прически

Сватбени прически

Булчински прически, имат своята история. По традиция в Русия пеят булката и плач приятелки maiden расплетали на плитка и увита я на две плитки, а след това на цялата коса крият под шапки. Защото омъжени жени трябва да са били скрие косата си под шапки. Кокошник на булката, разбира се, ако това е момиче от богато семейство, е расшитый перли и скъпоценни камъни.

Под прическа на сватбата си ще нося бяла кърпа от коприна, краищата на която са бродирани със сребърни или златни нишки. Омъжените руски момичета излизаха през червените сарафанах. Не напразно казват „красна девойка“ — в Русия думата „червен“ е не само символ, но и синоним на „красиво“.

Всички обичайни воали, като прическа на булката, се появява по времето на Древния Рим. Римските на булката е украсена главата си фатой жълт цвят. В Рим се е смятало, че воал предпазва булката от зли духове. Прилича на прилепя воал, и в средновековна Европа – конте е защитавала булката от зли очи.

Заедно с декорация на прически булката е диадема. Диадеми на главите си започна да украсяват булката от древен Рим. И диадему, в Древен Рим, символично е нищо друго, освен за сватбата от короната.

Wedding hairstyles

Но има цветя в косата на булката се появяват само в XVIII век. След това изтъкани венец от диви цветя, облечени като булки, и в главата на булката.

Традицията на носенето на сватбени рокли, в бял цвят и се появяват в Европа. Белият цвят в сватбената церемония е символ на чистота и невинност.

Днес, сватбени прически, обаче, както и на стилове на сватбени рокли са доста разнообразни. Но те могат да бъдат групирани в някои видове.

Wedding hairstyles

Популярни булчински прически, това са всички видове букети. Предимства на сватбени прически с лъчите е, че те не са основен акцент в образа на булката, а акцентът се поставя върху лицето, а не на косата. Прически с гроздовете и в продължение на дни, за да не губят форма, подчертава линията на врата и, ако гредата е подбрани правилно, коригира формата на лицето.

Wedding hairstyles

Следващата по популярност сред сватбени прически са прически с переплетениями. Такива прически често се състоят от два и по-косичек, върти в различни посоки. В зависимост от техните възможности прически с високо качество и могат да придадат на образа на булката като на строгост, така и романтика, игривост. Много интересни прически, които плитки служат само допълнение към основните елементи прически, например, прически, с булкой, в която е вплетена на плитка.

Wedding hairstyles
Wedding hairstyles

Сбулчински прически, с кудрями подходящ за романтичен образ на булката. Къдрици в тези прически може да се завить както за големи, така и малки кудряшек. Тези прически са задължителни допълнения – във формата на цвете или венец, или перли, украсяваш косата си.

Wedding hairstyles

Можете да използвате сватбени прически и класически опашката. Сватбени прически с конска опашка, много добре ще изглеждат в комбинация с булчинската рокля в стил „русалка“ или в комбинация с класически сватбени рокли. Величието на тази сватбена прическа, може да направи косата на върха на опашката или руно отгоре. За украса може да се превърне в голям лък или ярки цветя.

И накрая, още един вид сватбени Прически, Сватбени прически, transformers. Това е един от най-популярните възможности на днешния ден, сватбени прически, като тези прически ще помогне да се промени начина на булката в рамките на деня. Например, в сватбената церемония на прическата си по-строг греда, и след церемонията – с кудрей.

Wedding hairstyles

Theme by Anders Norén