Изкуствени мигли за първи път в Холивуд в началото на 20-те години на миналия век. Макс фактор е известен художник от онова време са дошли, за да се лепило на ресни на конец и да приложат тази конструкция на клепачите. Технологията се прилага за актрисата мюзикъл „Чикаго“ Af Хейли, който изигра Рокси. Разбираемо е, че такъв подход е грешен. Ресничките изглеждаше неестествено и е дал много неприятности. По-късно в Япония те са изобретили естествени мигли. Аз мисля, че си първият пример е Мадона. Оттогава козметична промишленост отиде далеч напред. Но в този ден съветника по целия свят използват японски технологии, които постоянно се обновяват.

Tips and advice for eyelash

Удължаване на миглите, мнения

„Най-накрая намерих ресничките на моите мечти! Те са дебели и дълги. Погледа ми привлича вниманието, аз забелязах, че мъжете ме гледат с интерес“. Ксения, Волгоград.

Какъв ефект капацитет да изберете?

Ефекта на „естествени“ мигли

Естествени, гъсти и дълги мигли. Този ефект е най-популярен сред дамите. Изкуствените мигли се закрепват по цялата дължина. Тяхната дължина е 8 и 10 мм. е естествено изображение.

Tips and advice for eyelash

Лисица

„Лисича“ ефект на визуално удължава очите. Се използват изкуствени мигли в 3 дължини: кратък носа лепило в средата повече, а в ъглите на дълга.

Tips and advice for eyelash

„Аз отдавна исках да придадат виждането мистика. Спря на метода на „Фокс“. Моите бадемовидни очи по-ефективна“. Юлия, Москва.

Белочка

За ефект „Белочка“ слепени мигли с различна дължина. 8 — 12 мм. Във външните краища на козметик поставете дълги мигли, а след това в низходящ ред на дължина.

Ефект „разредени“

При създаването на „жиденькие“ прилагане на мигли две дължини. Те са залепени на редовни интервали, редуващи се между тях. Ефектът е много естествен.

Кукла

За създаване на ефект на куклен, той използва най-дълги мигли и се придържаме към естествен. Изглежда, като какавида, така че този метод и е получил името си. Ефекта на фалшиви мигли.

Tips and advice for eyelash

Цветни мигли

Тази сграда изглежда много творчески и впечатляващо. Естествени мигли се закрепват разноцветни изкуствени мигли. Този метод е подходящ за официални събития или партита. Тук козметик и клиентът може да се прилагат въображение и да реализират своите творчески идеи.

Tips and advice for eyelash

Модерни технологии

В съвременната козметика има 2 техники – beam и един-на-един.

Мрежа лъч

Снопове на ресничките, състоящи се от 3-5 неща, които са залепени върху клепачите. Греди са монтирани с помощта на самозалепващи смола, които са безвредни за здравето на вашите очи. Дължина на миглите се избира от клиента, с оглед на вкусовите предпочитания. Този метод е много бързо, няма противопоказания, с изключение на свръхчувствителност към окото. Миглите изглеждат естествено и не се различават от близки.

Tips and advice for eyelash

Как става това?

Само с четири стъпки:

    Почистване и обезмасляване на ресничките с помощта на професионални служители. Клепачите са залепени ленти от хартия, които предпазват очите. Прикрепете снопове на ресничките с лепило състав. Лепило черен и безцветен. При използване на черно лепило, за да се създава красиви очи-линеен ефект. Капитанът премахва защита на ивици. Процес на строителство, ще бъде завършена.

Монтаж отнема около 1 час. За ежедневието е препоръчително да се придържате 5 лъчи. И за да излезете или гала събитие, можете да се придържаме към 12 лъчи. Всичко зависи от това, каква е гъстотата на миглите искате.

Tips and advice for eyelash

Поресничное

Една процедура е по-сложна, отколкото Ср. Капитанът на вмъква във всяка ресничку отделно. Тази работа изисква точност и професионализъм. Така че, ако искате да направите поресничное натрупване, хайде на капитана много внимателно.

В момента поресничное техника по-дълго, моля, бъдете търпеливи. Строителни материали — норка или коприна са избрани в зависимост от дължината и дебелината на естествени мигли.

Tips and advice for eyelash

Как да поресничное натрупване в салона?

    Първата стъпка е почистване и обезмасляване на ресничките. Благодарение на това, те ще се задържат по-дълго. На втория етап приклеивают защитни ивици в горните и долните клепачи. Директно самото натрупване. Майстори използват 2 пинсета. С натискането на един натурален ресницам, а в други – се придържат изкуствени. Дължина на изкуствени мигли – от 6 до 12 cm (обикновено на клиента). Отстранете защитната лента. Процедурата ще бъде завършена.

Tips and advice for eyelash

Какви са различните видове разширения

Частично

Изкуствени мигли са приложени само в ъглите или през малки разстояния. Те са много повече от естествения. За да не се различават по цвят, специалист ще предложи на боядисване на естествени мигли.

Tips and advice for eyelash

Пълен

Миглите се придържат по цялата линия. Всяка фалшива ресница е залепен за естествена. Това е най-често срещаният тип на процедурата. Създава ефект на естествено красиви мигли.

3D сгради

С 3D-натрупване на всяка естествена ресницу прикрепени 2 изкуствени. Първият естествени мигли поставили изкуствена, а след това тя е залепен втори. Тази технология създава ефект на луксозен обем. Сглобяване на 3D и интересите на младите дами, които по природа са редки мигли. Удължаване на миглите обем на снимката.

Tips and advice for eyelash

Не вреди на естествените ресницам?

Ако правите процедурата на професионален майстор, това няма да донесе вреда на родния ресничките. Те просто могат да не попадат под действието на силата на тежестта на изкуствени мигли. Когато премахнете мигли, можете да откриете, че семейството поредела и изглежда зле. Това е измамно впечатление. В действителност, те не са разредени и не е плешив. Това е просто ефект на визуален контраст преди и след. Удължаване на миглите, преди, след.

Tips and advice for eyelash

Удължаване на миглите, отзиви, последици

„Имам миглите няколко пъти. Моите мигли не са повредени. Аз да се грижат за тях, се използват рициново масло. След като забелязах, че моите мигли са станали по-редки, но капитанът предупреди ме, че това е само визуален ефект, преди и след“.

Колкото по-дълго запазите ефект?

Ако се прилагат правилно, изкуствени мигли, те продължават ви в продължение на 3-4 седмици. В противен случай ефектът ще продължи не повече от 10 дни. Така че, това са съвети, за да миглите по-дълго:

    Да се спи на себе си или на гърба си. Ако използвате спирала красьте само върховете на ресничките. Мастилото трябва да е на водна основа. Вържете мигли специална малка четка, за да те не се смесват и да имат спретнат външен вид. Ако носите контактни лещи, не дърпайте прекалено силно на мигли при носенето на лещи. Опитайте се да не докосвате миглите си с ръце. При миене не търкайте силно очи. Използване не се мазни кремове за очи и нанесете ги върху външния край на окото. Не злоупотребявайте с баня или сауна. В басейн, носят плувни очила, за да се избегне контакт с белина. След къпане не търкайте очите си с кърпа. Внимателно Разтъркайте ги със салфетка. Не използвайте водостойкую спирала. За да го изтриете, ще трябва маслената основа на средата. Това ще омекоти лепило, с помощта на които се придържат към миглите. Се избегне клещи маша за мигли. Механичен стрес може да отслаби мигли.

Tips and advice for eyelash

Какви са предимствата на строителството?

    Процедурата придава на очите ви на специална изразителността и чар. Ще ви спести много време на сутринта. Сега мигли не се нуждаят от боядисване и равенство. Изкуствени мигли визуално коригира формата на очите. Можете да изберете ефекта, който желаете. Мигли не трябва да се къдри, те имат красива кръгла форма. Не е нужно да се притеснявате за потока или размазанной туш. Миглите са с правилния подход е невъзможно да се различат от естествените. Очите, естествено красиви. Процес протича без болка и не нанася вреди на здравето.

Момичета, кой е правил процедура в професионален салон, доволен от резултата. Удължаване на миглите — добри отзиви от повечето дами.

Мигли след изграждане на миглите, мнения

„Имам по-малко неприятности сутрин. Миглите трябва да бъдат боядисани туш за очи. Събуждам се с грим. Млад човек е много харесва“. Мария, Санкт-Петербург.

„Аз направих монтаж с добър специалист. Много доволен от резултата. Сега аз няма да се притеснявате, че мастилото ще се стопи, ако ти се плаче на сватба“. Александър, Нижни Новгород.

Какво е корекция на миглите, и колко често трябва да се прави

Наращенные мигли служат за 2-4 седмици. След този период те трябва да се регулира на капитана в салон за красота. За отстраняване на миглите, не се препоръчва. Специалист ще се вдигне с изкуствени мигли и отново да ги създаде или pressionam лучевым метод. Корекция в москва мрежа на стойност от 600 рубли.

Tips and advice for eyelash

Колко струва да се увеличи?

Процедурата за изграждане на миглите – удоволствие е доста скъпо. Крайната цена зависи от престижа на капитана, салон и сложността на процедурата. Консултирайте се доверите на професионалисти, в края на краищата, вие трябва да се свържете с очи. Всичко трябва да е стерилна, качествено и професионално. На най-високо ниво. В москва салони цената на тази процедура при добър специалист започва от 1000-2000 лева горна граница на сумата ще зависи от вашата фантазия.