Wedding hairstyles with her hair: a feminine and innocent way

Сватбена прическа е важна част в цялостния образ на булката. До нейния избор на всяко момиче е сериозен, но и двете искат да изглеждат перфектно в този ден, за да се чувстват неустоими, като се започне от корените на косата и завършва с върха на ноктите! Обладательницам гъсти и дълги косми неизразимо щастлив, тъй като изборът на прическа в този случай съвсем не е органично. И най-важното, свобода косата в съчетание с нейната сватбена рокля изглеждаше точно така, както това се изисква от церемонията: нежна, романтична и елегантна. В тази статия ще научите кои са сватбени прически с косата си, и, възможно, да се избере този вариант, който ще ти е идеално.

Аз искам да изтъкна всички предимства на свобода косата.

    Първо, много мъже предпочитат белите дробове, струящиеся къдрици сложни и тежки укладок; второ, да се направи сватбена прическа по себе си е доста трудно, както и услугите на стилист струват пари; трето, ще ви трябва минимум време и усилия, за да се създаде желания образ; и, четвърто, не е нужно да се притеснявате, че е красива, толкова е трудно да се направи полагане на разпадне поради внезапно устойчив на атмосферни влияния.

Както виждате, плюсовете не са толкова малко и всички те са доста тежки. Сега нека да разгледаме варианти за прически.

Wedding hairstyles with her hair: a feminine and innocent way

Основните начини за празничната стайлинг

    Най-отличен вариант за вашия сватбен ден ще бъде ниспадающие на раменете на по-големите спирални къдрици. Те могат да бъдат украсени с живи цветя, но само ако сватба облекло не предвижда булчински воал; – лесният начин да оформите дълга коса, без коса, плитки и китки-утюжок за изправяне на коса. Просто изравнявам къдрици по цялата дължина, чрез създаване на обем в корените. Спрей за коса спрей за блясък и украсете диадемой; следния вариант-това е разделяне на косата в теменните, усукване камшичета, и украса на всеки от тях с камъчета или малки декоративни цветя, полагане на ефекта на мокрите коса — Тази прическа е подходяща за абсолютно всичко и не се нуждае от допълнителни бижута.

Игриви къдрици

Този начин на подреждане ще погледнем по-отблизо. Ще ви трябва: маши за коса, пяна или мус за определяне, сешоар, лак за коса, невидимки и украса.

    Върху измита и леко изсушената коса нанесете определя средства се разпространява по цялата дължина; сега накрутите направления на маши за коса (изберете размер по своя преценка) и подсушете коса, махнете ролките и се разхожда по косата си с ръце. Вържете не е необходимо; сега се събират предната част на косата (бретон) назад и подколите невидим; сега трябва да пуснат косата си в страната. За да направите това, обърнете ги през рамо и осигуряване на фиби, за да не се разпада; в мястото на закрепване, можете да използвате красив гребен, подходящ за свадебному рокля, също така и за декорация на прически са подходящи цветя; в заключение, обилно се поръсва с прическата с лак.

Всичко е просто и в същото време, празник на косата е готов. И дори ако тя експандиран, вашият външен вид няма да пострада. Защото къдрици винаги е важно, и сватбата не е изключение. [/i]
Wedding hairstyles with her hair: a feminine and innocent way
[/i]

Начин на древногръцката нимфа

Тъкане не винаги предполага строга прическа. Например, гръцки плитки под формата на ръба на около главата е подходящ за провеждане на сватби. Той ще изглежда добре както на вълнообразни, така и права коса.

    Измийте косата си и леко да изсъхне; нанесете средство за оформяне и, като само суха, но не твърде много. Косата трябва да остане леко влажна; сега в ляво, под ухото, малък кичур коса и расчесывая, разделете го на три равни части; започва да плете на плитка по технологията „овце“, да вземете направление на ляво и на дясно. Лито, докато не стигнем до дясното ухо; от тази гледна точка, ние започваме да тъкат обикновена плитка. Когато сте готови, фиксирайте го с малка гумена лента; сега започнете коса зад дясното ухо и запис невидими, поръсва се с лак.

Ние трябва да направим панела от косата, която изглежда ефектно и модерно. Сега издърпайте на останалите свободни косата и се украсяват стил на вашата собствена коса.

Избор на сватбени прически – сериозна и отговорна стъпка, така че се уверете, че можете да внимателно да се мисли за всички подробности. Посъветвайте се с приятели, flip модни списания, да намерят своя стил на уникални и изящни. И след това нищо няма да ви попречи да бъдете неустоими в най-важният празник в живота си!