прически

Сватбена украса за коса 2019, снимка

Едва ли сте в състояние да предостави оригинален сватбен начин на булката, без да стилни бижута за коса.

В допълнение към вече познатите ни фаты, много стилисти препоръчват се допълват образа на необичайни декорации и оригинални аксесоари.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Нека поговорим за най-модерните аксесоари. Мода е толкова мимолетна, че дори и най-отчаяни модата едва успяват да се грижа за новите тенденции. Сватбена мода винаги се поклониха класика, но дори и най – „традиционните“ декорация за коса няма да издържи под силен натиск от съвременните тенденции.

Днес искам да ви разкажа за най-модерните аксесоари за нов 2019, както и да покажат някои от тях.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Просто така се случи, че много булки избират за сватба, диадеми. В новия сезон пролет-лято 2019 диадеми много значение се е променило, освен стил и декор. На мода идват миниатюрни диадеми „а-ла-диснеевская принцеса“.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Това е елегантен модел, украсени със скъпоценни камъни и метали. Що се отнася до диадеми мода, дизайнери създават още една линия на реколтата. Реколта диадема, напоени с духа на древността, и така тези аксесоари се познае в ретро стил, или stylizing под по-стари времена.

По-добре за ретро вид и хром сребърни диадеми, украсени с такива камъни, като Топаз или Рубин.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Сватбена украса за коса 2019 – това е на всички видове цветя. Днес много от съвременните булки предпочитат да допълни образа си на цвете, има ли в състава на букет от цветя. Тези декорации са доста разнообразни, но най-популярните обемни цветя. За да украсяват косата от насипни коса, Колобка и дори ножницата.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Някои булки искат да добавите косата на малки цветя, осеян с цялата коса. Прическа с тези аксесоари за коса изглежда невероятно красиво, колкото на женско лице.

Сватбена украса за коса 2019 откриване на нови хоризонти! Много дизайнери използват този сезон е много необичайни материали за имиджа на булката. Така че на мода отново са включени бижута от пера.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Това може да бъде на споразумение под формата на капсула или един пера различни цветове. Избора на модни аксесоари за сватбения начин, обърнете внимание на класически щипки за коса с покритие от перли, тази пролет, „морската тема е много популярна.

Wedding hair ornaments 2019, photo

Модни Chanel в новата колекция гвоздиков с перли. В резултат на което се получила много хармоничен начин в комбинация с прическа кок.

Модни ви идеи и щастлива сватба!

Theme by Anders Norén