Сватбени прически с диадемой и фатой: модерно, стилно и романтично

Wedding hairstyles with tiara and veil: fashionable, stylish and romantic

В последно време на мода, сватбени прически с фатой и диадемой. Два привидно несъвместими аксесоари с правилните песни, изглеждат чудесно, стилни и творчески. Какво още трябва да булката, че това е най-важният ден в живота си, иска да блесне, да подпалят и привлече към себе си възхитените погледи на околните.

Тайните на сватбени прически или е трябвало да научат повече за булката

Много е лесно да бъде принцеса на церемонията и не мисля за нищо, ако става дума за малки неща се грижи предварително. Така, например, две седмици преди предвидената дата, за да посетят фризьорския салон, за да направите стилна прическа и боядисване на косата. Моля, свържете салон на време, и възложи на главата си професионалисти, тогава не е нужно да се притеснявате за външния си вид. Но за да подкрасить корени или отрежете малко плевене растеж на всички трябва преди сватбата.

За ден или два преди празници е препоръчително да се направи проба за изпитване на инсталацията, за да се уверите, че тя е подходяща за вас, и майстори, които могат да направят това в рамките на определен период от време. Що се отнася до модели, можете да изберете мачове прическа вашия характер, или да покаже въображение и малко да експериментирате с изображението. Най-важното, вашия опит, тогава вие и вашият млад човек харесва.

Ако сте нежна и романтична дама, можете да направите лесни къдрици, вълнообразни къдрици в гръцки стил. По-мрачна и игриво булки идеалното „творчески бъркотия“ на главата и къс воал, която няма да попречи по време на празника.

Тъй като инсталацията трябва да продължи не по-малко от осем-девет часа, това трябва да бъде направено само с професионални инструменти за ремонт. В края на краищата ще трябва да танцува, да участват в състезания, екскурзии с гости за една фотосесия, това може да бъде ужасно ветровито, заснежени или дъждовно време.

В навечерието на сватбата косата изглежда скучна и безжизнена, за да ги приведат в перфектен ред, можете да използвате и лимонов сок, разреден във вода (половината от плодове двеста грама течност). След почистване на главата, изплакнете косата си с този разтвор и подсушете го с кърпа. Това ще направи косата направления блясък, прави косата по-гъвкава и послушни.
Wedding hairstyles with tiara and veil: fashionable, stylish and romantic

Прически с фатой или диадема за истинската принцеса

  Къса коса

Собствениците на къса коса, на пръв поглед, е много трудно да се измисли оригинална и необичайна прическа, която ще изглежда тържествено. Въпреки това, професионални фризьори ще направят нещо си, дори ако те нямат почти нищо, за да работят.

Така, например, ако дължината на косата е по-малко от десет-петнадесет сантиметра, тогава по-добре е да се направи стандартна инсталация без добавки. Овлажнява и постави всички тънък раковина с редки зъби, и изчакайте, докато къдрици не изсъхне, след това rascalities четка. Последен щрих-малка диадема, която се фиксира с помощта на специални скоби и завесата, точно под короната си.

  Каре до раменете

Накрутите коса на едри ролки на направления ниспадали вълни. Направете разделиха и приколите отделни къдрици три закрепване на всяка страна. Поръсва се с резултат лак, за да прическа се е държал възможно по-дълго. Но бъдете внимателни, тъй като ако се прекалява с фиксатор, първо, косата ви ще изглежда естествено, а на второ място, направления бързо се отпуснете.

Вторият вариант е подходящ за онези булки, които не са с бретон. Първата стъпка е да направите равен раздяла и къдри краищата на косата на същото ниво. Бретон трябва да бъде поставен така, както сте свикнали да правите в ежедневния живот. Украса на косата, придават половин час преди сватбата. Тогава косата не потреплюсь и завесата по време на готвене не помнутся.

  Дълга коса

Нанесете по цялата дължина на мус или пяна, след това да вземе страна, дори и косата. Сега остава прикрутить две жили на дясно – три-четири (в зависимост от пищност на косата). Съберете косата на ниска опашка и внимателно закрепете с тиксо. Диадема на сватба ще изглежда като на Ариел от филма “ малката Русалка.“

  Дължината на косата е малко под плешки

Този модел е подходящ за булки, които искат да се направи прическа в класически стил, без резба, косичек и ненужни елементи. Safesite коса, нанесете пяна за коса не са разпръснати, а в главата ми не е раздяла. Странични кичура скрутите за средни коса, маши за коса, така че да има от две до три коса. Останалите съберете на висока опашка, а отгоре закрепване на украса и булчински воал.
Wedding hairstyles with tiara and veil: fashionable, stylish and romantic

Как да изберем аксесоари за прически

Възможности за избор на пердета

  Лицето

Трябва да вземем булчински воал не само по цвят и модел, но и отговаря ли тя на вашия тип лице или не. Така, например, круглолицей красавици-добре да останат в тесен воали до раменете, и момичета с правоъгълно тип късо. Поради това много загладени черти, вас ще изчезне усещането, тежки челюсти и широки скулами.

На жени с овални или триъгълен лице-това е най-щастливи, защото те могат да изберат всяка възможност, която им харесва. Най-важното правило, което в този случай те трябва да се помни, че прическата трябва първоначално да се предположи съществуването и фаты и диадеми. В противен случай изображението ще изглежда твърде зает и обемисти.

Но това, че вие трябва да бъдете внимателни с момичета, които избират красива завеса на косата си. Дори ако мислиш, че тази прическа ти безумно въпрос предварително да се консултира с фотографа и видеооператором. В противен случай, на някои снимки на главата на булката може да изглежда прекалено голяма (в сравнение с пропорциите на тялото и останалата част от гостите).

  Ръст

Малките булки по-добре да изберете проста версия. Много слоеве, модели и цветове ще намали вече малко момиченце. Максимална дължина-до раменете. Дългокраки красавици могат да си позволят булчински воал в пода, но въпреки това, той може да бъде издаден на дъното с перли или бродерии.

Между другото, трябва да се помни една малка тайна, за която малко хора знаят. Ако сте малко по-висока от младоженеца, след това приложете булчински воал под прическа, за да не добавяне на допълнителни и пет сантиметра. Малките момичета могат да носят дреха отгоре, тъй като това ще ви позволи да изглежда по-голям.

  Съотношение

Ако фигурата ви е далеч от идеалните 90-60-90, това не си струва риска с обема и слоеве. Великолепна воали още повече увеличават форма. Що се отнася до дължината, че булката трябва да бъдат внимателни, тъй като е твърде къси модели правят лицето по-големи, а средният се добавя излишни сантиметри в ханша. Ако искате визуално да се изтегля силует, изберете вариант до щиколоток. Жалко, че нежния пол, по-добре да купя буйни многослойни дантела, воали, която завършва малко под талията.

Диадема: трябва да се обърне внимание

  Лицето

Диадема трябва да се подчертае вашата красота, а не да подчертае недостатъците, така че прилепнала различни модели, фокусира вниманието върху формата на продукта. Триъгълни и издължена ще изглежда в кръгла лицето, но не и на площада. Така че дамите са по-подходящи по-меки диадеми с еднакви цифри. Момичета с овални лице трябва да се избират малки и къси орнаменти.

  Прическа

Ако сте собственик на красива дълга коса и искате да подчертае своето богатство, изберете надеждни предмети, с богати модели. Но за тези, които планира да направи класическата прическа, то тогава по-добре изберете по-тънки диадеми. Същото се отнася и за булки с къса коса.

  Було и рокля

На първо място, винаги обръщат внимание на цвета. Всичко трябва да бъде в хармония и взаимно се допълват. Второ, важна роля в избора на диадеми играе нещо красиво облечен. Колкото по-лесно облекло и воали, толкова элегантнее трябва да бъдат диадему. Ако вашата сватбена рокля е изцяло е обзаведено с камъни, мъниста и декорация, останалите елементи трябва да бъдат малко по-скромни.

И не забравяйте, че всички аксесоари трябва да обърнат внимание на своето лице и не се открояват на вашия фон. Така че, ако сте решили да комбинирате диадему и булчински воал, да се избере подходящ грим. Изображението винаги трябва да бъде завършен, но не контрастиращи разгледаме по-смело и грубо. Стилна и модерна представителки на прекрасния пол, знае, че, бледост, липса на вкус и невыразительность отдавна излезли от мода. Сега оценявам творчество, смелост и оригиналност.