мода

Сватбени рокли за пълни булки

Изборът на сватбена рокля-това е винаги трудно, защото всеки булката за сватбата си ден иска да изглежда непобедим и затова търси подходящо облекло – най-красивите, най-луксозни. Но ако вашият размер дрехи не 42-44 и обеми далеч от пресловутых 90-60-90, избор на сватбена рокля-това е много по-трудно. Не само това, и салони и магазини обикновено се правят модели за снажен момичета. Също така е важно да изберете правилната рокля, за да покажат на всички добродетели са нестандартни фигури и умело да скриете недостатъците.

Wedding dresses for fat brides

Жулиета Мори Ли

Wedding dresses for fat brides

Мори Ли

Wedding dresses for fat brides

Сватбени рокли за пълни булки, които предлага фирмата, са напълно способни да прикрият пълни бедра или корем, с фокус се измества пухкава гърдите и женствени раменете. Най-добрият избор за това ще бъде-line рокля с елече корсет. Горната част може да бъде открита и съблазнителна – без презрамки, и асиметрични – с едно рамо, класически и без ръкави, с V-образно деколте или две бретельками. Рокли trapeze ще подхождат на всяка фигура, но най-те изглеждат чудесно на невестах с фигура на „круша“: целия период, расклешенной пола и вертикални релефни шевове са подчертае деколтето, и ще направи акцент на талията, деликатно крие закръглен ханш. Не е изненадващо, тъй като тези изящни и красиви рокли наричат „принцеси“.

Изглежда страхотно на невестах-pychecker и рокли в гръцки стил. Особено трябва да се обърне внимание на този модел на момичетата с фигура на „ябълка“ или „правоъгълник“. Надценка талия перфектно прикрива несъвършенства на фигурата, и тече, течност плат придава на модела на елегантност и нежност. Още един модерен нюанс – асиметрия. Модел в стил империя „на едно рамо“ не само изглеждат интересно и оригинално, но и перфектно подчертават линията на бюста.

Bridalane International Най-секси и съблазнителна сватбени рокли „русалка“. Смята се, че те могат да носят само булката и с перфектна фигура. Но, както се оказа, русалка са подходящи и круглолицым момичетата с фигура „пясъчен часовник“. Важното е, да знаете, че тайната: лечение на пола – същата „опашка“ — трябва да започва от средата на ханша или малко по-високи, но в никакъв случай не е под коляното! И, разбира се, вие трябва да се грижи за коригиращото бельо.

Жулиета купи Мори ли сватбени рокли за пълни момичета на висок растеж могат да бъдат с грандиозно влак. Така че това не е „тежестта“ на образа на булката, изберете рокля с малко лесно влак.

Жулиета Мори лий, но това, което трябва да се избягва при избора на сватбата дрехи размер плюс размер, така че всички видове обемни детайли в многослойни стегнато, множество сложни драперии, набори, лъкове и прекалено Блестящи декор.

Theme by Anders Norén